sentjur net

Kategorija: Covid-19

sentjur net
pred 1 dnevi

Prevorski učenci se bodo izobraževali na daljavo

Z Osnovne šole Slivnica pri Celju so danes sporočili, da njihova podružnica na Prevorju prehaja na delo na daljavo. Kot so zapisali, je problem kadrovski. The post Prevorski učenci se bodo izobraževali na daljavo appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 6 dnevi

Šentjur v vrhu okužb, v Dobju najvišji porast v regiji

Včeraj so epidemiologi v državi odkrili rekordno število okužb - 12.286. Ob 19.438 opravljenih PCR testih je bil delež pozitivnih tako 63,2 odstoten. Večino vseh primerov predstavlja različica omikron, ki je izjemno nalezljiva. The post Šentjur v vrhu okužb, v Dobju najvišji porast v regiji appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 6 dnevi

V Šentjurju 214 novih okužb, v Dobju največji porast v regiji

Včeraj so epidemiologi v državi odkrili rekordno število okužb - 12.286. Ob 19.438 opravljenih PCR testih je bil delež pozitivnih tako 63,2 odstoten. Večino vseh primerov predstavlja različica omikron, ki je izjemno nalezljiva. The post V Šentjurju 214 novih okužb, v Dobju največji porast v regiji appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 17, 2022

ZD Šentjur napako pri cepljenju že razrešil

Zdravstveni dom Šentjur je potrdil govorice, da so nekaj naročenih za cepljenje proti Covidu-19 cepili s fiziološko raztopino, ne pa tudi s cepivom. Do nenamerne napake je prišlo pri razredčevanju cepiva; vsako dozo je namreč potrebno razredčiti s fiziološko raztopino, a so pozabili dodati še cepivo. The post ZD Šentjur napako pri cepljenju že razrešil appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 14, 2022

Omikron v napadu. Oddelki in zaposleni v karantenah, okužbe naraščajo

Šentjur, 14. 1. 2022 - Nerazglašena epidemija koronavirusa ne pojenja. Pojavljajo se vedno bolj premetene različice tega virusa, ki svetu kroji korak že skoraj dve leti. Po Sloveniji se tokrat širi omikron, ki naj bi bil veliko bolj nalezljiv od prejšnjih različic, vendar naj bi bila okužba tudi z manj nevarna. The post Omikron v napadu. Oddelki in zaposleni v karantenah, okužbe naraščajo appeared

undefined

sentjur net
Jan 11, 2022

Tudi v januarju “dnevi cepljenja”

ZD Šentjur bo v mesecu januarju 2022 znova organizirali cepljenje proti Covid–19 za splošno populacijo brez naročanja. Cepljenje bo potekalo The post Tudi v januarju “dnevi cepljenja” appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 05, 2022

Epidemiološke številke tudi v naših krajih strmo navzgor

Država znova prihaja v primež rasti novih okužb z novim koronavirusom. Včeraj so potrdili preko štiri tisoč okužb, delež pozitivnih testov je bil 38,5 odstoten. Naraslo je tudi število tistih, ki potrebujejo zdravstveno pomoč - teh je 542, 158 na intenzivni negi. The post Epidemiološke številke tudi v naših krajih strmo navzgor appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 29, 2021

Pozitiven odziv na Dneve cepljenja

Pred tednom dni se je zaključila vsedržavna akcija Dnevi cepljenja, ki je državljane spodbujala k cepljenju proti Covidu-19; cepiti se je bilo možno tako za prvo oz. osnovno cepljenje kot tudi s poživitvenim odmerkom. Slednjega pristojna stroka vse bolj spodbuja ravno zaradi razširjanja različice omikron. The post Pozitiven odziv na Dneve cepljenja appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 19, 2021

Tudi v Šentjurju in Dobju so se začeli Dnevi cepljenja

Z današnjim dnem se je po celotni državi pričela akcija Dnevi cepljenja proti koronavirusu. Z njo želi ministrstvo za zdravje povečati delež cepljenega prebivalstva, v akcijo, ki bo potekala do četrtka, pa so vstopile tudi lokalne skupnosti. The post Tudi v Šentjurju in Dobju so se začeli Dnevi cepljenja appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 09, 2021

Dobje med najmanj precepljenimi občinami

Epidemiološke številke se v državi počasi, a vendarle vidno nižajo. Kljub temu bolnišnice še ostajajo obremenjene, minule dni so slovenskim zdravstvenim delavcem priskočili italijanski kolegi. Trenutno je v državi aktivnih dobrih 25 tisoč okužb s koronavirusom. Izboljšuje se tudi stanje v naših občinah. The post Dobje med najmanj precepljenimi občinami appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Nov 19, 2021

Obvestilo: Poskrbimo zase in za druge – cepimo se!

Po odredbi Ministrstva za zdravje vabimo vse zainteresirane na brezplačno cepljenje proti novemu koronavirusu. Epidemija Covid-19 vpliva na naša življenja že skoraj dve leti. Naša skupna potreba in želja je, da se čim prej vrnemo v normalne tirnice življenja in bivanja. The post Obvestilo: Poskrbimo zase in za druge – cepimo se! appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 20, 2021

Interes za cepljenje v Šentjurju poskočil za več kot 300 odstotkov

Po uveljavitvi pogoja PCT v skoraj vseh sferah družbenega življenja, je delež cepljenih oseb v državi začel rasti. Z enim odmerkom je tako v Sloveniji trenutno cepljenih 52 % prebivalstva, z obema pa 46 %. The post Interes za cepljenje v Šentjurju poskočil za več kot 300 odstotkov appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 20, 2021

Vabilo na cepljenje proti Covid-19

Po odredbi Ministrstva za zdravje vabimo vse zainteresirane na brezplačno cepljenje proti novemu koronavirusu. Epidemija COVID-19  vpliva na naše življenje že skoraj dve leti. Naša skupna potreba in želja je, da se čim prej vrnemo v normalne tirnice življenja in bivanja. Medicinska stroka poleg vseh preventivnih ukrepov priporoča cepljenje proti COVID-19  in s tem zaustavitev širjenja bolezni. The

undefined

sentjur net
Sep 13, 2021

Spominski znak za požrtvovalnost v roke gasilcev

Šentjur, 7. 9. 2021 - Župan občine Šentjur Mag. Marko Diaci je  v torek, 7. septembra 2021, podelil priznanje Gasilski Zvezi Šentjur. Predal je spominski znak »Za požrtvovalnost v boju proti COVID-19«, ki jih podeljuje Vlada Republike Slovenije. The post Spominski znak za požrtvovalnost v roke gasilcev appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 06, 2021

Zdravstveni dom Šentjur vabi na cepljenje proti Covid-19

Po odredbi Ministrstva za zdravje vabimo vse zainteresirane na brezplačno cepljenje proti novemu koronavirusu. Epidemija COVID-19  vpliva na naše življenje že skoraj dve leti. Naša skupna potreba in želja je, da se čim prej vrnemo v normalne tirnice življenja in bivanja. The post Zdravstveni dom Šentjur vabi na cepljenje proti Covid-19 appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 03, 2021

Porast okužb in poziv k pazljivemu ravnanju

Pričetek šolskega leta in povečanje aktivnosti ob prihodih z dopustov sta povzročila precej velik skok: v roku 21 dni je bilo zabeleženih 63 okužb, v zadnjih 14 dneh (aktivna okužba) 41, v zadnjem tednu 32 okužb in samo včeraj, v četrtek, 2. septembra, je bilo v Občini Šentjur potrjenih 9 novih okužb po podatkih NIJZ. The post Porast okužb in poziv k pazljivemu ravnanju appeared first on sentjur.n

undefined

sentjur net
Aug 12, 2021

Kako smo precepljeni v občinah Šentjur in Dobje?

Slovenija je padla v oranžno stopnjo epidemije, saj se je število okužb s koronavirusom v minulih tednih postopno povečevalo. Inštitut Jožef Stefan ob tem opozarja, da bi lahko že z začetkom septembra padli v rdečo fazo. The post Kako smo precepljeni v občinah Šentjur in Dobje? appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jun 03, 2021

ZD Šentjur vabi na brezplačno cepljenje proti Covid-19

Šentjur, 3. 6. 2021 - Cepilni Center Zdravstvenega doma Šentjur vabi vse, ki ste bili v marcu in aprilu cepljeni s prvim odmerkom cepiva Astra zeneka, da se dne 12.6.2021   od 8-12. ure oglasijo na drugi odmerek cepljenja proti koronavirusu. Cepljenje bo potekalo v Zdravstvenem domu Šentjur, VHOD ŠT.2 (med kavarno in lekarno, 1. nadstropje). The post ZD Šentjur vabi na brezplačno cepljenje proti C

undefined

sentjur net
Jan 23, 2021

Hitro testiranje na COVID 19 v torek in četrtek

Zdravsteni dom Šentjur obvešča, da bodo tudi v naslednjem tednu izvajali brezplačno množično testiranje na COVID 19 s hitrimi testi in sicer: v torek 26.01.2021 od 14:00 - 18:00 ure v četrtek 28.01.2021 od 14:00 - 18:00 ure. The post Hitro testiranje na COVID 19 v torek in četrtek appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 11, 2021

Obvestilo: Brezplačana testiranja še danes in v četrtek

Šentjur, 11. 1. 2021 - ZD Šentjur obvešča, da bodo brezplačno množično testiranje s hitrimi testi na okužbo s COVID 19 izvajali tudi v tem tednu in sicer v ponedeljek, 11. januarja ter v četrtek, 14. januarja, oba dneva med 14. in 18. uro, v kontejnerju za ZD Šentjur. The post Obvestilo: Brezplačana testiranja še danes in v četrtek appeared first on sentjur.net.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj