Članek
Skrivni grad nadaljevanje
Objavljeno Jun 15, 2017

Drago in Ron

Drago je bil čeden visok 187 cm, rjavolas, rjavih oči, Star je bil, komaj 6 let, ko je zbolela njegova mama in so jo morali dati v dom. Oče se je ponovno poročil, Draga pa dal v rejo. Ko je bil star 14 let so ga izključili iz šole.  Ron je bil svetlotlas, modrih oči, prav tako visok. Bil je čisto nasprotje Draga, živel je v bogati priviligirani družini. Obiskoval je privatne šole, imel je srečno otroštvo. Spoznala sta se na neki v mladih letih v športnem društvu, privlačnost je bila obojestranska, na potovanjih sta bila cimra, kasneje sta se skupaj vselila v Grad. V društvu so pojasnili, da je tako lažje privoščita stanovanje. Njuno razmerje je bilo tajno, v očeh javnosti, sta imela pardo žensk, ki jima je priskrbelo društvo. Drago o tem ni želel govoriti, Ron pa je priznal prijatelju. Skupaj sta bila enajst let. V Gradu jima je bilo domače, udobno. Bila sta globoko, noro zaljubljena, njuno popolna predana drug drugemu. Tam sta bila nežna, prijazna, ni jima bilo nerodno to pokazati. Razmerje je bilo popolno,

Cvetko

Cvetko je bil visok, rjavih las, zelenih oči. Bil je šparoven in delal samo tisto kar je koristilo njemu, Všeč so mu bile ženske, rad je imel starejše, občasno pa si je posteljo delil tudi s kakšnim moškim. Še posebej, če je imel kaj od tega. Kot dijak in študent je delal na bencinskem servisu, kjer je pomagal strankam pri točenju goriva in brisal okna na avtih. Nekega dne je servis pripeljal znanec Žiga iz šole, na sovoznikovem sedežu bil starejši prijatelj Viktor. Dal mu je dobro napitnino in povabil na večerno zabavo na Skrivni Grad. Cvetko je povabilo sprejel. Deodaten denar bi mu prišel prav. Zapeljal se je do grada, kar koli sta Žiga in njegov prijatelj želela bo sodeloval. Pripeljal se je do grada, izstopil je iz avta in se pridružil Viktorju na dvorišču bungalova. Žiga je odprl, bil je presenečen, ko ga je zagledal. Pozdravil je Viktorja, peljal ga je do bazena in odžel nazaj noter. Viktor je predlagal, da bi vsi trije skupaj plavali. Kmalu se mu bo pridružil. Viktor je odšeč noter in pripomnil, da ne rabi kopalk. Nikogar drugega ni bilo tam. Slekel se je, oblačila vrgel na ležalnik in skočil v vodo. Počutil se je prijetno. Zaplaval je par dolžin bazena, ko sta prišla Žiga in Viktor, ki je bil nag, ovit samo v brisačo okoli pasu. Vlegla sta se na ležalnika in opazovala Cvetka. Viktor je želel, da mu Žiga kaj pove o Cvektu. Cvetko je užival vsak trenutek. po uri vročem dogajanju ob bazenu, vsi trije so se menjavali, Cvetku se je zdelo, da se mora najbolj podruditi. Preden je odšel mu je Viktor zabičal, naj ne pove nikomur o dogajanju, njegove žene je bila na službenem potovanju, sobne strežbe. ni potreboval, bila je popolna priložnost za igro na vročem soncu. Žiga in viktor sta bila zelo prijetna moška. Oba sta bila pametna, urejena in zelo bogata. Nobeden od niju ni razkrival svojih nagnjen, edino kar ju je ločilo od ostalih moških je, da sta uživala tako z moškimi kot z ženskami in iskreno, to ga ni motilo. Kot rezultat tega srečanja sta se Cvetko in Viktor srečevala še mnogo let, vedno vključno s čednimi moškimi. Ušeč mu je bilo lizanje, ko je sam mastrubiral, ponavadi jima je hkrati prišlo. V redkih priložnostih se jima je pridružil tudi Žiga in svi trije so imeli nekakšen seks v troje. Včasih je Cvekto samo gledal, ko sta bila Žiga in Viktor aktivna. Karkoli so so počeli skupaj je bilo zelo zabavno.

Cvetko je imel dekle Betko, ki ga ni nikoli spraševala, tudi takrat jo je prišel domov zgodoaj zjutraj. Redno je dobival denar in zato sta se lahko preselila v boljše stanovanje. Ne predaleč od servisa. Nikoli se nista nameravala poročiti.