sentjur net

Kategorija: Izpostavljeno-slider

sentjur net
pred 1 dnevi

Pomen gibanja otrok v zimskem času

Pomen gibanja za otrokov razvoj v predšolskem obdobju je najpomembnejše področje, ki ga moramo omogočiti otroku. V vrtcu Šentjur se tega dobro zavedamo, zato gibalne dejavnosti načrtujemo v notranjih prostorih in zunaj v naravi, v vseh letnih časih. The post Pomen gibanja otrok v zimskem času appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 3 dnevi

Šentjur v vrhu okužb, v Dobju najvišji porast v regiji

Včeraj so epidemiologi v državi odkrili rekordno število okužb - 12.286. Ob 19.438 opravljenih PCR testih je bil delež pozitivnih tako 63,2 odstoten. Večino vseh primerov predstavlja različica omikron, ki je izjemno nalezljiva. The post Šentjur v vrhu okužb, v Dobju najvišji porast v regiji appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 3 dnevi

V Šentjurju 214 novih okužb, v Dobju največji porast v regiji

Včeraj so epidemiologi v državi odkrili rekordno število okužb - 12.286. Ob 19.438 opravljenih PCR testih je bil delež pozitivnih tako 63,2 odstoten. Večino vseh primerov predstavlja različica omikron, ki je izjemno nalezljiva. The post V Šentjurju 214 novih okužb, v Dobju največji porast v regiji appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 3 dnevi

Nazdravili jubilantom leta 2021

Ponikva, 10. 1. 2021 - Vsako leto Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zaključek leta povežejo tudi z praznovanjem okroglih obletnic jubilantov, ki so praznovali tekom iztekajočega leta. V letu 2020 pa skupnega druženja ob koncu leta žal niso mogli izpeljati, saj jim je načrte prekrižala aktualna epidemija korona virusa in so posledično jubilantom nazdravili v poletnih mesecih. The po

undefined

sentjur net
pred 4 dnevi

Prometna nesreča s smrtnim izidom na območju Bohorja

Doropolje, 18. 1. 2021 - Nekaj pred 19. uro so bili policisti PP Šentjur, obveščeni o hujši prometni nesreči, ki se je zgodila na območju Doropolja – Planina pri Sevnici, v občini Šentjur. Na kraj so bili napoteni policisti, reševalci in gasilci. The post Prometna nesreča s smrtnim izidom na območju Bohorja appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 4 dnevi

Šentjurski “vplivneži” sestopili iz vrha

Šentjur, 17. 1. 2021 - Portal kozjansko.info, že trinasjto leto pripravlja lestvico 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja. Na lestvico se uvrščajo ljudje, ki so v politiki, gospodarstvu, športu, znanosti, umetnosti, kulturi in na drugih družbenih področjih zaznamovali čas, ki je za nami. The post Šentjurski “vplivneži” sestopili iz vrha appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
pred 5 dnevi

ZD Šentjur napako pri cepljenju že razrešil

Zdravstveni dom Šentjur je potrdil govorice, da so nekaj naročenih za cepljenje proti Covidu-19 cepili s fiziološko raztopino, ne pa tudi s cepivom. Do nenamerne napake je prišlo pri razredčevanju cepiva; vsako dozo je namreč potrebno razredčiti s fiziološko raztopino, a so pozabili dodati še cepivo. The post ZD Šentjur napako pri cepljenju že razrešil appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 15, 2022

Prijateljstvo Šentjurja in Neu Anspacha v luči obletnice diplomatskih stikov med državama

Republika Slovenija v zadnjem obdobju obeležuje številne obletnice pomembnih pred in poosamosvojitvenih dogodkov. Med pomembne prelomnice sodi tudi mednarodno priznanje. 15. januarja mineva 30 let diplomatskih stikov med Slovenijo in Nemčijo, več kot polovico tega obdobja pa Občina Šentjur že gradi sodelovanje z nemškim Neu Anspachom. The post Prijateljstvo Šentjurja in Neu Anspacha v luči obletni

undefined

sentjur net
Jan 14, 2022

Omikron v napadu. Oddelki in zaposleni v karantenah, okužbe naraščajo

Šentjur, 14. 1. 2022 - Nerazglašena epidemija koronavirusa ne pojenja. Pojavljajo se vedno bolj premetene različice tega virusa, ki svetu kroji korak že skoraj dve leti. Po Sloveniji se tokrat širi omikron, ki naj bi bil veliko bolj nalezljiv od prejšnjih različic, vendar naj bi bila okužba tudi z manj nevarna. The post Omikron v napadu. Oddelki in zaposleni v karantenah, okužbe naraščajo appeared

undefined

sentjur net
Jan 12, 2022

Glasovirke niso pozabile na “njihov” božič

Šentjur, 25. 12. 2021 - Kultura in z njo povezane aktivnosti, so med rohnenjem covida-19 in hitro spreminjajočimi se vladnimi ukrepi, tista dejavnost, ki je najbolj prizadeta. Izvedba nastopov in tudi vaj so našim kulturnikom pristrigla krila. The post Glasovirke niso pozabile na “njihov” božič appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 11, 2022

Neodvisni župani iz Šentjurja ciljajo na parlamentarne volitve?

Šentjur, 10. 1. 2022 - V Ipavčevem kulturnem centru Šentjur so neodvisni županje in župani slovenskih občin ustanovili Klub neodvisnih županj in županov. Zbralo se jih je kar 57, izrazili pa so željo po večji povezanosti, pogovarjali pa so se tudi o možnostih sodelovanja na parlamentarnih volitvah. The post Neodvisni župani iz Šentjurja ciljajo na parlamentarne volitve? appeared first on sentjur.n

undefined

sentjur net
Jan 11, 2022

Tudi v januarju “dnevi cepljenja”

ZD Šentjur bo v mesecu januarju 2022 znova organizirali cepljenje proti Covid–19 za splošno populacijo brez naročanja. Cepljenje bo potekalo The post Tudi v januarju “dnevi cepljenja” appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 10, 2022

De’ci osvojili Maribor in Špičnik

Maribor, 8. 1. 2021 - Pevci Vokalne skupine 7 de'ci, ki deluje kot sekcija Kulturnega društva A Vista so se znova odpravili na izlet. Torkat je bil njihov pogled usmerjen proti severuvzhodu naše države. Deci, so eno redkih kulturnih društev pri nas, ki kljub ukrepom vseskozi pridno vadijo in delajo. The post De’ci osvojili Maribor in Špičnik appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 09, 2022

Energijo povezujejo tudi z gasilci

Ponikva, 1. 1. 2021 - V nedeljo 1. januarja so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva v dar prejeli donacijo, ki jo letos že enajsto leto zapored podarja podjetje Petrol. Gasilci so tisti posamezniki, ki bodo, ne glede na uro ali dan, vedno priskočili na pomoč. The post Energijo povezujejo tudi z gasilci appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 06, 2022

Popolna zapora ceste v Žamerku

Občina Šentjur je danes izdal dovoljenje za popolno zaporo lokalne ceste LC 396090, odsek LC 396091 Cerovec - Žamerk. Gre za odsek od hišne številke Loka pri Žusmu 94A do križišča z LC 396291 v Žamerku in popolno zaporo javne poti JP 896730, odsek 896731 Žamerk – Glažuta, na mostu v Žamerku v dolžini cca. 50 metrov, zaradi ureditve vodotokov in mostov v zaselku Žamerk. The post Popolna zapora cest

undefined

sentjur net
Jan 06, 2022

20. let Folklornega društva Sveti Štefan

Sveti Štefan, 28. 12. 2021 - Prvi plesni koraki folkloristov Folklornega društva (FD) Sveti Štefan so se začeli julija 2001 pri cerkvi svete Ane na Babni gori, ko je Konjeniško društvo Sveti Štefan ob tradicionalnem žegnanju konj imelo veselico. Takrat so na odru zavrteli prvi pari, na pobudo Milene Razpotnik. The post 20. let Folklornega društva Sveti Štefan appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 05, 2022

Epidemiološke številke tudi v naših krajih strmo navzgor

Država znova prihaja v primež rasti novih okužb z novim koronavirusom. Včeraj so potrdili preko štiri tisoč okužb, delež pozitivnih testov je bil 38,5 odstoten. Naraslo je tudi število tistih, ki potrebujejo zdravstveno pomoč - teh je 542, 158 na intenzivni negi. The post Epidemiološke številke tudi v naših krajih strmo navzgor appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 04, 2022

S Časovnim strojem za boljše medgeneracijsko sodelovanje

Že naši predniki so se zavedali pomena sodelovanja, povezovanja, deljenja znanj, izkušenj in veščin znotraj skupnosti. Te modrosti so skupaj s svojim znanjem in veščinami prenašali na svoje potomce, marsikaj pa so njihovi potomci naučili njih, ko so njihova znanja in veščine prilagajali svojim potrebam. The post S Časovnim strojem za boljše medgeneracijsko sodelovanje appeared first on sentjur.net

undefined

sentjur net
Jan 04, 2022

Bo v Šentjurju vzklila stranka županov?

Slovenska tiskovna agencija pa je danes sporočila, da je župan Občine Kočevje Vladimir Prebilič na županske kolege naslovil pobudo za ustanovitev Kluba neodvisnih županj in županov. Ta naj bi prihodnji ponedeljek potekala v Šentjurju, po neuradnih informacijah v Ipavčevem kulturnem centru. The post Bo v Šentjurju vzklila stranka županov? appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 04, 2022

Sprejeli lokalni program kulture in strategijo mladinskega dela

Šentjur, 21. 12. 2021 - Zadnja seja občinskega sveta Šentjur v letu 2021, je znova v duhu ukrepov za omejevanje širjenja koronavirusa, potekala v primerno veliki športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur. Uvodoma so šentjurski skavti županu mag. Marku Diaciju in občinskim svetnikom prinesli lučko miru ter prebrali božično poslanico. The post Sprejeli lokalni program kulture in strategijo mladinskega del

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj