Članek
Genocid v Bosni, Karadžić in vojne v svetu, ki jih sejejo Ameri!
Objavljeno Mar 25, 2016

NA VSO DEBATO PO SPLETIH IN OBSODBI NAJVEČJEGA ZLOČINCA V NEKDANJI JUGOSLAVIJI

Nekateri na stvari gledajo samo površinsko, pravih detajlov sploh ne poznajo. Vsi, ki so poskrbeli za nemire v Jugoslaviji in za genocid po Bosni, kot je Mladić, Karadžić in še mnogo njih, so bili plačanci, tako tudi vsi predsedniki Tudžman, Izetbegović, Milošević so vsi dobro kasirali, istočasno pa med časom bitk, med sabo sodelovali in dogovarjali, kje in kako bodo vojskovali in delali čistke.

Vojne ni zakuhala Srbija ali JNA, vojno v Jugoslaviji so prižgali Ameri z prestižno svetovno mafijo iluminatov, kot je Soroš in njemu podobni bogovi, močni svetovni bančniki, kot so Zionisti (Rothchild, Rockefeller, Morgan in prav te krvave nesnage so dobro plačale, da je razpadla Jugoslavija.

Ne mislite, da smo Slovenci tisti krivci, ker smo se odcepili in zaradi katerih naj bi prišlo do vseh teh krvarij, NE!..., le pospešili smo sanje tem Amerom, da so jih lažje in za kako leto prej uresničili, do razpada pa bi prišlo tako ali drugače, plan za razpad Jugoslavije je bil že dolga leta načrtovan in izdelan.

Natanko tako je bilo (in je še) in nič drugače, raja pač ne razume, kot nikoli v zgodovini ni razumela... Razpad in vojna je bilo planirano in izvedeno natanko po planu, ki je bil spisan v ame_Rolandu. V vsaki republiki so si našli nekoga, ki so mu nakazali po par milijonov $, da je lahko začel delati po njihovem naročilu ( medijsko: hujskanje, blatenje in versko ščuvanje enih proti drugim).

V prvih mesecih tega nihče ni opazil nato pa je delo teh plačancev začelo rojevati prve rezultate. In vedno večje in večje. Po principu snežne kepe ali plazu nato tega več ne bi mogel nihče zaustaviti tudi, če bi hotel. A_meri so le uporabili taktiko, ki so jo do potankosti poznali kako deluje, že iz nekaj drugih držav latinske Amerike in drugje, kjer so to preizkušali prvo.

Vedno delujejo po istem principu, že videno pred leti v arabskih državah (posledica je trenutna destabilizacija in kolaps Evrope), in nato v naši bližini v Ukrajini. Ker pa je tam neposreden sosed orjaška država Rusija, ki ima za predsednika izjemnega domoljuba Putina se jim ta igra ni posrečila tako dobro, kot se je pred tem v drugih državah; če bi pa bil v Rusiji predsednik denimo Jelcin pa Rusije najbrž ne bi bilo več!

Na njenem mestu bi bilo nekaj s surovinami bogatih področij pod kontrolo korporacij a-merov in angležev (saj to so eni in isti in le to jih zanima) ostala prostranstva pa bi bila največja državljanska vojna in klavnica kar jih je kdaj bilo! To so planirali. Po jugoslovanskih republikah so si poiskali notranje plačance, ki so do točke T opravili delo za njih. Še danes imajo tega denarja v milijonih na tajnih računih, dovolj za svoja bedna življenja in življenja svojih otrok in njihovih otrok.

Izbrali so si Tuđmana, Izetbegoviča, Miloševiča, v slo so si izbrali našega Ivana, ki je lahko potem prosto trgoval z ogromnimi količinami našega orožja, oni so poskrbeli, da je bil fizično in pravno docela zaščiten! Verjemite, da on sicer ne bi imel nikoli tako velikega gobca, kot ga ima! Tako razbiti jugi na mini državice sedaj vladajo kakor želijo, tu in tam poščuvajo eno državico proti drugi in pazijo, da se ne bi preveč spoprijateljile!

V zadnjih časih pa lahko vidimo korekcije v delovanju, kot da si ponovno želijo neke vojne na Balkanu. Namreč zelo se ukvarjajo s svojo najbolj zvesto državico na tem delu Balkana, hrvaško, jo oborožujejo in ji dajejo navodila kako naj se obnaša napram Srbije in Slovenije. Slovenija nima zato prav nobene šanse za zmago v nobenem odprtem problemu, ki ga ima s hrvaško. Pa naj bodo to banke, denimo dolg hr podjetij do slovenskih bank še iz časa juge, prav tako vsi mejni spori.

Že danes se v določenih krogih ve, da bo Slovenija izgubila arbitražo na celi črti. Zvestoba do groba se pač nagradi! To je dejstvo. Vedo pa, da ne bo zaradi tega nekih težav ali problemov na tem delu Balkana. Slovenija je premajhna ribica, da bi lahko sprožila kakšno regionalno vojno ali komu vojaško zagrozila, vedo, da slovenski narod pozabi in oprosti vse.

Če bi pa imeli npr. atomsko orožje bi bilo to drugače, z nami bi delali v rokavicah! Oni vse to zelo dobro vedo, samo na primeru 'balkan issues' je imajo zaposleno armado ljudi, ki ve vse do zadnje pikice. Če ne bi bilo tako bi Slovenija zaradi lastnih politikov in tisočletnih kraj - že gorela. Ameri imajo vse do potankosti vodeno in zanalizirano zato vedo kako daleč se lahko pri kom spustijo...