Članek
KAJ NAM JE STORITI, KO NAM POLITIKI PRISLUHNEJO IN NAS VSI NAGOVARJAJO, SAMO V ČASU VOLITEV
Objavljeno Nov 10, 2015

Smisel življenja in vsega ostalega je v nas ljudeh, v ljubezni in ne sovraštvu, preziru kot ga sedaj gojimo pri nas v Sloveniji med ljudmi. Politiki so nas pripeljali do tega, da se skoro sovražimo, nam je res potrebno tega? Mali narod smo, pa se ne moremo začutiti, da pripadamo tej deželici vsi in ne, da si jo le nekaj posameznikov prisvaja za zasluge osamosvajanja, kam nas to vodi, kam?, nazaj v medvojna in povojna leta, smo res tako trmasti in z toliko preponosne nadutosti, da si ne znamo prisluhniti?

Vse to nas razdvaja, tudi v nadaljnje ne bo šlo, vse dokler bomo hodili vsak po svoji poti in ne našli skupne, ki nas bo vodila k uspehu in prijateljstvu. Kaj bomo še naprej ustvarjali nemir med nami, se borili, katerega pokvarjenega politika bomo postavili spet na čelo države?
Ne, s temi preziri in sovraštvom moramo končati, politikom pa dati do znanja, naj se sami borijo za prestižen stolček v vladi in parlamentu, naj se izvolijo sami in ne nas izkoriščajo, da prilezejo na položaje. Vse do sedaj so nas samo izkoriščali in nam uničevali to državo, na nas pa se spomnijo le na čas volitev, takrat nas potrebujejo.

Dovolj je tega maltretiranja, kaj menite, dovolj zapravljanja, dovolj neposlušnosti in zavajanja. Ne misliti, da nimamo možnosti ustaviti to agonijo, z bojkotom volitev lahko dosežemo največ. Po mirni poti do sprememb, do novega sistema Bio-Humanizma, ki temelji življenje na ljubezni do sočloveka, do narave, spoštovanja do drugih in do samospoštovanja ?
Na vas pa je, da se odločite, kje vam je mesto (med dobrimi ali slabimi), kajti v sebi imate vse kar potrebujete za srečno in človeka vredno življenje!!! Brez kakršnihkoli štrajkov, shodov, lahko naredimo red v državi, da bojkotiramo volitve, le za to, pa se moramo vsi odločiti, levi in desni!

Dovolj nam je take Evrope, uničevalne politike, kjer se ustvarja samovolja politične svere nezadovoljstva med ljudmi, dovolj nam je metanja peska v oči, dovolj prevar in hinavskega prilizovanja. Pri takem vodnju Evrope in posameznih članic, samo drsimo v pogubo, gospodarska rast je na nuli, državljani pa na robu preživetja...