Astrologinja Rudica Kovačič

Rudica Kovačič

Prijatelji (5)
Bojan Ahlin
Branko Gaber
Čebelarstvo Kokl
Badminton Klub Komenda
Roža Karan (Astrologinja)
Spremljevalci (4)
Branko Debelbonis
Guisseppe Tullio Saragozza
Dajana Babič
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

V naslednjih 24 urah: mrk, Superluna, enakonočje ... VAUUUU
Janez Janša – astrološko tolmačenjem dogodkov povezanih z obsodbo
Jupiter, prinašalec sreče, v znamenju Leva
Krvava Luna
Venera v Strelcu – čas velike sreče
Pričakujmo zelo težavno polno Luno v čustvenem znamenju Raka
Retrograden Saturn – ponavljanje lekcije
Mlaj na 28 stopinj Ovna - eksplozija energije
Mars v Dvojčkih - nepotrpežljivost in nepremišljenost
Saturn ponovno v znamenju Škorpijona
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Slovenija in svet v 2016

Astrologinja Rudica Kovačič
28.12.2015 00:43 (Dec 28, 2015)

Leto 2016 bo zopet eno od  prelomnih let,  katerega dogodki  bodo močno vplivali na nadaljnje dogajanje in spremembe v družbi.

Da bo leto razburkano in pestro, nakazujejo že dogodki tokom jeseni 2015. V leto 2016 bomo vkorakali s kar nekaj težko rešljivimi problemi, kot so stopnjevanje in širitev agresije in vojne napetosti na bližnjem vzhodu, povečanje števila beguncev in emigrantov ter verska nestrpnost in strah pred ponovnimi terorističnimi napadi.

Več si preberite na Astroloških novicah.

Travma iz vidika karmične in prednatalne astrologije

Astrologinja Rudica Kovačič
18.10.2015 10:54 (Oct 18, 2015)

Travma je izredno močan, z negativnimi čustvi nabit dogodek (lahko na fizičnem, čustvenem ali mentalnem področju), ki ga oseba (psiha) tisti trenutek, ko ga doživi, ne more predelati na zavestnem nivoju in integrirati. Taka oseba, zaradi obrambnih mehanizmov, ni sposobna samodejno procesirati neprijetnih občutij, zato boleč dogodek potlači na rob zavednega.


				travma
Več si preberite na >>>

Super krvava Luna - Lunin mrk, 28.9.2015

Astrologinja Rudica Kovačič
27.09.2015 12:48 (Sep 27, 2015)

Kakšen vpliv bo imel na dogajanje v Sloveniji?

V zadnjem vikendu v septembru se nam obeta  izredno zanimiv astronomsko astrološki pojav. 28.9.2015 ob 4:52 bomo imeli možnost opazovati in občutiti Lunin mrk, ki bo istočasno tako Super Luna kot tudi Krvava Luna.

Ta septembrski super popolni Lunin mrk na osi Oven –Tehtnica prinaša nemir in preobrate na področju medsebojnih odnosov vseh vrst, ne samo partnerskih, kajti os Oven Tehtnica v astrologiji simbolično predstavlja odnos jaz – drugi. V obdobju mrka lahko pričakujemo več razdražljivosti, eksplozivnosti in neobvladanega izražanja čustev. Povečana bosta subjektivnost in egoizem. Dogodki, ki jih bomo doživljali, bodo lekcije, ki nas bodo učile, da moramo včasih za dosego harmoničnih odnosov žrtvovati potrebo po moči, kontroli in nadvladovanju drugih. Lunin mrk posveti v naše nezavedno, v našo senco,  sooča nas s tistimi lastnostmi, ki jih pri sebi ne maramo, in jih zaradi tega projeciramo na druge. V medsebojnih odnosih nas drugi odsli

Retrogradni Merkur, tretrjič in zadnjič v letu 2015 - prinaša nova spoznanja

Astrologinja Rudica Kovačič
20.09.2015 11:30 (Sep 20, 2015)

17. septembra 2015 se je Merkur na 15 stopinj Tehtnice, tretjič in zadnjič v tem letu, obrnil v retrogradno gibanje. Retrogradni Merkur v zračnih znamenjih nam daje možnost videti stvari iz drugega zornega kota. Prinaša  nam nove uvide in  spoznanja, ter nam omogoča vstopiti v novo realnost.

Tokrat nam bo na osebnem nivoju iz podzavesti v zavedno prinašal tiste čustvene vzorce, katerih vpliv najmočneje doživljamo skozi odnose z drugimi.

Ker pa bo v svojem retrogradnem gibanju vzpostavil tudi napete odnose (aspekte) z Uranom in Plutonom, lahko pričakujemo v tem obdobju razne »sprožilce« v obliki nenadnih, nepričakovanih in bolečih dogodkov na področju medsebojnih odnosov. Lahko, da bomo od drugih slišali kakšno resnico o sebi, pred katero si že dolgo zatiskamo oči. Morda bomo dobili kakšno šokantno informacijo ali spoznanje o ljudeh, ki so nam blizu, karkoli že da bomo doživeli, nam bo to prineslo na površje in razsvetlilo naše notranje vzorce, ki so podlaga odnosov, ki jih vzpostavlja

Merkur v Raku - sinteza čustev in razuma

Astrologinja Rudica Kovačič
10.07.2015 20:31 (Jul 10, 2015)

V obdobju med 8.7.2015 in 23.7.2015, ko Merkur prehaja znamenje Raka, se bomo počutili bolj introvertirano. Energija bo usmerjena v notranje doživljanje in občutke, zato bomo manj družabni in se bomo bolje počutili v intimi svojega doma in družine.

Vzpostavljen bo most med čustvi in razumom. Zbrisana bo ločnica med subjektivnimi čustvi in objektivno realnostjo. Soočeni bomo z izkušnjami, ki nam bodo razsvetlile, kako močno lahko subjektivnost čustev vpliva na naše razmišljanje in prepričanje. Ta vpliv bomo najbolj čutili med 15.7.2015 in 21.7.2015.

Merkur v Raku je tudi zelo senzibilen in močno občutljiv za kritiko. Njegovo doživljanje je izkustveno, stvarem skuša priti do dna. Do spoznanja lahko pride samo preko lastne izkušnje. V času njegovega prehoda skozi znamenje Raka je pomembno, da smo pozorni na svoje občutke, še posebej tiste, povezane z občutki varnosti in pripadnosti.

Merkur v Raku lahko obudi in prinese na površje spomine in občutke iz našega najranejšega obdobja življenj

Mlaj v Dvojčkih, 16.6.2015 ob 16:07h

Astrologinja Rudica Kovačič
16.06.2015 00:25 (Jun 16, 2015)

Pred nami je dinamičen in eksploziven Mlaj, saj je njegova energija ojačana s konjunkcijo energičnega Marsa. Pričakujemo lahko veliko prepirov, pikrosti, žaljivk, sarkazma in agresivnega izražanja.  V komunikaciji in izražanju lahko pričakujemo veliko širokoustenja in dramatiziranja, skratka veliko hrupa in malo rezultatov. Komunikacija bo otežena zaradi subjektivnega razmišljanja.

Razpoloženje bo nihajoče, spremenljivo, čustva pa se bodo racionalizirala. Blokirana dinamika Marsa bo, zaradi straha, da bi zaradi izražanja čustev delovali šibki, prinesla veliko neobvladanih, vzkipljivih in impulzivnih izbruhov. Ker je Mlaj v kvadratu s Kironom v znamenju Rib, bo v medsebojnih odnosih močno primanjkovalo človečnosti in empatije.

Merkur, vladar Mlaja, tvori kvadrat z Neptunom in opozicijo s Saturnom, to nam prinaša možnost pogledati pod površje. Soočeni bomo s spletkami in intrigami, kot tudi z notranjimi samoprevarami in iluzijami. Saturn nas bo silil ozavestiti situacijo, da bi na prido

Saturn ponovno v znamenju Škorpijona

Astrologinja Rudica Kovačič
15.06.2015 00:43 (Jun 15, 2015)

od 15.6.2015 do 18.9.2015

Saturn je strog učitelj, ki od nas zahteva zrelost in soočenje z realnostjo. Ob njegovih prehodih smo soočeni z omejitvami, ovirami, pritiski in frustracijami. Še enkrat se bo vrnil v znamenje Škorpijona, kjer nas je zadnji dve leti in pol intenzivno soočal z nezavednimi, nagonskimi in bolj temačnimi deli osebnosti. Strah pred ranljivostjo in možnost izgube nas držita ujete v stare čustvene vzorce in nam onemogočata še kako potrebno spremembo.

Kadar se Saturn obrne retrogradno, dobimo priložnost ponavljanja lekcije, ki smo jo morda pri prvem prehodu nepopolno opravili ali pa smo se ji skušali izogniti. Sooča nas z realnostjo in nas sili k ponovni preučitvi in prestrukturiranju določenega življenjskega področja.

Saturnove prehode veliko lažje preživimo, če si postavimo realne cilje, zavihamo rokave in se ne poskušamo izogniti naporom in neprijetnim izkušnjam.

Ta retrograden obrat bodo najmočneje čutili vsi tisti, ki imajo planete ali občutljive točke horoskop

Venera v znamenju Leva – drznite si izstopati

Astrologinja Rudica Kovačič
15.06.2015 00:12 (Jun 15, 2015)

Na vzdušje tega poletja bo v veliki meri vplival tudi prehod Venere skozi znamenje Leva. Znamenje Leva bo za kratek čas zapustila v sredini julija, vendar se bo zaradi retrogradnega gibanja vanj vrnila v avgustu in bo tam ostala vse do začetka oktobra.

Kadar so planeti v znamenju Leva, se veselimo življenja, smo igrivi in željni uživanja. Energija Leva je širokosrčna, velikopotezna in optimistična. Pod vplivom te energije se pojavi težnja po uveljavljanju in pridobivanju pozornosti. Poveča se nam kreativnost in ustvarjalnost. Želimo biti in narediti nekaj posebnega, kar bo poudarilo našo edinstvenost in na kar bomo ponosni. Samopotrditev in večjo samozavest skušamo pridobiti s spogledovanjem in flirtom.

Negativne lastnosti, ki jih lahko prinese na plan prehod planeta skozi znamenje Leva, pa so egoizem, narcizem, bahavost, zahtevnost, ošabnost in gospodovalnost.

Prehod retrogradne Venere skozi znamenje Leva nas bo soočal s ponovnim vrednotenjem tega, kar nam je všeč in kar imamo radi.

Polna Luna v znamenju Strelca, 2.6.2015

Astrologinja Rudica Kovačič
02.06.2015 20:54 (Jun 02, 2015)

Današnja polna Luna v Strelcu prinaša na plan težave s prilagodljivostjo in fleksibilnostjo. Opoziciji med Soncem in Luno se na nebu priključi še Neptun, ki s kvadratnim aspektom na nebu tvori nov apekt, ki ga astrologi imenujemo T-kvadrat. To je dinamičen napet aspekt, ki prinaša močno občutljivost, še posebej na kritiko. Prav tako povečana čustvena intenzivnost onemogoča sposobnost samorefleksije. Nesposobnost uvidenja lastnih pomanjkljivosti lahko povzroči ognjevite besedne spopade in komunikacijske blokade.  Komunikacijski šum bo potekal med logičnim razumskim razmišljanjem in intuitivno modrostjo, ki presega okvirje naučenega znanja.

Ker napeti aspekti z Neptunom zmanjšujejo telesno energijo, velja opozoriti na nevarnost, da bi, zaradi pomanjkanja volje, energije ali motivacije, zanemarili kakšno pomembno dejavnost.

Ta polna Luna bo osvetlila vse iluzije, povezane z našimi vizijami in željami. Soočanje z realnostjo je za marsikoga pretežavno, zato se bo v tem obdobju marsikdo sku

Retrograden Merkur – nezmožnost uskladitve razuma in čustev

Astrologinja Rudica Kovačič
17.05.2015 20:58 (May 17, 2015)

Zaradi dejstva, da Merkur obrača retrogradno v znamenju Dvojčkov, ki je njegovo znamenje, bomo njegov vpliv čutili še močneje kot ga čutimo običajno.

V obdobju med 19.5.2015 in 12.5.2015 torej lahko pričakujemo nevšečnosti, ki jih povezujemo z vplivom retrogradnega Merkurja. Naše misli bodo razpršene, težko bo videti celoto. Zaradi  osredotočenosti na detalje, bomo izgubili fokus. Pomanjkanje koncentracije in nezbranost bosta vzroka za napake, ki nam lahko povzročijo veliko preglavic in težav. Poskušajte se zbrati in povečati pozornost pri podpisovanju pogodb, sklepanju dogovorov, večjih nakupih, učenju in prometu.

Bodite previdni tudi v stikih z gostobesednimi prepričljivimi ljudmi, kot tudi s tistimi, ki so v svojem izražanju nejasni, kajti Merkur je med drugim tudi vladar goljufov in sladkobesednih prevarantov.

Najbolj kritično obdobje bo med 27.5.2015 in 31.5.2015, ko se bo napetemu aspektu kvadrata med retrogradnim Merkurjem in Neptunom najprej  pridružil tranzitni Mars, proti ko

Mars v Dvojčkih - nepotrpežljivost in nepremišljenost

Astrologinja Rudica Kovačič
14.05.2015 00:41 (May 14, 2015)

Združitev agresivnega Marsa in intelektualnega Merkurja prinaša nepotrpežljivost, agresivno izražanje in razdiralnost. Mnenja se bodo kresala, veliko bo prepirov in besednih bojev. Čas prinaša veliko novih idej, vendar se je zaradi vročične narave aspekta težko ustaviti in zbrati ter jih konkretizirati.

Ker Merkur med drugim vlada tudi prometu, se bo v tem nervoznem času marsikatera frustracija izživela v vožnji, zato priporočam umirjenost in pazljivost za volanom.

15.5.2015 bo Mars v opoziciji s Saturnom povzročal, da bo prihajala na plan zavrta agresija in brezobzirno uveljavljanje svojega prav. Če bomo v teh dneh skušali kaj doseči, se bomo morali soočati z ovirami in preprekami.

Od 24.5.2015 do 26.5.2015 bo Mars v kvadratu z Neptunom. V tem času lahko postanemo žrtve spletk in zakulisnih dejavnosti. To je tudi čas, ko energije ne bo na pretek in bomo precej malodušni in utrujeni.

27.5.2015 in 28.5.2015 bo Mars v konjunkciji z retrogradnim Merkurjem, tako da se pazimo prenagljenost

Venera v Raku od 8.5.2015 do 5.6.2015, v zraku bo romantika

Astrologinja Rudica Kovačič
11.05.2015 00:21 (May 11, 2015)

Prehod Venere skozi znamenje Raka bo obdobje obarval s čustvenostjo, senzibilnostjo in občutljivostjo. Občutek varnosti nam bosta nudila dom in družina, zato v takšnem obdobju radi uživamo, se sproščamo in se dobro počutimo v okviru svojega doma.

Ugodni vplivi med 15.5.2015 in 19.5.2015

Venera bo tvorila harmoničen aspekt (trigon) z Neptunom. To bo čaroben čas uživanja in romanc. Poudarek bo na umetnosti in lepoti.

Neugodni vpliv med 21.5.2015 in 26.5.2015

Venera bo tvorila napete aspekte z Uranom in Plutonom. Konec bo mirnega in ugodnega obdobja. Počutje se bo poslabšalo. Dogodki, ki jih bomo doživljali, še posebej na ravni medsebojnih odnosov, bodo v nas zbujali boleče spomine iz najranejšega otroštva, še posebej tiste, na katerih se je zgradil občutek naše lastne vrednosti. Naša samopodoba je velikokrat odvisna od tega, kako je bilo v najranejšem otroštvu poskrbljeno za nas. Soočali se bomo s strahom pred izražanjem čustev in nezmožnostjo izraziti svojo prvotno naravo.

Polna Luna v Škorpijonu, 4.5.2015 ob 5:43

Astrologinja Rudica Kovačič
03.05.2015 14:51 (May 03, 2015)

Ne samo, da nas jutri čaka že tako naporen dan, ko se moramo po praznikih ponovno vklopiti v vsakdanjik, ampak se nam obeta še naporna in težavna polna Luna v znamenju Škorpijona. Čustveni odzivi bodo poudarjeni in bodo močno nihajoči,  iz ene skrajnosti v drugo.

Polna Luna v Škorpijonu nas sooči z vsemi tistimi destruktivnimi vsebinami, ki se jih sramujemo in jih skušamo zatirati in potlačiti. Ker se ne želimo z njimi soočati, nas mora na to »prisiliti« zunanja situacija, običajno v obliki usodnih dogodkov, ki nam na površje prinesejo bolj temačne plati naše osebnosti, kot so na primer maščevalnost, sovraštvo, strah in bes.

Ker ta polna Luna sovpada z začetkom predretrogradnega obdobja Merkurja (Merkur jutri vstopi v senco), bodite pozorni na to, da vas ne bodo zapeljale nejasne obljube, še posebej tistih, ki vedno, na vsako silo hočejo doseči svoje. Polna Luna bo tvorila aspekt T-kvadrat z Jupitrom, zaradi česar bomo soočeni z negativnimi ego manifestacijami, kot so aroganca, naduto

Merkur v Dvojčkih od 1.5.2015

Astrologinja Rudica Kovačič
02.05.2015 21:16 (May 02, 2015)

Bodite pozorni, da ne bo težav, kajti od 4.5.2015 naprej bo že čutiti njegov retrogradni vpliv

V mesecu maju se bo energija iz stabilnega zemeljskega znamenja Bika premaknila v bolj lahkotno znamenje Dvojčka.  Veneri, ki že prehaja znamenje, se bo 1.5.2015 pridružil še vladar Dvojčkov, Merkur. Vzdušje bo postalo bolj igrivo in radoživo.

Energija Dvojčkov je nemirna, vendar stvarna, praktična, intelektualna in neosebna. V obdobju Dvojčkov je poudarjena  komunikacija, pisanje, kratka potovanja, druženje in učenje novih stvari. Smo radovedni, zanimajo nas nove stvari, smo bolj odprti za navezovanje novih stikov in za nove domislice in ideje. Ker nemirni Merkur prinaša hitre spremembe mišljenja, veliko začetih stvari in projektov v tem času ne bo dokončanih.

Od 4. 5. 2015 dalje bo Merkur v tako imenovani senci. Bodite pozorni in previdni, da ne boste zapadli v težave in preglavice, ki jih prinaša vpliv njegove retrogradnosti. 19.5 2015 se bo obrnil v retrogradno gibanje, v katerem bo do 1

Mlaj na 28 stopinj Ovna - eksplozija energije

Astrologinja Rudica Kovačič
19.04.2015 00:13 (Apr 19, 2015)

18.4.2015 ob 20:58

V času mlaja je ugodno obdobje za nove začetke. Energija je direktna, precej impulzivna, vendar iniciativna in željna rasti.

Ljudje so pod njegovim vplivom dejavni in pripravljeni tvegati. Zazrti so v prihodnost in imajo željo po napredovanju in odkrivanju novega. V tem času je mogoče veliko postoriti in »zasaditi semena« svojih namer in načrtov za bodočnost.

Lunin mrk in Krvava Luna v Tehtnici – pričakujte nepričakovano

Astrologinja Rudica Kovačič
04.04.2015 18:18 (Apr 04, 2015)

4.4.2015 ob 14:07 bo Lunin mrk na 14 stopinji Tehtnice.

Skozi pomlad 2015 se vrstijo astrološki dogodki, ki nas s svojo manifestacijo pogosto presenetijo. Tudi današnja polna Luna sodi med njih. Poleg tega, da bomo priča popolnemu Lunarnemu mrku,  je današnji Lunin mrk tretji v seriji štirih Luninih mrkov (Krvavih lun) v tetradi, ki se je pričela 15.4.2014.

Mrk bo viden na področju zahodne Amerike, Azije, Indije, Rusije, Nove Zelandije, Avstralije in po celotnem Pacifiku.

Mrk bo na 14 stopinj Tehtnice, kar pomeni, da se bo ponovno aktiviral kvadrat med Uranom in Plutonom. Simbolično polna Luna posveti v temo in nas razsvetli. Pluton in Uran pa sta transpersonalna  planeta, ki delujeta  iz najtemnejših globin podzavesti, onkraj osebnega zavedanja.

Posamezniki, ki se jih je ta tranzit dotaknil v preteklih letih (predvsem tisti, ki imajo planete in občutljive točke med 10 in 15 stopinj kardinalnih znamenj: Oven, Rak, Tehtnica, Kozorog), bodo soočeni s konkretizacijo, spremembami in posle

V naslednjih 24 urah: mrk, Superluna, enakonočje ... VAUUUU

Astrologinja Rudica Kovačič
20.03.2015 00:30 (Mar 20, 2015)

20.3.2015 ob 10:37  bomo lahko opazovali Sončni mrk. Trajal bo 2 minuti in 50 sekund. Viden bo na področju severne Evrope, vzhodne Azije in severu ter zahodu Afrike.  To je fascinanten dogodek, ki so se ga naši predniki bali, ker so smatrali, da je zatemnitev Sonca zelo slab znak in da takrat sile teme premagajo svetlobo. Zato so predvidevali, da mrki ne prinašajo nič dobrega.

Mrk se bo zgodil na 29 (zadnji stopinji) Rib, ki je tudi zadnja stopinja (od 360 stopinj) zodiaka. To je stopinja, kjer se stikata konec in začetek zodiakalnega kroga. Tako ta stopinja simbolizira menjavo časov in toka energije. Razpršena eterična senzitivna energija Rib se pretvori v ognjeno, živahno in dinamično energijo Ovna. Ker zadnja stopinja zodiaka predstavlja konec nečesa, bo to obdobje zaznamovalo zaključevanje nekih stvari zato, da bi se začelo nekaj novega. Prehajalo se bo iz ene ravni v drugo, kot na primer iz slabega v dobro.

Več o mrkih na http://www.e-astrologija.si/mrki-v-astrologiji/

Tradiciona

Vpliv aspekta med Uranom in Plutonom na življenja nekaterih znanih ljudi

Astrologinja Rudica Kovačič
19.03.2015 22:37 (Mar 19, 2015)

O moči vpliva dinamičnega aspekta, kvadrata med Uranom in Plutonom, smo se prepričali že v preteklih letih, ko smo bili med drugim priča tudi njuni eksplozivni manifestaciji na kolektivnem nivoju. Aspekt je na kolektivni ravni prinašal radikalne spremembe družbe, kajti pod njegovim vplivom je skozi zgodovino človeštva prihajalo do rekonstrukcij narodov in nacij. Ko sta planeta novembra 2012 prvič tvorila natančen kvadrat, so se začeli nemiri na trgu Tahrir, ki so se nato hitro razširili po celem svetu.

Planeta pa sta močno zaznamovala tudi življenja mnogih posameznikov, še posebej tistih, ki imajo rojstne planete ali osebne točke horoskopa med 8 in 15 stopinjami kardinalnih znamenj (Oven, Rak, Tehtnica, Kozorog). Ti so pod njunim vplivom preživljali močne osebne krize in preobrazbe. Soočati so se morali z dramatičnimi spremembami, ki so rušile stare strukture, na katerih so temeljile njihove predstave o varnosti v življenju. Njihova življenja so postala tokom tega prehoda neobvladljiv

Retrograden Saturn – ponavljanje lekcije

Astrologinja Rudica Kovačič
15.03.2015 00:37 (Mar 15, 2015)

14.3.2015 se planet Saturn obrne v retrogradno gibanje, v katerem bo približno štiri mesece, saj se bo v direktno gibanje obrnil šele 2.8.2014. Ker se obrača na začetku znamenja Strelca (4° Strelca), se bo, zaradi retrogradnega gibanja, ponovno vrnil v znamenje Škorpijona, v katerem se bo zadržal vse do 19.9.2015, ko bo ponovno vstopil v znamenje Strelca, v katerem bo potem ostal do 20.12.2017.

Saturn je strog učitelj, ki od nas zahteva zrelost in soočenje z realnostjo. Ob njegovih prehodih smo soočeni z omejitvami, ovirami, pritiski in frustracijami. Še enkrat se bo vrnil v znamenje Škorpijona, kjer nas je zadnji dve leti in pol intenzivno soočal z nezavednimi, nagonskimi in bolj temačnimi deli osebnosti. Strah pred ranljivostjo in možnost izgube nas držita ujete v stare čustvene vzorce in nam onemogočata še kako potrebno spremembo.

Kadar se Saturn obrne retrogradno, dobimo priložnost ponavljanja lekcije, ki smo jo morda pri prvem prehodu nepopolno opravili ali pa smo se ji skušali i

Mars ponovno aktivira aspekt Uran Pluton

Astrologinja Rudica Kovačič
11.03.2015 15:20 (Mar 11, 2015)

Aspekt, ki vpliva na radikalne spremembe zadnjih nekaj let

V naslednjih dneh  bomo pod vplivom izredno stresne in intenzivne energije. Napetost aspekta med Uranom in Plutonom, ki  od leta 2012 povzroča nemire in teži k spremembam tako sveta kot posameznikov, je s svojo vzkipljivo in eksplozivno energijo še povečal Mars v Ovnu.

Aspekt bodo močno čutili vsi tisti, ki imajo planete ali občutljive točke horoskopa med 12 in 15 stopinjami kardinalnih znamenj (Oven, Rak, Tehtnica, Kozorog).

Če imate planete ali občutljive točke na teh stopinjah, zadnji dve leti čutite močan pritisk, ki vas sili k radikalnim spremembam na določenih življenjskem področju (odvisno od tega, katera področja aspekt aktivira v vašem rojstnem horoskopu). V teh dneh lahko pričakujete ponovno soočenje z življenjskimi temami, ki potrebujejo preobrazbo. V procesu preobrazbe mora staro umreti, da bi se lahko rodilo novo. Potrebno je iti skozi preizkušnjo smrti in prerojenja. Ta proces pa zna biti zelo boleč in je običajn

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj