SKO skupina kazenska ovadba

Skupina Kazenska ovadba je skupina aktivnih državljank in državljanov, v katero so vključeni tudi ugledni pravni strokovnjaki.

za več kliknite na link: http://www.publishwall.si/skupina.kazenska.ovadba/about

Prijatelji (6)
Andres Zoran Ivanovic
Branko Gaber
Gorazd Pretnar
Valentina Škafar
Božo žabjek
Zlatko Herncic
Spremljevalci (28)
Črt Tavš
Bojana Drpić
Vesna Plavec
Labirintskaja Lab
Ljubica Voinović
Tina Salobir
Bojan Slevec
Božo žabjek

O zidu:

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 26.02.2014 12:37 (Feb 26, 2014)Skupina Kazenska ovadba je skupina aktivnih državljank in državljanov, v katero so vključeni tudi ugledni pravni strokovnjaki.


Skupina aktivnih državljank in državljanov, v katero so vključeni tudi ugledni pravni strokovnjaki, in ki deluje pod imenom Skupina Kazenska ovadba, je pripravila zelo pomembno ovadbo proti “neznanim storilcem”.
Pomembna je zato, ker organe poziva k pregonu političnih in gospodarskih tajkunov, ki so državo in lastnino prebivalcev Slovenije prikrajšali za vrtoglave zneske. Pomembna je tudi zato, ker ovadba navaja vrsto dokazov, ki so jih javno izrekli ljudje na odgovornih javnih funkcijah. In, nenazadnje, pomembna je zato, ker ovadbo vlagamo mi, oškodovanci, državljani Republike Slovenije, vsak posebej med nami ter obenem zahtevamo primerno odškodnino za povzročeno škodo. 
Predlagamo, da pozorno preberete uvodno besedilo ter besedilo ovadbe. Če se strinjate, ovadbo dopolnite v skladu z uvodnimi navodili ter jo bodisi osebno ali s priporočeno pošiljko oddajte na ono od okrožnih tožilstev, kopijo ovadbe pa pošljite na naslov Skupine Kazenska ovadba.

Besedilo kazenske ovadbe zoper neznane storilce si lahko prenesete preko te povezave: 
http://kazenskaovadba.si/wp-content/uploads/2014/01/kazenska-ovadba-zoper-neznane-storilce-VER-14-01-2014VSKA-1-2.doc

DOPOLNITEV KAZENSKE OVADBE NAJDETE TUKAJ:

http://kazenskaovadba.si/wp-content/uploads/2014/01/kazenska-ovadba-zoper-neznane-storilce-VER-14-01-2014VSKA-dopolnitev.doc
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj