Članek
Genocidni programi religij, ki so že tisočletja na pohodu...
Objavljeno Dec 08, 2015
Če gledamo skozi zgodovino, lahko vsak človek, ki ima vsaj malo pospravljeno podstrešje ugotovi, kam sodi ta inštitucija klera. Ne dogaja se to samo v katoliški religiji, v zadnjem času imamo priliko videti in poslušati tudi o muslimanski veroizpovedi. Vsa grozodejstva, ki se vršijo v sedanjih gverilskih pobojih, so v ime Alaha, v tem masakru pa nastopajo ljudje, ki so iztirjeni v glavah. Zato, če že verujete, verujte v srcih, da boste dobri, pravični, ne škodoželjni ljudje in spoštovali božje zapovedi, ne potrebujete pa tega iskati po Božjih hramih. Vero, Kristusa in Boga lahko nosite vedno v sebi, za sebe in ne za druge.
 
Kot lahko opazimo že skozi tisočletja zgodovinskih zapisov, lahko sklepamo, da je sodelovanje v masakru po svetu tudi z katoliki, če pomislimo na Američane in ostale države, ki to svinjarijo podpirajo. Oskrbujejo jih z orožjem, vsa ta golazen pa je katoliške veroizpovedi. Zgodovina nam lepo piše, da so vse vojne povezane prav v povezavi z religijami in prav religije so tiste, ki skrbijo za vse svetovne nemire. Če bi bilo drugače, imajo prav religije dovolj moči v svetu, da bi lahko preprečile najhujše, kar pa tega ne storijo kajne? Gre se za nadmoč in obstoj katolikov in muslimanov, ko jači, taj tlači, pogače pa se delijo po končanih vojnah na vse, tudi na religije.
 
Kdor je bral sveto zavezo, staro in novo, mu bodo šle lase pokonci, kaj vse je zapisano v njih in kako so prav cerkveni dostojanstveniki zmaličili in okrnili svete zapovedi. Ta vsa golazen klera, je umazana v dušah, še posebno višja živina RKC, rdeče kapice, škofovskega naziva. Božji pastirčki po farah, se morajo ravnati po njihovih načelih in zahtevah, zato njim ne moremo očitati, kar počno. Na pretkan način vabijo vernike in ne vernike v Božje hrame, da jim polnijo glave z lažmi, kdor pa se ne klanja njihovemu režimu, je obsojen na propad ali celo smrt, le da se to opravi na način, ki je neopazen javnosti, je preračunljiv in težko ga je povezovati z RKC…
- odpri povezavo