sentjur net

Kategorija: Osnovna.šola

sentjur net
pred 1 dnevi

Prevorski učenci se bodo izobraževali na daljavo

Z Osnovne šole Slivnica pri Celju so danes sporočili, da njihova podružnica na Prevorju prehaja na delo na daljavo. Kot so zapisali, je problem kadrovski. The post Prevorski učenci se bodo izobraževali na daljavo appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jan 14, 2022

Omikron v napadu. Oddelki in zaposleni v karantenah, okužbe naraščajo

Šentjur, 14. 1. 2022 - Nerazglašena epidemija koronavirusa ne pojenja. Pojavljajo se vedno bolj premetene različice tega virusa, ki svetu kroji korak že skoraj dve leti. Po Sloveniji se tokrat širi omikron, ki naj bi bil veliko bolj nalezljiv od prejšnjih različic, vendar naj bi bila okužba tudi z manj nevarna. The post Omikron v napadu. Oddelki in zaposleni v karantenah, okužbe naraščajo appeared

undefined

sentjur net
Sep 01, 2021

Kar 1.859 osnovnošolcev danes znova v šolske klopi

Šentjur, 1. september 2021 - V občini Šentjur bo letos šolo obiskovalo 1.859 otrok (15 več kot lani), od tega bo (generacija 2015) v šolske klopi sedlo 217 prvošolcev (20 več kot lani). Skupno število vseh učencev šol v občini tako v zadnjih letih ves čas narašča The post Kar 1.859 osnovnošolcev danes znova v šolske klopi appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jul 08, 2021

V Dobju župan sprejel najuspešnejše učence

Dobje, 22. 6. 2021 - Pred zaključkom pouka je župan Občine Dobje, Franc Leskovšek sprejel najuspešnejše devetošolce Osnovne šole Dobje in jim ob tem podelil simbolična darila. Župan jim je za dosežene uspehe čestital ter izrazil ponos na vse dosežke. The post V Dobju župan sprejel najuspešnejše učence appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jun 28, 2021

Šentjurski odličnjaki na sprejemu pri županu

Šentjur, 23. 6. 2021 - Kot veleva tradicija je tudi letos najboljše učence zaključnih razredov osnovnih šol in glasbene šole sprejel župan mag. Marko Diaci. Uvodoma pa zaigrale mladi glasbeniki Tria Sinopa - Tina Stojan, Luka Jager in Tinka Muck. The post Šentjurski odličnjaki na sprejemu pri županu appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Jun 21, 2021

Prejeli smo: Otvoritev Učne poti Uršula

Dramlje, 18. 6. 2021 - Na vroče petkovo popoldne, smo se ljubitelji lepe narave zbrali na otvoritvi Učne poti Uršula. Ideja o učni poti se je več let rojevala in si utirala pot v glavi Boštjana Goleža, ki je s pomočjo Planinskega društva Dramlje, Osnovne šole Dramlje in Hajdi Čuješ ustvaril nekaj lepega, neprecenljivega in trajnega za vse nas in za naše zanamce. The post Prejeli smo: Otvoritev Učn

undefined

sentjur net
May 14, 2021

OŠ Slivnica pri Celju čez poletje v notranjo prenovo

V kratkem se pričenja rekonstrukcija notranjosti stavbe OŠ Slivnica pri Celju, ki je pred tremi leti že bila energetsko sanirana. Pogodba za izvedbo del je že podpisana, investicijo bo v celoti financirala Občina Šentjur. The post OŠ Slivnica pri Celju čez poletje v notranjo prenovo appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
May 06, 2021

Prejeli smo: Kocen z nami – svet na dlani

Ponikva, 30. 4. 2021 - Blaž Kocen, svetovno cenjen geograf in kartograf, avtor številnih geografskih učbenikov ter atlasov, je ime, ki ga osnovnošolci na Ponikvi vsakodnevno srečujejo. Ne samo da s fotografije na steni šolskih hodnikov z enim očesom budno opazuje razgibano mladinsko dogajanje in večkrat na dan prisluhne sodobnemu izrazju, ki se vije pod njegovimi ušesi; njegovo ime že od leta 1975

undefined

sentjur net
May 03, 2021

Trajnostna mobilnost: Pot v šolo je možna tudi s pešbusom

Šentjur, 30. 4. 2021 - Na OŠ Hruševec Šentjur so pristopili k projektu Gremo peš s kokoško Rozi, v sodelovanju z ministrstvom za infrastrukturo. Šolske poti otrok, ki hodijo v šolo, so tudi v Šentjurju zelo dobre, označene in varne. The post Trajnostna mobilnost: Pot v šolo je možna tudi s pešbusom appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Apr 20, 2021

Na Planini s sajenjem dreves v pomlad

Planina pri Sevnici, 8. 4. 2021 - Spomladi se vrstijo prireditve, ki ozaveščajo o pomenu skrbi za zemljo, pa tudi delovne akcije, ki vabijo k skrbi za čisto okolje skupnosti in sajenju novih dreves. Tudi OŠ Planina pri Sevnici se je pridružila akciji KS Planina pri Sevnici – sajenju novih dreves v okolici šole. The post Na Planini s sajenjem dreves v pomlad appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Mar 10, 2021

Dameljski učenci upodobili Josipa Ipavca v pop art tehniki

Dramlje, 7. 3. 2021 - Vlada Republike Slovenije je leto 2021 razglasila za leto Josipa Ipavca. V letu 2021 se spominjamo 100. obletnice smrti skladatelja in zdravnika dr. Josipa Ipavca (21. 12. 1873–8. 2. 1921), ki je za slovensko glasbeno zgodovino ustvaril veliko pomembnih del. The post Dameljski učenci upodobili Josipa Ipavca v pop art tehniki appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Mar 09, 2021

Reportaža: Razlike o znanju učencev so se poglobile

Šentjur, 9. 3. 2021 - Pred približno enim letom, je svet zajela pandemija z virusom SARS-CoV-2, ki žal še traja a se umirja. Število okužb, resnih oboljenj in tudi smrti je vlade po svetu prisililo v številne ukrepe, ki naj bi umilili širjenje tega zahrbtnega virusa. The post Reportaža: Razlike o znanju učencev so se poglobile appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Feb 21, 2021

V ponedeljek se znova za osnovnošolce odpirajo šolske duri

V naši državi se počasi rahljajo ukrepi proti okužbam z novim koronavirusom. Tudi na pritisk številnih staršev je vlada zrahljala ukrepe in v ponedeljek se bodo prvi triadi učencev pridružili še ostali učenci do devetega razreda. The post V ponedeljek se znova za osnovnošolce odpirajo šolske duri appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Feb 18, 2021

Kulturno obarvani dnevi na OŠ Hruševec Šentjur

Šentjur, 8. 2. 2021 - Slovenija je ena redkih svetovnih držav, ki obeležuje praznik kulture. Na ta dan in nekaj dni prej so se praviloma odvijale številne državne, občinske in šolske kulturne prireditve. Letošnje leto pa je bilo prvo, kjer so se morali kulturniki znajti in do poslušalcev najti drugačne poti. The post Kulturno obarvani dnevi na OŠ Hruševec Šentjur appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Feb 10, 2021

Na OŠ Hruševec Šentjur ob Dnevu varne rabe interneta

Šentjur, 9. 2. 2021 - V februarju vsako leto praznujemo Dan varne rabe interneta. Letošnje leto je bil ta dan v torek, 9. februarja 2021, glavna tematika današnjega dne pa je bila namenjena dobremu počutju ob rabi interneta. The post Na OŠ Hruševec Šentjur ob Dnevu varne rabe interneta appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Feb 06, 2021

Borut Pahor ob letu Josipa Ipavca obiskal Šentjur

Šentjur, 5. 2. 2021 - Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se je odzval na povabilo šentjurskega župana mag. Marka Diacija in obiskal Šentjur. Predsednik je pri spomeniku Ipavcem, ob župnišču najprej posnel z ekipo RTV Slovenija nagovor za posebno oddajo Divja roža in bršljan, ki je posvečena slovenskemu kulturnemu prazniku in 100. obletnici smrti Josipa Ipavca. The post Borut Pahor ob letu

undefined

sentjur net
Jan 17, 2021

OŠ Hruševec Šentjur v evropskem programu »Digital School Awards«

Šentjur, 17. 1. 2020 - Osnovna šola Hruševec Šentjur je bila s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport kot ena izmed petih šol v Sloveniji povabljena k sodelovanju v mednarodnem projektu A-SELFIE, kjer poleg Slovenije sodelujejo tudi Irska, Litva, Srbija in Škotska. The post OŠ Hruševec Šentjur v evropskem programu »Digital School Awards« appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Dec 28, 2020

Šentjurčanom voščili kar iz stene Centra kulture Gustav

Šentjur, 26. 12. 2020 - Praznični dnevi se prevešajo v drugo polovico. Lansko leto v tem času so bile organizirane številne prireditve na Mestnem trgu - Ob mestnem ognjišču. Letos pa se je zaradi epidemije marsikaj spremenilo. The post Šentjurčanom voščili kar iz stene Centra kulture Gustav appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Nov 14, 2020

Nagovor ravnatelja Jureta Radiška staršem in učencem

... za nami je prvi teden pouka na daljavo v enotnih spletnih učilnicah. Učitelji v videopovezavah ohranjajo stik z učenci, razlagajo dileme in kompleksnejšo snov, tudi napovedo, kakšen način dela jih čaka. Nekaj učenja ostaja prilagojenega tako, da si ga učenci lahko sami časovno razporedijo. The post Nagovor ravnatelja Jureta Radiška staršem in učencem appeared first on sentjur.net.

undefined

sentjur net
Oct 29, 2020

Podarite stari osebni osebni računalnik

Šentjur, 29. 10. 2020 - Živimo v času ko so nas ukrepi za preprečevanje širjenja Covid-19 prikovali na dom. Med prvimi, ki so bili vrženi v drugačno izobraževanje so tudi šoloobvezni otroci in dijaki. Še kakšna generacija pred njimi se s težavami in tudi prednostmi pouka na daljavo ni ukvarjala. The post Podarite stari osebni osebni računalnik appeared first on sentjur.net.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj