Članek
Modrosti in krščanske vrednote Vzhoda in Amerike
Objavljeno Dec 17, 2015

Veliko sem pisal o tej družbi Amerov, kateri imajo doma toliko navlake in sranja, mislijo pa, da so še vedno v svetovnih očeh javnosti, neka urejena in bogata, napredna družba in da jih vsa ta javnost še ni prepoznala, z kakimi hinavskimi, morilskimi nagoni delujejo in obvladujejo svet. Vso to svojo navlako doma in v svetu, pa želijo prekriti z močjo svoje vojaške sile, ki jo na veliko propagirajo in razkazujejo kot najmodernejšo, predstavljajo se, kakor neke mirovne sile, v resnici so pa največje morilsko govno sveta, v tem roparskem sistemu.

Tako razdejanje za sabo pušča demokratična vojska, ki se predstavljajo za mirovne sile...

Zavedajte se, da so vsi ti nemiri in vojne, ki divjajo že vsa ta leta po svetu, zamisli prav Američanov, oni skrbijo za razne teroristične skupine po vsem svetu, nam pa ves čas kasneje prikazujejo in nas obveščajo o njihovem mirovnem posredovanju, kar je velika laž!...Nemire povzročajo sami, s tem si zagotovijo možnosti, za kasnejše posredovanje in nastopijo v teh deželah še z vojsko, z njo pa si zagotovijo tudi prosto pot, za izropanje vseh teh bogatih dežel!

Vse povsod, kjer v svetu prevladuje krščanska religija, je sranja na kubike, tudi lakote po svetu, za vse poskrbijo te krščanske vrednote, o katerih je toliko jezikanja v zadnje čase. Zgodovina že v preteklosti tisočletij, ne piše lepo o tej inštituciji, organizacijski religiji. Veliko je verujočih, ki ne uhajajo v srž te inštitucije in tako jih je preprosto zavesti v njihove kalne, nekoč in danes pa tudi krvave vode, da se ni sami ne zavedajo, kakšni skupnosti pripadajo. 

Mi toliko zavračamo in preziramo muslimansko vero, katere dejansko sploh ne poznamo dobro in tudi ta verjetno ni kaj veliko boljša od krščanske, o njej ne bom sodil, nisem bral njihovega korana in njih navade iz zgodovinskih zapisov, so mi neznanka. Za njih vem, kako je nastala ta vera in kje so jo pričeli širiti, kaj več pa ne. Res je nekaj njih iztirjencev muslij, ki prisegajo na Alaha ob terorističnih akcijah in napadi, a to so le skupine.

Kaj pa počnejo velesile krščanske veroizpovedi, naj mi kdo pove, kdor vidi stvari vsaj malo drugače, kot jih vidim sam. Le toliko o krščanskih vrednotah in tej krščanski organizaciji, katera ima že zgodovinsko  zelo velik vpliv na vso sranje vojn po svetu. Obžalujem, da tudi sam živim v tej sredini, me pa pomirja, da razmišljam s svojo glavo in da se ne dam podrejati politični in verski nesnagi…

-zapis:romano r.

Igor Bozic

Na SLO2 je ravnokar film Prostor za mizo, ki govori o lakoti med otroci v Ameriki, kjer 50 milijonov Američanov živi od prehranskih bonov.

Dnevni prehranski bon znaša 3 dolarje.

Zdaj pa preživi če moreš z 3 dolarji na dan....

V deželi, za katero ameriški politki pravijo, da je najbogatejša država na svetu in vzor vsem drugim narodom....