Članek
Sanje vsake ženske, živeti z ljubeznijo svojega življenja
Objavljeno Jan 03, 2015

Pride čas za vaše sanje. Pomislite o tem, kaj si želite in česa ne. Ali sploh veste, kaj si želite? Menda ne s komurkoli. Lažje je začeti, če veste, česa ne bi imele, kakšnega ljubezenskrga partnerja si .. ne želite. Napišite vse,kar ne želite, pojdite tudi v podrobnosti, napišite še tako banalno zadevo, za vas je pomembna. In ko pride čas za akcijo, ali bolje rečeno, čas, da prihaja princ na konju. Ker je konjev malo, princi pa so lahko spremenjeni v .. žabce, .. se pač bo treba malo prilagoditi.

Vsekakor je tako, da je prvi redko pravi. Potrebujete veliko število potencialnih princev, da boste lahko izbirale vsaj približek. Izbira je seveda pomembna,.. ravno zaradi izbire ste razbremenjene, zaradi izbire lahko najdete moškega, ki je čim boljši .. približek vaših sanj. In zavedajte se, da šele izbirate, niste še v raznerju.

Če že dalj časa niste uspele srečati ljubezni svojega življenja, morate način spremeniti. Zakaj vztrajati v enakem načinu spoznavanja, ko pa vam vesolje točno sporoča, .. "punca",... nekaj spremeni, način ni pravi.

Boste kupile psa, da bi na sprehodu srečale moškega, ki ga boste zanimale. Boste začele hoditi v hribe, da srečate hriboljubca, začele hoditi v knjižnico, greste v trgovse centre in čakate, da vas kdo oziroma, kakšen ogovori, v kino, na avtobus, nočne lokale,... morda na portalih. ... Zakaj dovolite da ste na "stand by"  poziciji. 

Kako bi bilo, če bi spoznale deset fantov ali moških? Ali bi vaše razpoloženje še bilo odvisno samo od enega?

Ne poznate ga dobro, ne veste, če ga sploh hočete,.. ne veste, če vas on hoče in že čakate in se jezite nase, obupujete, hrepenite, se vidite v poročni obleki ... pretiravam, vem, ampak ali  res?

Z vsakim potencialnim kandidatom globoko v vas ponovno usplanti upanje. Vzplanti vse potlačeno, sanje počasi prihajajo na površje. Trudite se in razum vam govori, da ne hitite, da ni še nič oprijemljivega, a upanje se ne da kar tako odgnati.

Zato upate, si želite, spregledate signale, nato ni pravi, ker ne želite novega razočaranja, ker se z vsakim razočaranjem sanje neskončno odmaknejo, znova in znova, dokler sploh ne uspate več upati ............