sentjur net

Kategorija: Izpostavljeno-slider

sentjur net
pred 7 urami

OŠ Hruševec Šentjur v evropskem programu »Digital School Awards«

Šentjur, 17. 1. 2020 - Osnovna šola Hruševec Šentjur je bila s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport kot ena izmed petih šol v Sloveniji povabljena k sodelovanju v mednarodnem projektu A-SELFIE, kjer poleg Slovenije sodelujejo tudi Irska, Litva, Srbija in Škotska. The post OŠ Hruševec Šentjur v evropskem programu »Digital School Awards« appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 5 dnevi

Spolni stereotipi – vzrok za neenakost žensk in moških v naši družbi

Pomembno je, da o upokojitvi razmišljamo pravočasno, saj je naša varna starost rezultat preteklih odločitev in možnosti. Posledice teh odločitev in dejanske možnosti, ki so nam na voljo, se seštevajo skozi celotno delovno kariero in odražajo pri pokojnini. Četudi na vse ne moremo vplivati sami, to še ne pomeni, da jih moramo dojemati in sprejemati kot dokončne. The post Spolni stereotipi – vzrok z

undefined

sentjur net
pred 6 dnevi

Vabljeni: brezplačna virtualna predavanja na Ljudski univerzi Šentjur

Naj vam skok v novo leto prinese novo mero optimizma, motivacije in želje po znanju. Morda brez trenutne krize nikoli ne bi izvedeli, kako dobro je sedeti pred zaslonom, s kavo pred seboj in biti hkrati na predavanju, ko zunaj sneži. The post Vabljeni: brezplačna virtualna predavanja na Ljudski univerzi Šentjur appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 11, 2021

Tudi Šentjurčani na pomoč Petrinji

Šentjur, 9. 1. 2020 - Slovenci smo mnogim znani kot srčen in dobrodelen narod, ki v kriznih situacijah rad priskoči na pomoč tistim, ki pomoč potrebujejo. V torek 29. decembra, je okoli pol ene ure popoldan močno streslo sosednjo Hrvaško, pri čemer smo močan, kar pol minute trajajoč potresni sunek lahko čutili tudi v naših krajih. The post Tudi Šentjurčani na pomoč Petrinji appeared first on sentj

undefined

sentjur net
Jan 11, 2021

Obvestilo: Brezplačana testiranja še danes in v četrtek

Šentjur, 11. 1. 2021 - ZD Šentjur obvešča, da bodo brezplačno množično testiranje s hitrimi testi na okužbo s COVID 19 izvajali tudi v tem tednu in sicer v ponedeljek, 11. januarja ter v četrtek, 14. januarja, oba dneva med 14. in 18. uro, v kontejnerju za ZD Šentjur. The post Obvestilo: Brezplačana testiranja še danes in v četrtek appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 11, 2021

Po potresu so imeli polne roke dela tudi naši gasilci

Šentvid pri Planini, 29. 12. 2020 - Območje Petrinje na Hrvaškem je v torek, 29. decembra zatresel potres z magnitudo 6,3 ki ga je bilo mogoče čutiti tudi  po vsej Sloveniji. Potres je okoli 12.20 zelo vznemiril tudi mnoge Šentjurčane, ki poročajo o močnem tresenju tal.  The post Po potresu so imeli polne roke dela tudi naši gasilci appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 06, 2021

Prvi spletni pihalni orkester Pleh Music Lab orje ledino

Pleh Music Lab je spletni pihalni orkester, ki je bil ustanovljen v prvem valu epidemije covid-19, maja 2020. Umetnike je združila želja po glasbenem udejstvovanju v času kulturnega molka. Zasedba zaenkrat deluje izključno na daljavo. Sestavljajo ga vrhunski instrumentalisti iz vse Slovenije. The post Prvi spletni pihalni orkester Pleh Music Lab orje ledino appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 04, 2021

Obvestilo o novih terminih brezplčanega hitrega testiranja

Šentjur, 4. 1. 2021 - Zdravstveni dom Šentjur ponovno izvaja brezplačno množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi za občanke in občane občin Šentjur in Dobje. Testiranje se bo izvajalo v ponedeljek, 4. januarja, v torek, 5. januarja, sredo, 6. januarja, ter v četrtek, 7. januar, vse dni med 14. in 18. uro. Lokacija testiranj je kontejner za stavbo ZD Šentjur. The post Obvestilo o novih term

undefined

sentjur net
Jan 03, 2021

Pod Resevno zagorela dva avtomobila

Šentjur, 1.1.2021 – »Novo leto, novi izzivi« pravijo. Že prvega januarja v popoldanskih urah so se gasilci PGD Šentjur srečali z novim izzivom. Dobili so poziv o gorečih avtomobilih na parkirišču pod Resevno, natančneje v Krajnčici pri Šentjurju. Gasilci so nemudoma po pozivu odhiteli na pomoč. The post Pod Resevno zagorela dva avtomobila appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 31, 2020

Tudi Šentjurčani bodo zbirali za hrvaško Petrinjo

Šentjur, 31. 12. 2020 - Pred dnevi je Hrvaško in mestece Petrinja z okolico stresel močan potres. Slovenci smo bili med prvimi, ki so se odzvali in bili pripravljeni pomagati. V teh dneh je skozi Slovenijo steklo veliko število konvojev pomoči. The post Tudi Šentjurčani bodo zbirali za hrvaško Petrinjo appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 31, 2020

Vokalna skupina 7 de’ci leto zaključuje s prvencem

Šentjur, 31. 12. 2020 - Leto 2020 je bilo leto, ki se je z črnimi črkami zapisalo v zgodovino človeštva, kot leto, ki se ga bomo za vedno spominjali, čeprav se ga noben ne bo hotel. V času epidemije so obstale številne kulturne dejavnosti ljubiteljskih kulturnikov. The post Vokalna skupina 7 de’ci leto zaključuje s prvencem appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 31, 2020

Stella podeljuje letu 2020 nagrado za najpočasnejše minulo leto

Bom kar realna. Leto 2020 me je vzelo v naročje, le da bi me vrglo po tleh, da se razbijem in razletim po prostoru. A zdi se mi, da sem se sestavila nazaj skupaj v še boljšo verzijo sebe, kot sem bila prej. Če mene vprašate, je bil letošnji februar v bistvu tri leta nazaj. The post Stella podeljuje letu 2020 nagrado za najpočasnejše minulo leto appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 31, 2020

Dedek Mraz je darila poslal kar po pošti

Ponikva, 30. 12.2020 - Miklavž in Božiček sta letos že obdarovala otroke, Dedek Mraz pa bo darila šele prinesel. Dedek Mraz ima vse otroke zelo rad in ne dela nikakršnih razlik med njimi. O njem obstaja veliko različnih pesmic, še najbolj znana je Siva kučma, bela brada, ki jo je napisal Janez Bitenc. The post Dedek Mraz je darila poslal kar po pošti appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 30, 2020

Skladatelj in komponist Matic Romih s svojim prvencem

Planina pri Sevnici, 28. 12. 2020 - Matic Romih je mladi skladatelj in komponist iz Planine pri Sevnici, ki že od otroštva uživa v glasbi. V tem je videl tudi svojo prihodnost zato je svojo glasbeno pot nadaljeval na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer sedaj zaključuje magistrski študij iz kompozicije pri prof. Vitu Žuraju. The post Skladatelj in komponist Matic Romih s svojim prvencem appeared

undefined

sentjur net
Dec 28, 2020

Šentjurčanom voščili kar iz stene Centra kulture Gustav

Šentjur, 26. 12. 2020 - Praznični dnevi se prevešajo v drugo polovico. Lansko leto v tem času so bile organizirane številne prireditve na Mestnem trgu - Ob mestnem ognjišču. Letos pa se je zaradi epidemije marsikaj spremenilo. The post Šentjurčanom voščili kar iz stene Centra kulture Gustav appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 28, 2020

Obvestilo: Množično testiranje občanov s hitrimi testi

Obveščamo, da na poziv Ministrstva RS za zdravje Občina Šentjur in Zdravstveni dom Šentjur v naslednjih dneh organizirata BREZPLAČNO MNOŽIČNO TESTIRANJE S HITRIMI ANTIGENSKIMI TESTI za vse občanke in občane Občin Šentjur in Dobje. The post Obvestilo: Množično testiranje občanov s hitrimi testi appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 27, 2020

DU Gorica pri Slivnici: Prostovoljstvo celi rane osamljenosti

Gorica pri Slivnici, 19. 12. 2020 - Društvo upokojencev (DU) Gorica pri Slivnici si je tudi za letošnje iztekajoče se leto pripravilo pester program delovanja, katerega zaradi epidemije ni bilo mogoče povsem realizirati, a so po besedah predsednice društva Zdenke Bevc Škof, kljub temu zadovoljni. The post DU Gorica pri Slivnici: Prostovoljstvo celi rane osamljenosti appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 26, 2020

Varstvno delovni center Šentjur: Jaslice v tudi letos

Šentjur, 22. 12. 2020 - Jaslice danes s svojimi postavitvami in pestrimi uprizoritvami ostajajo ena najbolj privlačnih prazničnih tem na najširše množice ljudi. Postavljajo jih ne le po cerkvah in domovih, temveč tudi na javnih prostorih, na vse bolj pogostih in dobro obiskanih razstavah, vse bolj priljubljene pa so tudi žive jaslice, ki jih organizirajo različne skupine – od gledaliških zasedb so

undefined

sentjur net
Dec 25, 2020

Tudi jaslice niso varne pred tatovi

Zagotovo lahko rečemo, da je december najbolj priljubljen zaradi božiča, 25. decembra. Kristjani se na ta dan spominjajo Jezusovega rojstva, v splošnem pa je to družinski praznik, ko se postavlja božično drevo, hiše in kraji se okrasijo z lučkami, različnimi okraski itd. The post Tudi jaslice niso varne pred tatovi appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 24, 2020

Delujemo proaktivno – pripravljamo dokumentacijo in sofinanciramo projekte

Letošnje leto je predvsem zaznamovala epidemija. K sreči pa smo bili na investicijskem področju zelo aktivni. Letos smo pridobili nove parkirne prostore pri Zdravstvenem domu Šentjur, prenovili pešpot s kolesarsko stezo ob Pešnici, kuhinjo v OŠ Dramlje, zaključili obnovo odsekov Pešnica – Podgrad, Jakob – Rifnik – 1. faza ter dveh odsekov (preko 1.300 metrov) na relaciji Dolga Gora – Sladka Gora.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj