sentjur net

Kategorija: Koronavirus

sentjur net
Mar 09, 2021

Reportaža: Razlike o znanju učencev so se poglobile

Šentjur, 9. 3. 2021 - Pred približno enim letom, je svet zajela pandemija z virusom SARS-CoV-2, ki žal še traja a se umirja. Število okužb, resnih oboljenj in tudi smrti je vlade po svetu prisililo v številne ukrepe, ki naj bi umilili širjenje tega zahrbtnega virusa. The post Reportaža: Razlike o znanju učencev so se poglobile appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Nov 20, 2020

Župan Diaci: “Ne izgubljajmo energije z jezo in prepiri zaradi vrste pred banko”

Župan mag. Marko Diaci se je danes na občane obrnil s pozivom za zajezitev koronavirusa. Spomnil je, da visoke številke okuženih in opozoril nas v prihodnjih tednih čaka še velika preizkušanja odgovornosti. Zapis objavljamo v celoti: The post Župan Diaci: “Ne izgubljajmo energije z jezo in prepiri zaradi vrste pred banko” appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Oct 15, 2020

Občina prepovedala uporabo vseh športnih in javnih površin

Glede na trend porasta okužb z virusom SARS- CoV-2 na ravni celotne regije in predvsem Občine Šentjur, kjer je bilo samo včeraj zabeleženih 10 novih primerov okužb, je župan mag. Marko Diaci izdal odredbo o prepovedi uporabe športnih in drugih javnih objektov in površin v Občini Šentjur. The post Občina prepovedala uporabo vseh športnih in javnih površin appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Oct 14, 2020

Strožji ukrepi: od petka nošnja mask tudi na prostem

Po današnjem dnevnem rekordu odkritih okužb s koronavirusom - odkrili so jih 707 - je vlada na večerni seji sprejela sveženj strožjih ukrepov za zajezitev virusa. Če so v pomladnem valu ukrepe sinhrono zajele vso državo, zdaj ti prihajajo na statistične regije, ki so se, zaradi več kot 140 okužb na 100.000 prebivalcev v zadnjih dveh tednih, obarvale rdeče. The post Strožji ukrepi: od petka nošnja

undefined

sentjur net
Sep 15, 2020

V prvi polovici septembra v Šentjurju 16 okužb

Po krajšem poletnem zatišju se število okužb z novim koronavirusom znova povečuje. V minulem tednu je število le-teh prvič od začetka epidemije v Sloveniji prvič preseglo število sto dnevno potrjenih okužb, je pa bilo opravljenih tudi občutno več testiranj. The post V prvi polovici septembra v Šentjurju 16 okužb appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jul 18, 2020

V Šentjurju že osem okužb s novim koronavirusom

V Občini Šentjur se v zadnjih dneh epidemiološka slika COVID 19 poslabšuje. Do vključno včeraj uradni podatki NIJZ potrjujejo osem okužb s koronavirusom. Stevilo okuženih je v porastu, zato občanke in občane ponovno vljudno pozivamo in prosimo, da se obnašajo previdno, preventivno in odgovorno, da zaščitijo sebe ter bližnje in soobčane. The post V Šentjurju že osem okužb s novim koronavirusom appe

undefined

sentjur net
Jul 04, 2020

Nova okužba s koronavirusom na šentjurskem, občina poziva k previdnosti

Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je bilo včeraj na območju Slovenije odkritih 30 primerov okužbe z novim koronavirusom. Z Občine Šentjur so sporočili, da je bila ena od okužb odkrita pri nas: "V Občini Šentjur je bila po podatkih NIJZ potrjena nova okužba s koronavirusom. Zato vas pozivamo in prosimo, da se obnašate skrajno samozaščitno, upoštevate navodila NIJZ ter predp

undefined

sentjur net
Jun 02, 2020

Obvestilo: Epidemija je končana, a nekateri ukrepi ostajajo

Z današnjim dnem prenehata delovati enotna telefonska števila Štaba CZ Občine Šentjur 03 747 13 22 in elektronska pošta stab.cz@sentjur.si. Za vse potrebe informacije smo vam uslužbenci OU Šentjur na voljo preko ostalih dostopnih kontaktov in glede na pristojnosti, prav tako vsi javni zavodi in druge organizacije. The post Obvestilo: Epidemija je končana, a nekateri ukrepi ostajajo appeared first

undefined

sentjur net
Apr 16, 2020

Knjižnica Šentjur uvaja brezstično izposojo

Vlada Republike Slovenije je z naslednjim tednom napovedala postopno sproščanje nekaterih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa. Knjižnica Šentjur je ob tem danes sporočila, da s ponedeljkom, 20. aprila 2020, pričenja z izposojo gradiva v posebnih razmerah. The post Knjižnica Šentjur uvaja brezstično izposojo appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Apr 08, 2020

#koronaintervju št. 24 – Simona Zdolšek, ravnateljica glasbene šole

The post #koronaintervju št. 24 – Simona Zdolšek, ravnateljica glasbene šole appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Apr 06, 2020

#koronaintervju št. 22: Andreja Kovačević, urednica Šentjurčana

Občutno zmanjšanje dogodkov in aktivnosti v občini precej oteži delo novinarjev. Pa ne zato, ker bi ga bilo preveč, marveč za to, ker ga je premalo. Kako se s tem soočajo pri lokalnem časopisu Šentjurčan, smo se pogovarjali z odgovorno urednico Andrejo Kovačević. The post #koronaintervju št. 22: Andreja Kovačević, urednica Šentjurčana appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Apr 06, 2020

OBVESTILO! Maske za občanke in občane Občine Šentjur

Spoštovane občanke in občani, vstopamo v četrti teden omejenega gibanja, prepovedi in spremenjenega vsakdanjika, ki ga narekuje razglašena epidemija koronavirusa. The post OBVESTILO! Maske za občanke in občane Občine Šentjur appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Apr 04, 2020

Naše osnovne šole se prilagajajo pouku na daljavo

Po tem ko so pred tremi tedni, 16.marca, zaradi izrednih razmer s širjenjem virusa COVID-19, ostali doma osnovnošolci, dijaki in študentje so se poleg šolarjev novemu načinu pouka morale prilagoditi tudi šole in učitelji. Dejstvo je, da so nekatere šole imele s takšno spremembo dela od doma večje, nekatere pa manjše težave. The post Naše osnovne šole se prilagajajo pouku na daljavo appeared first

undefined

sentjur net
Apr 04, 2020

#koronaintervju št. 20: Davor Pušnik, muzikant in radijski voditelj

The post #koronaintervju št. 20: Davor Pušnik, muzikant in radijski voditelj appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Apr 02, 2020

#koronaintervju št. 18: Klara Hrovatič, rokometašica

Na današnji #koronaintervju se je odzvala Klara Hrovatič iz Gorice pri Slivnici. Klara je študentka Fakultete za management v Kopru, že sedemnajst let pa je aktivna rokometašica. The post #koronaintervju št. 18: Klara Hrovatič, rokometašica appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Mar 31, 2020

#koronaintervju št. 16 – Mateja Bobek, umetnica

Mateja Bobek je unikatna umetnica, ki življenje raziskuje skozi številna izobraževanja ter delavnice ki jih izvaja v znanem zdravilišču Terme Olimia ter drugod s pozitivni rezultati udeleženih. Kombinacija solopetja, samostojni koncerti ob spremljavi citer ali klavirja ter izvajanje zvočnih kopeli z gongom, pojočimi posodami in kristalno liro, jo oblikuje v unikatno umetnico z izjemno čisto, ljube

undefined

sentjur net
Mar 29, 2020

#koronaintervju št. 14: Luka Polenšek, gostinec

Luka Polenšek je tisti človek, ki ga na Ramni le redko vidimo za točilnim pultom. Kot lastnik verjetno najbolj obleganega lokala v občini, ves čas skrbi za urejenost ambienta ter da obrat gladko deluje. The post #koronaintervju št. 14: Luka Polenšek, gostinec appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Mar 27, 2020

Stanje v Občini Šentjur v času epidemije koronavirusa

Mineva 14 dni od razglasitve epidemije zaradi koronavirusa s strani Vlade RS, zato smo na Občini Šentjur pripravili pregled razmer, s katerimi se soočamo. Epidemija za vse nas, še posebej pa za najšibkejše občanke in občane, naše zavode in organizacije, predstavlja velik in nepredvidljiv izziv, na katerega pa smo se v največji možni meri pripravili. The post Stanje v Občini Šentjur v času epidemij

undefined

sentjur net
Mar 26, 2020

#koronaintervju št. 11: David Belina, režiser

V sredi drugega tedna karantene predstavljamo do zdaj najmlajšega sogovorca - Davida Belino. Kljub temu, da mladi Kalobčan šteje le 21 let, se lahko pohvali že s četico projektov. The post #koronaintervju št. 11: David Belina, režiser appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Mar 23, 2020

#koronaintervju št. 8: Iveta Perc, oskrbnica Planinskega doma na Resevni

V nov teden vstopamo z oskrbnico Planinskega doma na Resevni Iveto Perc. Je tista, ki planince na šentjurskem vršacu že osem let sprejema odprtih rok, s katerimi postreže najboljše planinske jedi. The post #koronaintervju št. 8: Iveta Perc, oskrbnica Planinskega doma na Resevni appeared first on sentjur.net.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj