Članek
Domančić trdi, da je Onkološki inštitut potrdil učinkovitost metode, OI to zanika
Objavljeno Jun 10, 2015

Leta 2007 so na Onkološkem inštitutu izvedli raziskavo o metodi Zdenka Domančića, ki pa ni bila registrirana.

Onkološki inštitut (OI) v Ljubljani od zdravilca Zdenka Domančićazahteva, da iz svoje spletne strani umakne trditve, da je uspešnost njegovih metod z raziskavami potrdil tudi OI.

  • Zdravilec, ki prihaja iz Zadra, je metodo Zdenka Domančića, ki je tehnika uporabe bioenergije, razvil pred 35 leti, obravnaval pa naj bi že milijon ljudi. Osnovni princip terapije je odstraniti motnje, ki onemogočajo pretok energije in tako omogočiti, da mehanizmi samoozdravitve začnejo delovati. 

"Leta 2007 je na Onkološkem inštitutu v Ljubljani ekipa strokovnjakov preučevala vpliv bioenergije na maligna tkiva. Maligna tkiva so bila v epruvetah obravnavana z bioenergijo, po Domančićevi obravnavi pa so strokovnjaki opazovali morfološke spremembe na celicah. Omenili bomo prof. dr. Marijo Auersperg in prof. dr. Majo Čemažar, ki sta dali velik osebni prispevek temu raziskovanju. Rezultati so bili naslednji: Maligne celice, ki so bile obravnavane z bioenergijo, so nastajale, razpadale, zdrave celice pa so ostale nedotaknjene. S tem je bilo potrjeno, da je bioenergija pametna, informiranaenergija, ki natančno ve, kje in kaj mora narediti. Število kolonij malignih celic se je zmanjšalo za petino že po desetih minutah terapije. To potrjuje, da bioenergija, ki jo Domančić usmerja s svoj metodo, deluje, ne samo učinkovito, temveč tudi zelo hitro," glede znanstvenih dokazov metode navaja Domančić, ki zdravi z bioterapijo

Beri dalje...