Prijatelji (11)
Društvo POMLAD
Samo Vera
Društvo BOBER Okoljsko Gibanje Dolenjska
Tomaz Kozelj
Saška Mršič
APARTMAJI KRANJSKA GORA Smolej
Bobby Petkovski
Ljubo Mursic
Spremljevalci (2)
Jerneja Ksir
Dajana Babič
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

DELI IN VLADAJ
Splet in svet
Naključij ni, so le naKLJUČJA
Ovire za srečo
Neizogibno se mora nekaj spremeniti
Rastline, živali in minerali: viri vesoljne sile
Duša in ego
Kriza je prehod v novo življenje
KOKOSOVO OLJE, POMOČ PRI HUJŠANJU
Sanje vsake ženske, živeti z ljubeznijo svojega življenja
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Z EVROM SO KRIŽI IN TEŽAVE - PRIHAJA NOVA GLOBALNA FINANČNA KRIZA

Ruža Bevec
28.04.2015 11:54 (Apr 28, 2015)

Reševanje evra je v veliki meri krivo za uničenje življenja več kot deset milijonov ljudi. .. Valuta, ki jo je treba nenehno reševati, pač ni kvalitetna valuta. ... Samo zlom je rešitev! ... Evroobmočje združuje države, ki se precej razlikujejo po stopnji gospodarske razvitosti, da o izjemnih razlikah na področju politične kulture, mentalitete itd. sploh ne razpravljamo ... pravzaprav uničuje rast in blagostanje v državah članicah, saj jih utesnjujejo v prisilni jopič skupne denarne, posledično pa tudi proračunske politike.

Končni rezultat je katastrofalen: huda javnofinančna in posledično gospodarska in socialna kriza v manj razvitih južnih članicah evroobmojčja na čelu z Grčijo, vse ostrejša nesoglasja med članicami, pandemična brezposlenost zlasti med mladimi,... vzpon političnih skrajnežev, ki ogrožajo same temelje demokracije.

Reševanje evra, katerega ključni element je strogo proračunsko varčevanje, v veliki meri ... krivo za uničenje življenja več deset milijonov ljudi v Grčiji,

BOLEZENSKA STANJA GLEJMO KOT SIPTOME

Ruža Bevec
14.03.2015 21:08 (Mar 14, 2015)

Zdravje je idealno ravnovesje med vsemi glavnimi deli našega bitja ... telesom, umom in dušo ... ter našim okoljem in vsem, s čimer se srečujemo.

Vse duhovne poti nam govorijo, na pogledamo vase. Pri vsem, kar je v zvezi z zdravjem, se vedno ravnajmo po tem navodilu. ... Vse zdravljenje pride od znotraj. ... Telo se zdravi samo. ... Seveda, za različno zdravljenje je potrebno izpolniti nekaj pogojev. ... Razumeti moramo osnovne vzorce svojega zdravja ... naše močne in šibke točke. ... Spoznati moramo svoje telo: kako se odziva na zunanje vplive, katere so njegove glavne močne in šibke točke, kaj lahko prenesemo in česa ne zmoremo.

Bolezen se pogosto pojavi v šibkem delu telesa. ... Oslabljeni del je lahko posledica stresa ali pa je občutljiv zaradi naših genov. ... Ta občutljivost ne pomeni, da nam je bolezen usojena. Lahko da imamo v telesu biološko šibko področje, vendar zaradi naše svobodne volje ni nujno, da tam zares zbolimo.

Bolezensko stanje glejmo kot simptome. ... Kaj to pomen

NEDELAVNOST ... POSTANE NAČIN ŽIVLJENJA

Ruža Bevec
02.03.2015 23:38 (Mar 02, 2015)

"Počakali bomo, pa bo boljše."  ... Za nekatere postane to način življenja,... vse odlašajo na dan, ki ne bo prišel nikoli.

Zakaj nekateri vztrajajo v bedi? ... Upajo, da bo, da se bodo stvari izboljšale, kar same od sebe. ... Stvari se nikoli ne razrešijo in ne popravijo same od sebe, ampak ostanejo točno take, kot so bile. .. V najboljšem primeru se stvari spremenijo, ne pa izboljšajo. Stvari  .. /okoliščine, situacija, dogodki, ljudje/ .. se ne izboljšajo sme od sebe. .. Če je vaše življenje boljše, je to zato, ker ste .. vi storili nekaj konstruktivnega, da bi ga izboljšali.

Poglejmo model, kako lahko z nekaj precej preprostimi odločitvami uspešno opravimo. .. To je edino področje, ki ga lahko razčistimo brez truda, saj je edino, ki ste ga ustvarili sami, brez kakršnegakoli kulturnega pritiska, ki je v ozadju drugih področij napak

Veste, da bi določene stvari radi storili, ne zato ker so drugi tako rekli ali ukazali, ampak zato, ker so to vaše namerne odločitve. ... In vendar jih v

KOKOSOVO OLJE, POMOČ PRI HUJŠANJU

Ruža Bevec
21.02.2015 18:44 (Feb 21, 2015)

Zakaj je kokosovo olje tako učinkovito? ... Kokosovo olje je sestavljeno iz posebih vrst nasičenih maščob.  Zato sta kokosov oreh in kokosovo olje (mast),  izredno pomembni v kozmetiki in prehrani.

Dodajanje pravih maščob v prehrano pripomore k izgubi telesne teže in ne k njenemu kopičenju. ... Večina shujševalnih diet uživanje maščob odsvetuje. ... S takšnimi dietami lahko res začasno izgubimo nekaj telesne teže, toda čez čas težo spet pridobimo in za povr še nekaj dodatnih kilogramov.

Očitno je, da  vse diete z malo maščobami ne  upravičjo  pričakovanj. ... Zakaj ne? ... Če uživamo hrano z malo maščobami,... telo takšno prehrano doživlja kot stradanje, in da bi rešilo življenje in prihranilo telesno energijo,...upočasni presnovo.

Kadar človek res nima kaj jesti, je takšen mehanizem smotrn, če pa ima človek dovolj, vendar ne želi veliko jesti,... pa je škodljiv. ... Kajti čim več kalorijam se človek odpoveduje, tem počasnejša je njegova presnova. ... In tako se zgodi, da ljudje lahko

Ruža Bevec
04.02.2015 21:31 (Feb 04, 2015)

Spoštujmo drug drugega! ... Če vemo, da bomo z nekim dejanjem ali besedo nekoga prizadeli ali užalili, imejmo toliko srčne kulture, da česa takega ne naredimo. Imamo pravico do svojega mnenja, ni pa nam treba žaliti
tistih, ki mislijo drugače. ... Nikoli nisem mogla razumeti, kaj imajo nekateri od tega, da razvrednotijo druge. Imajo res tako slabo mnenje ... sebi, da morajo ponižati druge, da bi se počutili pomembni?! Zdijo se mi kot otroci, ki nagajajo, da bi pritegnili pozornost. ... Je to res, kar zmore kdo ali nekdo in kar skoraj vsi zmoremo?! ... Bomo končno odrasli in razumeli, da nasilje v kakršni koli obliki vodi samo k še večjemu nasilju, in ne pa k harmoniji in miru, ki si ju, upam, vsi tako želimo?

DELI IN VLADAJ

Ruža Bevec
30.01.2015 23:39 (Jan 30, 2015)

Taktika deli in vladaj .. "Divide et impera", so poznali že stari rimljani in so jo s pridom uporabljali. ...  Ko vse to gledam, berem in poslušam, vsa ta dogajanja na političnem parketu, kaj se dogaja med nami  in znami ter v državi,..  mi ta rek vse pogosteje prihaja  na misel.

So naše politične stranke res izraz svobodnega združevanja ali pa je njihov smisel,... da se ljudje prepirajo med seboj in izgubljajo čas in energijo v medsebojnih obračunavanjih,... namesto da bi stopili skupaj in naredili nekja koristnega za svoje državljane? ... Zato je tudi med našimi ljudmi politika tako ne cenjena.

Komu je torej v interesu, da smo sprti med seboj? ... Namesto povezovanja smo državo razdelili na kopico majhnih  OBČIN .. /212), ki večinoma ne zmorejo dobro in uspešno opravljati vseh svojih nalog.  Koliko županov, podžupanov, tajnic, svetnikov itn. ... Pričakujejo pa tudi pomoč države, pri tem pa pozabljajo, da smo ... država mi vsi. ... Delitev je nešteto. Gospodarstvo pravi, da ne zmore b

Naključij ni, so le naKLJUČJA

Ruža Bevec
27.01.2015 12:24 (Jan 27, 2015)

Tole kar bom zapisala, priporočam v branjesamo tistim, kateri vidijo dlje od TV ekrana in od svojaga nosa. Skeptike, ege in tiste z naučenimi uzorci ter kratkovidnim, pa odsvetujem branje le tega. Svoje pomisleke in kakšne smešnice, naj prilepijo na svoje čelo. ... Sem pač takšna kot sem, vidim dlje, cenim se in rada se imam.

Leto 2015, bo leto sprememb, bo tudi takšnih, da bomo lahko zadihali vsaj z polovičnimi pluči, če ne še z polnimi.  Leto obnove  in rehabilitacije skoraj na vseh področij, tako v naravi, kot tudi med ljudmi.

Na političnem področju se nam obetajo kar pozitivne spremembe. Politiki se bodo začeli obnašati bolj človeško in bodo znali prisluhniti ljudem in stiski. ... Kdor ne bo znal prisluhniti, bo izločen, bo moral spakirat  kovčke in oditi. ... Začeli se bodo zavedati, da so na položajih zato, ker so izbrani od ljudi, ki so jih izvolili, jim zaupali. ...  Začeli se bodo zavedati, da so res oni tisti, ki lahko naredijo veliko za to državo in ljudi. ...  Imeli bodo mo

Ovire za srečo

Ruža Bevec
25.01.2015 18:15 (Jan 25, 2015)

Obstajajo nepisane družbene norme, ki nam narekujejo, kaj moramo imeti, da bi bili srečni: izobrazbo, dobro službo, partnerja, dva otroka, hišo z vrtom in bazenom, najmanj enega psa ali katerega drugega hišnega ljubljenjčka,.. dober avto ali dva, vikend itn. .. Marsikdo tega nima in tudi nikoli ne bo imel,...pa zato ni nesrečen.

Večinoma skušamo živeti po "vzorcu sreče", kot nam ga narekujejo drugi. ... Mnogi vse to imajo, vendar niso srečni.

In za vsakogar pride v življenju čas, ko mora opustiti vzorce, predstave in vse, kar se je naučil o sreči. O tem, kaj je sreča, kje jo iskati in kaj je treba narediti, da bi bilin srečni, smo se nezavedno naučili od svojih staršev, učiteljev, okolice .... 

Za srečo je treba trdo delati, niti jo ni potrebno iskati in tudi prišla ne bo. .... Naravna sreča je v nam, je vedno tu, včasih se tega spomnimo, včasih pa ne. ...  Izvir sreče je v nas .....

Kriza je prehod v novo življenje

Ruža Bevec
25.01.2015 17:13 (Jan 25, 2015)

Kriza, s katero smo soočeni danes, je za marikoga težka in za mnoge hudo breme. Predvsem za tiste, ki izgubljajo  službo in so stem postavljeni na rob preživetja. Vendar je ta kriza nujno potrebna za predbuditev iz omamljenosti, v katero nas je pripeljal naš način življenja, in ki nam v resnici jemlje človeškost in moč.

Vendar se situacija ne bo kaj dosti spremenila, če nas obremenjujeta še zaskrbljenost in strah. ... se moramo zavedati, da tisto, kar je na svetu najlepšega in najbolj dragocenega, je zastojn. ... Mar ne!?

Ta kriza kriči o nujnosti sprememb. Prisili te, da se ustaviš. ...  Saj smo se že ustavili! ... Kaj bomo naredili? ... Načine, kako bi pridobili nazaj svoje stare navade in možnosti, ali kako bi zaživlei drugače? ...  Kriza je čas, da nekaj spremenimo, da si vzamemo pravico do pogleda svojega življenja in tega, kar je zares pomembno v njem. ... Je čas, da se ozremo okoli sebe.

Kdo pa pravi, da s to krizo nismo na pragu nečesa zelo izjemnega in posebnega?. ... To krizo

Razvoj ljubezni in možnosti

Ruža Bevec
22.01.2015 12:04 (Jan 22, 2015)

Ko začnemo z ljubeznijo, so najprej metuljči. Vse lepo, vse cveti, sreča, kamor pogledaš. Prepričan si, da je svet tvoj.

Ha, potem poroka okrašenih avtomobilov, ki bučno trobijo na svoji slavnostni poti skozi mesto. Hja, pravljično. Od tu naprej pa ne gre vse čisto tako, včasih se zalomi,... zalomi se kar pogosto, sčasoma prevečkrat. ... Nekaj je narobe.

Potem se znajdemo v dilemah, prepričanja ne zadostujejo več. Začnemo iskati opcije in spraševati o možnosti, kaj stiriti, kako naprej.

Še pred poroko in še nakaj časa po njej je vse teklo glatko, povezovala so globoka čustva, vse lepo in vse prav.

S časoma se zadeve obrnejo, prihaja do vse močnejših nesoglasij zaradi vzgoje otrok, obremenitev v službi in tudi zaradi različnih zanimanj. ... In potem je videti, kot da sta na različnih bregovih reke, most sta porušila s svojimi prepiri, jezo in prizadetostjo. In ugotoviš, da ni nobene možnosti za rešitev pratnerske zveze več.

Da bi zlažje zmogli korake naprej, moramo spremeniti ali vsaj d

Splet in svet

Ruža Bevec
19.01.2015 19:28 (Jan 19, 2015)

Že dolgo časa opažam, da se po družbenih omrežjih bliskovito širi velikanska količina nizkotnih, prostaških zapisov in pogovorov, filmi in fotografije ki jih ljudje lahkomiselno prebirajo ali poslušajo, ne da bi se zavedali, da se tudi nanje prenaša sovražna energija pišočega. Čimveč negativnega pisanja sprejemamo, tem bolje bomo nerazložljivo potrti in pa tudi prestrašeni. Ker noben človek na tej ljubi Zemlji ni .. otok, .. prihaja v resonanco z množičnimi negativnim razpoloženjem čedalje več ljudi.

Kaj nam je storiti, da ljudje ne nasedajo in berejo, poslušajo itn. kar ni uredu in nas pelje nekam drugam?

Ljudje je dobro ozaveščati o teh stvareh, jih opozarjat, saj niso dovolj seznanjeni niti o temeljnih zakonitostmi življenja,.. da  se vsakemu vrne to, kar počne in pošilja, in da bo vsak človek za vse slabo, ki ga je komu povzročil, nekoč moral plačati, če ne v tem, pa onstran, ali kot pravijo, v naslednjem življenju. ...  Onemogočimo dostop tudi otrokom do neprimernih strani na sple

Kam gre svet?

Ruža Bevec
18.01.2015 20:27 (Jan 18, 2015)

Danes na spletu lahko najdeš marsikaj. Katastrofe ni vredno omenjati, saj so jih polni kar vsi mediji. Terorizem je tudi stalno prisoten, enkrat tu, drugič tam. Tam kjer tli, tam zagori. ... Negativizma so polni vsi mediji, se jih nikakor ne moreš izogniti, razen če vse ugasneš, a se bo našla kakšna soseda ali sosed, ki se bo o tem začel pogovarjati. Torej, ne moreš ubežati.  Saj gre ta tematika vedno dobro v promet. Prikaz najrazličnejših področij, tudi skritih, našega življenja se je počasi preselila v naše domove, naš vsakdan in ne nazadnje v našo podzavest, še več, neke prakse, ki so se nam še pred leti zdele neverjetne, nemoralne, nemogoče in podobno, so že dobro udomačene in  niso več kaj posebnega.

Kam gre svet? ...  Navzdol? ... Navzgor? ... Oboje ali vsakega malo? ... Kdo ocenjuje? ... Kakšne so projekcije?

Hm, težava ni v tem, da imamo v družbi neenakost. Težava je, da neenakost še nikoli ni bila večja in da se vse povečuje.

Če ne bomo spremenili svoje politike, bo srednji ra

Duša in ego

Ruža Bevec
17.01.2015 22:08 (Jan 17, 2015)

Ljudje ne znamo biti pošteni do sebe. Človek že od rojstva  s seboj prenaša greh egoizma in tega greha se je zelo težko znebiti.

Ego nam ne dovoli, da bi uresnučili dušo in zaživeli kot umetniki. Ne želi, da bi obrnili list osebne zgodovine, se izrazili in veselo proslavili sami sebe. Večinoma ego zanika našo sposobnost, da živimo, vemo in vidimo. Namesto, da bi nas povezal v seloto, nas raje razkosa, na koščke, na nepomembne vloge, ki jih vsak dan igramo. To pogosto zamenjujemo za svoje lastno bistvo.

Običajno šele ob globokem razočaranju ali padcu začnemo raziskovati vzrok našega trpljenja. Ego ima različne preobleke,.. ko ga odkrijemo, obelodanimo, lahko zaživimo iz duše, ki se skriva za to parado junakov ega.

Ko spoznamo sebe, moramo najprej ugotoviti,..kdo nismo, da bi lahko bili to, kar smo. Precej verjetno nismo to, kar mislimo, da smo. Enačimo se s svojim egom, kar je precej narobe. Ne sme biti izgovor: "sem pač takšen/na, kakšen/na sem!, ..in se ne smemo izmikati vsem sprememb

Spremembe v srcu, spremeni vse

Ruža Bevec
16.01.2015 13:33 (Jan 16, 2015)

Če se velikokrat predajamo slabim občutkom, jezi, strahu, razočaranju, kritiziranju torej vsem negativnim čustvom, nam telesne celice propadajo. Če smo vajeni gojiti dobra čustva, smo gotovo srečni, zdravi in mladostni. Ko naredimo čustveni preskok ... od razočaranja k sreči, pri tem takoj sprožimo približno 1500 biokemičnih sprememb. Čustva v naši fiziologiji ustvarjajo številne spremembe, in je smiselno namenjati pozornost tudi čustveni, in ne zgolj telesni hrani.

Če velikokrat čutimo več ljubezni in pozitive, imamo več možnosti, da se nam zdravje izboljša in takšno tudi ostane.

Ko spremenimo svoje srce, svojo čustveno usmerjenost, spremeni našo celotno psihomatsko stanje in delovanje.

Naša čustva so zelo pomembna, delujejo namreč veliko hitreje in močneje kakor naše misli in možgani, ki smo jim vsa leta pripisovali največji pomen. Kadar se nam posreči zgolj  na hitro spomniti nekega prijatelja ali osebo, ki nam je pri srcu ali prijetnega dogodka, ki zbudi v nas topla in ljubeča čust

Razpad rimskega cesarstva, pravzaprav njegova naslednica: rimskokatoliška cerkev

Ruža Bevec
12.01.2015 13:59 (Jan 12, 2015)

Ali morda veste, slutite, da bo razpadla rimskokatoliška cerkev? ...  Saj je naslednica rimskega cesarstva,... mar ne? ...  Vse je možno, da je sedanji papež zdnji v zgodovini. ... Če sledimo reforme, ki jih zdaj dela, bodo odprle oči in  zaslepljensot, ki so jo dvatisoletja in več vcepljali slepim vernikom. ... Marsikatera nečednost, ki je bila pometena pod preprogo cerkve in cerkvenih velakov, ki je bila skrita, ... bo prišla v javnost. ... Velik šok in udarec bo za vernike, ki so jih žejne ves ta čas peljali čez vodo.

Ljudje se bodo začeli zavedati, da je Bog energija,...da je ta Bog v vsakem človeku na tej Materi zemlji,...in da je zatorej vseeno ali je krščanski, muslimanski, pravoslavni ali katerakoli druge religije. ... Morda se prerodijo, če bodo hotele obstati, ali pa jih bo povozil čas. ... No skrajnji čas, da se kaj obrne v pravo smer.....

Premagovanje življenjskih ovir

Ruža Bevec
11.01.2015 21:20 (Jan 11, 2015)

Premagovanje življenjskih ovir je tvegano dejanje, saj jo skoraj ob vsakem padcu odnesemo s kako prasko, modrico, ali celo polomljeno kostjo, ljubezen pa nam padec pomaga ublažiti in celo pozdravit. Nič ni boljšega kot občutek, da je v bližini nekdo, ki nam bo pomagal ozdraviti rane, če bomo padli in  si razbili kolena.

Vendar pa ima zgodba tudi slabo plat. Ena stara pesem pravi:  "Vedno prizadeneš tistega, ki ga ne bi hotel raniti za nič na svetu."  .. Ja, žalostno a resnično. ... Po mojih izkušnjah, ko poslušam druge ljudi in ugotavljam, da ... bolečine ne povzroča ljubezen,...  pač pa nesposobnost, da bi jo izrazili. ... Ironija je ta, da je največja ovira, ki bi jo morali v življenju premagati, komunikacijski zid med dvema partnerjema.

Če ljubezni ne znamo jasno izraziti, se bo težave pred nami nagrmadile kakor kamniti zid.

Z ljubeznijo je mogoče doseči prav vse, saj lahko premaga socialne in rasne razlike ter nas med seboj poveže. Ljubezen premaga težave, dvome in razlike, ki nas

Rastline, živali in minerali: viri vesoljne sile

Ruža Bevec
05.01.2015 20:52 (Jan 05, 2015)

Ko smo bili ljudje ustvarjeni, so celice našega telesa lahko sprejele in vsrkale devetdeset odstotkov kozmičnih sil in svetlobe - luči, katerim so bile izpostavljenje. Ko pa smo se začeli preveč izčrpavati in zapravljati spolno energijo, so se začele naše celice razkrajati, dokler nam ni preostalo le pet do deset odstotkov sposobnosti sprejemanja in vsrkavanja. 

Vse rastline, drevesa in drugo rastje še vedno lahko do .. osemdeset odstotkov sprejmejo in vsrkavajo kozmične sile in luč, medtem ko voda in hranilne snovi poskrbijo za preostalih dvajset odstotkov njihove hrane.

Ljudje še vedno samodejno prejemamo manjšo količino energije življenjske sile posvem naravno. To še posebej drži za zemeljsko silo, ki vse organe, žleze in čutila oskrbuje z energijami, pozitivno in negativno nabite vesoljno energijo ter neguje in izboljšuje spolne organe in spolno energijo človeških bitji.

Ker naše celice ne zmorejo več v celoti sprejemati življenjske sile, ki izvira iz vesolja, kozmičnih delcev in z

Sanje vsake ženske, živeti z ljubeznijo svojega življenja

Ruža Bevec
03.01.2015 21:01 (Jan 03, 2015)

Pride čas za vaše sanje. Pomislite o tem, kaj si želite in česa ne. Ali sploh veste, kaj si želite? Menda ne s komurkoli. Lažje je začeti, če veste, česa ne bi imele, kakšnega ljubezenskrga partnerja si .. ne želite. Napišite vse,kar ne želite, pojdite tudi v podrobnosti, napišite še tako banalno zadevo, za vas je pomembna. In ko pride čas za akcijo, ali bolje rečeno, čas, da prihaja princ na konju. Ker je konjev malo, princi pa so lahko spremenjeni v .. žabce, .. se pač bo treba malo prilagoditi.

Vsekakor je tako, da je prvi redko pravi. Potrebujete veliko število potencialnih princev, da boste lahko izbirale vsaj približek. Izbira je seveda pomembna,.. ravno zaradi izbire ste razbremenjene, zaradi izbire lahko najdete moškega, ki je čim boljši .. približek vaših sanj. In zavedajte se, da šele izbirate, niste še v raznerju.

Če že dalj časa niste uspele srečati ljubezni svojega življenja, morate način spremeniti. Zakaj vztrajati v enakem načinu spoznavanja, ko pa vam vesolje točno spor

Ruža Bevec
03.01.2015 19:57 (Jan 03, 2015)

https://www.facebook.com/ruza.bevec1?fref=nf

Veselimo se vsakega dne

Ruža Bevec
02.01.2015 19:42 (Jan 02, 2015)

Ko prosimo ali voščimo,  smo pozitivni in s srcem želimo vse le najboljše, dvigujemo celotno zanest na ravni vseh ljudi. Več kot bo takšnih ljudi, boljši bo postajal svet. Morda si včasih mislite, da samo vaše misli in dejanja ne bodo spremenile sveta.

Vendar kot je morje sestavljeno iz neštetih kapljic, ste tudi vi neizogibni del stvarstva. Za navideznimi slučaji obstaja načrt, ki deluje ne glede na to, ali ga sprejemamo ali ne. Zato ljudem iz srca zaželite tisto, kar bi želeli tudi sebi. Vse kar dajete, ni nujno, da se vam vrne v enaki obliki, kot ste dali, vam bo zagotovo dalo občutek izpolnitve, koristnosti in ne nazadnje smisla, ki ga vsi tako obupano iščemo. Svet je postal  "pre"zahteven, zato je iskanje sreče v .. sebi edino, kar je resnično.

Vi ste se zbudili v novo jutro. Še ste tu. To pomeni, da vas življenje hoče. Kaj ni to čudovit dar? Življenje hoče, da ste tu in da s svojim obstojem sestavljate mozaik. Življenje vam bo  vedno naložilo samo toliko, kolikor lahko prenesete,

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj