sentjur net

Kategorija: Glasba

sentjur net
Nov 02, 2021

Ne na kant, kantfest MaK na Olimp!

Letošnja sezona prireditev tudi do Kulturnega društva Grobelno ni bila prijazna. Bili so primorani tudi tradicionalni zaključek Šentjurskega poletja GrobelnoFest, na veselje tako obiskovalcev kot prirediteljev pa so minulo soboto pod streho spravili že enajsto edicijo festival MaK (MLADI-avtor-KANT). The post Ne na kant, kantfest MaK na Olimp! appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Oct 30, 2021

Na Ponikvi zazvenel večerni ave

Ponikva, 16. 10. 2021 - V soboto so v župnijski cerkvi na Ponikvi pripravili koncert z naslovom Večerni ave, ki sta ga v sodelovanju z župnijo Ponikva pripravili Vokalna skupina Melosanika in Cerkveni mešani pevski zbor z zborovodkinjo Zalo Golob in organistko Marijo Klančar. The post Na Ponikvi zazvenel večerni ave appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Oct 25, 2021

Jakobčani zapeli ob petletnici delovanja

Šentjur, 23. 10. 2021 - Vokalna skupina Jakobčani deluje že peto leto. Ogrodje skupine je nastalo iz moškega dela Mešanega pevskega zbora sv. Jakob, ki so po vajah zbora ostajali in zapeli še kakšno "po moško". "Začutili so posebno moč, ki se rodi, ko se prijateljsko združijo moški glasovi,"  in kmalu se je iz priložnostne zasedbe ustanovila samostojna vokalna skupina. The post Jakobčani zapeli ob

undefined

sentjur net
Oct 23, 2021

Musica academica tokrat še s filmom in baletom

Šentjur, 17. 10. 2021 - Musica academica je tradicionalna prireditev kjer sta že pred sedmimi leti združila moči JSKD OI Šentjur in Študentski klub mladih Šentjur. Namen tega koncerta pa je predstavitev ustvarjanja študentov iz Občine Šentjur glasbenih in drugih umetniških smeri. The post Musica academica tokrat še s filmom in baletom appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Oct 12, 2021

Jesen veje v aleji z Urško Arlič Goločičič

Šentjur, 3. 10. 2021 -  S prireditvijo Jesen veje v aleji se je začel nov sklop prireditev Ipavčevi kulturni dnevi posvečen našim rojakom Ipavcem - zdravnikom in glasbenikom, ki so sloves prepoznavnosti Šentjurja ponesli, daleč onkraj meja. The post Jesen veje v aleji z Urško Arlič Goločičič appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 30, 2021

Ipavčevi dnevi se začenjajo s koncertom Urške Arlič Gololičič

Vabimo vas na koncert samospevov Josipa Ipavca Jesen veje v aleji, v izvedbi sopranistke Urške Arlič Gololičič in pianista Marka Hribernika.Koncert, s katerim se začenjajo Ipavčevi kulturni dnevi, bo v nedeljo, 3. oktobra 2021, ob 19.00, v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur. The post Ipavčevi dnevi se začenjajo s koncertom Urške Arlič Gololičič appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 23, 2021

Koncert posvečen Josipu Ipavcu in Blažu Kocenu

Ob 18.00. uri je v cerkvi sv. Martina na Ponikvi v organizaciji Glasbene šole skladateljev Ipavcev Šentjur in Turistično olepševalnega društva Ponikva potekal koncert v izvedbi sopranistke Andreje Zakonjšek Krt, baritonista in orglavca Primoža Krta in korepetitorke Mateje Hladnik. The post Koncert posvečen Josipu Ipavcu in Blažu Kocenu appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 21, 2021

Stoječe ovacije na petletki Šansoneta

Šansonet, trio mladih umetnikov, ki gojijo ljubezen do šansona, je v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur praznoval petletnico obstoja. Mladi fantje Jure Jordan Kozjak na klavirju ter harmoniki, Nace Pogačar na kitari in Vid Palčnik za pevskim mikrofonom, so bili leta 2016 golobradci, ki so sedeli v srednješolskih klopeh celjskega šolskega centra. The post Stoječe ovacije na petletki Šansoneta appea

undefined

sentjur net
Sep 11, 2021

Vudlenderji nocoj na Popevki, na svet privekal tudi prvi album

Jutri se bo v studiu Televizije Slovenija po dveh letih znova odvil festival Popevka, nekdaj znan kot Slovenska popevka. Med letošnjim ducatom nastopajočih bo tudi šentjurska zasedba Vudlenderji. The post Vudlenderji nocoj na Popevki, na svet privekal tudi prvi album appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Sep 06, 2021

Prekmurske dobrote ob skladbah Moškega vokalnega kvinteta Aeternum

Šentjur, 4. 9. 2021 – V organizaciji Epik teatra in kavarne Pri Kulturni pip'ci se je v soboto dogajalo kulinarično-kulturno popotovanje po Prekmurju. Člani kvinteta Aeternum so nas s prekmurskimi ljudskimi skladbami najprej popeljali po njihovi prekmurski ravnici, nato nastop popestrili z nekaj slovenskimi in tujimi popevkami, koncert pa zaokrožili s skladbami, izvedenih »na klapski način«, ki so

undefined

sentjur net
Sep 02, 2021

Poslastica uspešnic na Ponikvi

Ponikva, 28. 8. 2021 – V sklopu Šentjurskega poletja, so v soboto organizirali koncert pod orehi, katerega glasbena gosta sta bila Eva Hren in Rudi Gas. Sta vsestranska umetnika, ki sta publiki za zaključek poletja postregla z glasbeno poslastico avtorskih in tujih uspešnic v sveži preobleki, svoj koncert pa sta poimenovala kar koncert iz dnevne sobe. The post Poslastica uspešnic na Ponikvi appear

undefined

sentjur net
Sep 01, 2021

Žepna zasedba napolnila avlo ipavčevega kulturnega centra

Šentjur, 29. 8. 2021 – V organizaciji Epik teatra in kavarne Pri Kulturni pip'ci je v soboto potekal koncert Pocket Edition. Ob ritmih jazz, pop in etno glasbe se je pozibavala polna avla Ipavčevega kulturnega centra Šentjur. Kljub nizkim temperaturam pa je poleg polne avle bila zasedena še terasa. The post Žepna zasedba napolnila avlo ipavčevega kulturnega centra appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Aug 26, 2021

Ipavci v džezovski priredbi

Šentjur, 20. 8. 2021 - Ploščad pred Ipavčevim kulturnim centrom v Šentjurju s kavarno Pri kulturni pipci se je v petek, 20. avgusta izkazala kot pravo prizorišče za izvedbo glasbenega dogodka, ki so mu izvajalci dali naslov V živo, z Josipom Ipavcem. The post Ipavci v džezovski priredbi appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Aug 22, 2021

Umrl je Jože Bohorč, godec Kozjanskega

V 67. letu starosti se je poslovil harmonikaš, komponist in ljudski godec Jože Bohorč. S svojo prepoznavno diatonično harmoniko, ki se jo je naučil igrati kot samouk, je že od najstniških let igral na številnih priložnostih, predvsem porokah.  The post Umrl je Jože Bohorč, godec Kozjanskega appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Aug 15, 2021

Dolenjski večer z Bort Rossom Pri kulturni pip’ci

Šentjur, 14. 8. 2021 - Na Dol(a)jnskem kulinaričnem večeru Pri kulturni pip'ci je tokrat gostoval glasbenik in avtor Bort Ross (Borut Antončič), ki se je odzval povabilu Toma Coste, ki je večer organiziral. Uvodoma je zbrane pozdravil prav slednji in zaupal občinstvu kratko zgodbo kako je prišlo do sodelovanja z gostom. The post Dolenjski večer z Bort Rossom Pri kulturni pip’ci appeared first on s

undefined

sentjur net
Jul 17, 2021

Princeske prisanjale presežek Šentjurskega poletja

Šentjur, 10. 7. 2021 - Glasbenik in profesor solo petja, že petnajst let zapored pripravlja delavnice Muzikala. Tovrstne delavnice so si na celjskem območju pa tudi širšem prostoru izborile status vodilne na področju te Broadwayske glasbene zvrsti. The post Princeske prisanjale presežek Šentjurskega poletja appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jul 17, 2021

Trenutki folklore in tehnike skozi čas

Šentjur, 10. 6. 2021 - V soboto, 19. junija 2021 so se v okviru kulturnih dogodkov Šentjurskega poletja  pred Muzejem južne železnice v Šentjurju predstavila Klub starodobnikov Večno mladi, Folklorno društvo Šentjur in prostovoljno gasilsko društvo Šentjur. The post Trenutki folklore in tehnike skozi čas appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jul 17, 2021

Poletna šola za flavto in klarinet

Šentjur, 15. 7. 2021 - Letošnja, že peta po vrsti, poletna šola za flavto in klarinet, se je pričela v nedeljo, 11. julija, v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur z uvodnim koncertom mentorjev poletne šole: Eva-Nina Kozmus (flavta), Jurij Hladnik (klarinet), Bernard Belina (komorna igra) in Mateja Hladnik (korepeticije). The post Poletna šola za flavto in klarinet appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jul 13, 2021

Možiček z režiserjem

Šentjur, 4. 7. 2021 - Ploščad kavarne v Ipavčevem kulturne centru Šentjur, Pri kulturni pip'ci je bila v nedeljo, 4. julija prvič prizorišče kulturnega večera. Anita Koleša iz OI JSKD Šentjur je gostila baletnega plesalca, režiserja, koreografa in publicista Vojka Vidmarja. The post Možiček z režiserjem appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jul 11, 2021

Po letu dni ponovno jazzali na Ramni

Gorica pri Slivnici, 2. 7. 2021 – Big band Šentjur je znova ob priljubljenem lokalu Ramna Slivniško jezero, po letu premora, pripravil svojo odmevno prireditev Ramna Jazz. Prireditev je potekala v sklopu prireditev Šentjurskega poletja. The post Po letu dni ponovno jazzali na Ramni appeared first on sentjur.net.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj