Članek
Naravne zakonitosti, katere bi morala spoštovati vsaka religija
Objavljeno Dec 14, 2015

Tudi cerkev, ki ima zelo veliko moč in vpliv v naši družbi in prevzvišeni škof Zore, kot najvišji predstojnik cerkve , ki bi moral javnost, če bi nagovarjal samo vernike, nagovarjati v cerkvi kajne?..., tako pa je preko nacionalne Televizije, dejansko pošiljal apel vsem državljanom, naj se masovno udeležijo referenduma in glasujejo... (proti)... zakonu novele istospolnih...Kdo dejansko je ta človek, ta visoka cerkvena eminenca, ki v tej nadvse pokvarjeni organizaciji deluje vsestransko in ne samo iz ozadja in nagovarja, pošilja apel k nestrpnosti?

Ja seveda, to je vendar najvišji in najsvetejši Božji namestnik, ki ima trenutno pri nas največjo, najvišjo in najčastljivo moč v cerkvi in naj bi služil Bogu, v največji svetovno znani, mafijski in pokvarjeni organizaciji.

Naj državljani glasujejo proti…, je za mene poziv in močno prodoren apel k nestrpnosti, od največje krščanske inštitucije in nje najsvetejše eminence. Če bi imel ta Slovenski škof Zore, ne bom napisal NAŠ, ker moj sigurno ni!..., imel zdravo krščansko oliko, vrednote in spoštovanje do našega Kristusa, ta pa je tudi moj!!!... Bilo bi res lepo, krščansko, kulturno, in iz vsega spoštovanja do religije in vernikov, nagovoriti vse ljudi, (naj glasujejo, kakor jim to veleva njihovo srce in duša)..., to bi bil tisti pravilen, pravičen, strpen apel s strani cerkve do vseh državljanov in ne samo do vernikov.

Ja ja, kdo dejansko pa so vsi ti ljudje, ta krščanska sila v naši družbi in državi, katera si dovoli z nekimi namišljenimi pravicami soditi drugim, enako velja tudi za ustavne sodnike, kako naj in morajo živeli državljani. Kdo razen narave ima pravico uničevati naravne evolucijske darove različnosti med ljudmi in različno, spolno usmerjenimi? Teh pravic ne dopušča narava nikomur in ne sam Bog, človek pa si lasti prestopiti preko vseh teh, naravnih in Božjih zakonitosti dovoljenega v naravi in družbi. Le kam to pelje dragi moji, da si eni državljani dovolijo biti nad Bogovi in nadnaravni razsodniki, pa to je bolano in skregano z vso logiko!!!

Pa teh zakonitosti se drži lahko le narava, da jemlje ali podarja, uničuje ali nas nagrajuje, zasužnjuje ali osvobaja, to počne lahko samo naravni evolucijski zakonski ciklus in nihče drug, še najmanj pa človek, ki je najostudnejše bitje na zemeljski obli,...(O Bog nam pomagaj...)