Članek
Tomaževa pokora
Objavljeno Nov 29, 2017

Tomaž je zaradi varanja partnerice zapekla vest, saj je veljal za zglednega katoličana, obrnil se jena svojega duhovnika. Ta mu je naročil, da mora za pokoro najeti hiško v bungalovu v Skrivnem gradu in priti tja na določen dan in uro. Tomaž ni vedel, da je duhovnik del skrivne skupine v kateri so samo moški.  Ko odprl vrata hiške, je presenečen vstopil, soba je bila zatemnjena, kjer sta ga čakala ta duhovnik in njegov tajnik, na sredini je bila klop iz katere so gledali predmeti v obliki falusa, po vrsti od najmanjšega do največjega, zadnji je imel obliko pika pri kartah.  

Duhovnik in njegov tajnik sta ga počasi slekla, Tomaž ni vedel kaj se dogaja, duhovnik mu je povedal, da je to njegova pokora in naročil naj se sede na predmete, ki so štrleli iz klopi, tajnik je imel v roki kovinsko posodo v kateri je bila tekočina za vlaženje, navlažil je predmet in Tomaževo luknjo. Duhovnik in tajnik sta sedela na stolih in ga gledala. Odprla sta si hlače in gledala Tomaža kako je  počasi šel dol dokler ni bil čisto noter, čutil je vsak centimeter. Nadaljeval je na naslednjega, tajnik je spet navlažil predmet in njega, Tomaža je vedno bolj bolelo, hkrati pa je bil vedno bolj vzburjen. Ko je bil pri tretjem, je stopil duhovnik do njega, začel mu ga je masirati, da je bil že čisto trd, hkrati pa je držal svojega. Najtežje je bilo pri zadnjem predmetu saj je bil na sredini najbolj širok. Tajnik je potisnil svojega Tomažu v usta, duhovniku se je zdelo, da je opravil nalogo s predmeti, obrnil ga je in mu potisnil prst v luknjo, da bi jo navlažil, na to dva, dokler ga ni potisnil noter, ko je bil Tomaž že bolj sproščen, ga je potisnil do konca. Hkrati pa je moral lizati tajnikovega. Premaknili so se od klopi na tla, Tomaž je ležal na hrbtu, duhovnik je svojega porinil notri, hkrati pa Tomaževega pa masiral, tajnik je porinil svojega v usta do konca. Duhovnik in tajnik sta se izmenjevala v položajih, enkrat je bil en v zadnjici, drugič drugi.

Ko je vsem trem prišlo, je Tomaž mislil, da je s tem opravil pokoro, čutil je pekočo bolečino, vedel je da danes ne bo šel kolesariti, kot je po navadi vsak dan. Bil je pripravljen za naslednjo fazo. Poslala sta ga v sosednjo sobo, ki je bila čisto bela, prepoznal je škofa v snežno beli obleki. Slekel se je in mu nakazal, naj mu ga začne lizati, hkrati pa je masral svojega.….