Članek
Afera arbitraža, Cerarjeve ljubezenske težave in pokvarjenci-izdajalci, ki jih mrgoli pri nas!
Objavljeno Mar 19, 2016

PREBERI PRVO PRISPEVEK IZ LINKA

Afera arbitraža, Cerarjeve ljubezenske težave in pokvarjenci - This is who we are

LE KAJ IMAJO ARBITRI ZA PREUČITI, SPORAZUM JE JASEN. SPET NEKE MUČKE V PRID HRVATOM

Kaj ni bilo ob podpisu jasno zapisano, da ni odstopanja od sporazuma arbitraže, ta hrvaška gamad napreduje pri kraji ozemlja, že v vsej svoji zgodovini, potem imamo pa še doma izdajalce, ki pripomorejo takemu početju.

Kaj ni Slovenija že dovolj izgubila po 2.sv. vojni, ko je bilo tem hrvaškim požrešnežem dodeljeno pol Istre, kaj ta ustaška gamad še želi, kaj? Že tako so zavzeli ves Jadran-otoke in odžrli, tudi ostalim nekdanjim republikam, lepa področja morja.

Naši jim pa prodajajo še naše hotele in ostala podjetja, tako, da bodo imeli še večjo moč in da nam poberejo še to, kar je ostalo od te uboge Slovenije...

Pri nas so že vsi ponoreli, malo manj, kot znoreli! Kaj za hudiča je vsem tem glavonjam, pa to na desnici in levici, vsi bi neke stranke, pa saj jih imamo že tako preveč, kmalu jih bo več, kot državljanov. Se opazi, da se gre vsem samo za oblast in še zdaleč ne za državljane.

Kot sem napisal že pod enim prispevkom, če resnično želimo pripeljati
to državo do nekih pozitivnih sprememb, bi se morali povezovati, levi desni, rdeči, beli, verni, neverni in vsi ljudje dobre volje, ki v srcu ne mislijo slabo.

Potrebno bi bilo združiti vso civilno iniciativo ljudi, kateri niso obremenjeni z polnimi nahrbtniki starih zgodovinskih zamer, le to nas lahko pripelje na tisti pravi tir, uspeha v državi.

Vso to navlako, ki pa nam sedaj kroji naša življenja, pa izgnati iz krajevnih in državnih odgovornih položajev, kjer sedaj ne delajo v prid državljanom, temveč se borijo samo za strankarsko moč in iz koristi svojih žepov.

Vse se da urediti v naši družbi in nič še ni zamujenega, le to pa bomo dosegli, če se vsa strukturno napredna- združena iniciativa pribori, preoblikovanje sistemskega volilnega in strankarskega zakona.

Prav ta zakonik nam bi dal proste poti za nadaljnje uresničevanje zastavljenih ciljev, za boljšo in pravičnejšo družbeno ureditev v državi.

Potrebno se bo zgledovati in razmišljati o novem modelu socialne države ali družbenega sistema »BIO-HUMANIZMA«..., ki naj bi bil prijaznejši in pravičnejši do ljudi in do narave.

V privatno življenje Cerarja se nimam namena vtikati, vsak živi, kakor mu paše in tako je tudi prav, živi se samo enkrat, res pa je, da če imaš tako pomembno vlogo v državi, se je potrebno vseeno malo zadržati vsaj dokler si na položaju.

Kar se pa tiče Telekoma in razgovorov arbitrov in kar naj bi naredil ta podlasica-izdajalec Pogorelec, se pa ni moč ničemur čuditi. Vsi vemo, kdo je ta zmazek, komu služi in da je v duši pokvarjen in prodana duša…