Zahteva po odstopu Boruta Pahorja in razrešitvi Borisa Štefaneca!

Objavil/a SKO skupina kazenska ovadba, dne 2014-03-14 ob 20:36:09

Do srede zvečer, 19.3.2014, zbiramo podpise za razrešitev Štefaneca in Pahorja. Dodate ime, priimek in kraj,seveda, če se tudi vam farsa ob izboru novega predsednika KPK  zdi sporna!

Številne poteze naše politike so nakazovale že na povsem neustrezno izbiro našega zadnjega predsednika države, izbor predsednika in članov KPK pa je vse skupaj, ne samo potrdil, pač pa dodal še zelo neprijeten okus. Zelo, zelo smrdi po ukinitvi KPK-ja na zelo pretkan način političnega kupčkanja. Dotaknimo se bistva KPK!

Zelo odmevni so bili postopki zoper Zorana Jankovića in Janeza Janšo, zelo odmeven in celo v tujini je bil priznan projekt Supervizor. Vse skupaj zelo moteče za naše politike. Ko je bilo na vse možne načine omejevano delo KPK-ja, kar je pripeljalo do odstopa vodstvenih oseb z Goranom  Klemenčičem na čelu, se je začela bitka za »prave« osebe na položajih in hkrati pozivanje k ukinitvi Komisije. Da bi ljudem postregli z veliko megle, so sicer začeli postopek izbire novih vodstvenih kadrov. Komisijo je prevzela PS, člani tudi iz SDS, torej zagovorniki svojih osumljenih liderjev. Na osnovi polurnih pogovorov z vsakim kandidatom, se je komisija odločila za enega samega kandidata za predsednika, sicer člana najbolj obremenjene stranke v času prejšnjega vodstva KPK. Kakšno neverjetno naključje?!. Do imenovanja član PS bo ugotavljal verodostojnost postopkov proti nekdanjemu predsedniku iste stranke PS Zoranu Jankoviću! Karikirajmo – napadalec je na nogometni tekmi dosegel odločilni gol z roko, legalnost zadetka pa bo ocenjeval njegov trener. Predsednik Pahor naivno ali načrtno sprejme zgolj eno ime in ga potrdi, čeprav je v četrtek na oddaji javne RTV pravnik jasno povedal, da je to nezakonito, saj bi morala biti Predsedniku ponujena vsaj dva kandidata. Poleg tega je komisija zlonamerno zbrisala vse posnetke pogovorov, kar zagovarja kot nekaj povsem normalnega in vnaprej napovedanega.. Z izbrisom pa so tesno zaklenjena vrata  o spornosti izbire kandidatov, zdaj je vse legalno, četudi je bilo lahko vse nelegalno. A Boruta Pahorja to ni motilo. Ko se je po imenovanju dvignil močan puščavski prah, so vsi udeleženi začeli širiti tako dvomljive izjave, da bi jih zlahka opredelili z drugo besedo, ko človek ne govori več resnice. Ne Melita Župevčeva, celo Alenka Bratuškova ni poznala Borisa  Štefaneca, pa se je premierka z njim pred meseci celo osebno srečala, za kar obstajajo fotografije v javnem mediju.

Povsem neodvisna KPK je dobila strankarsko osebo, sploh ni pomembno iz katere stranke in še ena verodostojnost organa je uničena in zlorabljena. Očitno prepotrebno strokovno in apolitično osebje ni prišlo do besede, še več, spraševali so jih ali bodo do osumljenih bolj prijazni kot Klemenčič. Pri tem je zelo pomembno, da je prejšnji Predsednik države pred izbiro Klemenčiča zahteval dodatna pojasnila o kandidatih, kar nas pelje do zelo možnega zaključka, da je Pahor dobil na mizo ultimat – to je novi predsednik KPK, brez možnosti izbire. Predlog Borisa Štefaneca od komisije ni imel spremnega pojasnila, pa to nikogar, še najmanj Boruta Pahorja ni motilo.


							so what!

In namesto, da bi Borut Pahor takoj razglasil edinega, nezakonito določenega kandidata, za neustreznega, ga je nonšalantno potrdil in zdaj svojo odločitev zagovarja kot oseba, ki so jo ujeli z roko v sosedovi posodi medu v slogu – prijel sem napačno kljuko ampak je zdaj vse v redu. Hkrati je za Predsednika povsem nesporen odstop obeh imenovanih pomočnikov in zdaj, da zamegli katastrofalno napako ali namerno potezo, obljublja, da bo prisluhnil ljudstvu za nove kandidate Štefančevih pomočnikov. Se Borut Pahor ne zaveda, da je bistvo prepotrebne KPK njena transparentnost, nepolitična sestava in, kar noče nihče iz političnih vrst niti slišati, KPK bi morala odgovarjati ljudstvu, torej bi jo moralo izbrati ljudstvo na pregleden način? Samo ne spreobračajmo zdaj zakonodaje, češ, ljudje so izbrali oblast, kajti, ljudje je niso izbrali in to si zapomnimo za vseh 23 let! V Deželi, ki je na vrhu svetovne lestvice najhujše korupcije je KPK  najmanj enako  pomembna inštitucija kot lastna voda in hrana za obstoj naroda.

Zdaj ob tako dvomljivi izbiri Borisa  Štefaneca obstaja veliko upravičenih dvomov o korektnem nadaljevanju začetega dela KPK. Bodo nadaljevali postopke proti Jankovići ali jih izbrisali, bodo nadaljevali postopke proti Janezu Janši ali sklenili dogovor, bodo ukinili izjemno moteči projekt Supervizor ali celo po zgledu izbrisa pogovor s kandidati izbrisali vse že pridobljene dokaze v omenjenih in predvsem javnosti neznanih postopkih? Vse to bi, po danes razkriti izjavi tujca o 75 milijardah v davčnih oazah skritega slovenskega bogastva preko ve-se-katerih-oseb lahko zelo močno zamajalo položaj skupine premetenih praznilcev slovenskega premoženja v vseh 23 letih in ogrozilo njihov nadaljni obstoj na prostosti!

Zaradi navedenih dejstev in zelo motečih možnih scenarijev odločno zahtevamo takojšen preklic imenovanja Borisa Štefaneca za novega predsednika KPK, saj ne s preteklim delom in ne izjavami po imenovanju ne more dokazati svoje kredibilnosti in ustreznosti! Nasprotno, njegovo imenovanje pelje KPK v smeri, kot so jo politiki že ves čas zagovarjali – ukinitvi ali jo vsaj pripeljati v obroben pomen! Glede na nezakonitosti pri izboru Predsednik ne more in ne sme imeti nikakršnih pomislekov glede preklica tega tako spornega imenovanja. Izjava Borisa Štefaneca po imenovanju, da bo iskal politični konsenz je samo krona neresnosti, saj politika ne sme imeti ničesar s to komisijo!

Hkrati pozivamo Boruta Pahorja, da nepreklicno takoj odstopi z mesta predsednika države, saj je predvsem z zelo spornim vodenjem postopka izbire novega vodstva  KPK dokončno razrkil svojo neverodostojnost in nesposobnost realno voditi državo, odvisnost od liderjev strank na oblasti. Namesto, da bi v tako sporni situaciji stopil na stran ljudstva, ki mu obstoj do zdaj znanega in delujočega KPK-ja pomeni tudi lasten obstoj, se je javno rokoval s politiki, ki že dolgo obsojajo KPK kot nelegalno inštitucijo. Enak odnos kot do rudarjev v Hrastniku – s tem se ne bom ukvarjal!

 

Skupina Kazenska ovadba in podpisniki

 

Lj., 19.3.2014

 

1.      Božan Žabjek, Ljubljana

2.      Ivi Špelko, Novo mesto

3.      Zdenko Prizmič, Črnomelj

4.      Katarina Rek, Maribor

5.      Zlatko Hernčič, Ljubljana

6.      Helena Gašperšič, Artviže

7.      Drago Ogorevc- Bresternica

8.      Matjaž Andromako, Ormož,

9.      Andrej Hribar, Domžale

10.  Hrvoje Brkljačić, Zreče

11.  Zvone Kelher, Bate

12.  Ljiljana Radosavljević, Maribor

13.  Ivan Ambrožič, Kostanjevica na Krasu

14.  Lidija Povše, Polšnik

15.  Tadej Hasičević, Ljubljana

16.  Lili Remec, Potoče

17.  Penelopa Saksida, Ljubljana

18.  Mirjana Čakardič, Škofije

19.  Helena Krapež Škoberne, Ljubljana

20.  Milko Ozmec, Maribor

21.  Amela Talić, Renče

22.  Barbara Majcen, Kamnik

23.  Jadranka Umek, Ljubljana

24.  Greg Zupan, Melbourne

25.  Aleksander Laznik, Trbovlje

26.  Cveta Žerovnik, Kranj

27.  Tatjana Tulsi Prijatelj, Ljubljana

28.  Nadja Avsec, Brezovica

29.  Ana Jug, Nova gorica

30.  Bojan Berlot, Nova gorica

31.  Vanja Degoricija, Maribor

32.  Ida Vuk, Tržič

33.  Janez Muhvič, Črnomelj

34.  Jože Gorišek, Rimske toplice

35.  Tanja Cvetrežnik, Ljubljana

36.  Ivan Lipovac, Kamnik

37.  Jolanda Miheu, Maribor

38.  Branka Kukovič, Ljubljana

39.  Natalija Jelen, Celje

40.  Uroš Mavri, Cerkno

41.  Samo Ribič, Ljubljana

42.  Cveta Mitrović Matjašič, Maribor

43.  Nejc Jelen, Celje

44.  Luka Jelen, Celje

45.  Marjan Polšak, Celje

46.  Robert Ivešič, Šmartno ob Paki

47.  Stoyan Svet, Postojna

48.  Sonja Umek, Ljubljana

49.  Petra Žitnik, Idrija

50.  Milan Baretić, Vrhnika

51.  Justina Milar, Trbovlje

52.  Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek

53.  Marinka Komel, Izola

54.  Zehra Mahmutović, Koper

55.  Petra Mrgole, Trbovlje

56.  Bojan Mehle, Ljubljana

57.  Nastja Rodman, Ljubljana

58.  Mitja Sotlar, Ljubljana

59.  Nataša Tkalec, Maribor

60.  Fatima Kvrgić, Izola

61.  Sašo Klavžar, Spodnja Idrija

62.  Franc Korotaj, Ljubljana

63.  Mira Hace, Ljubljana

64.  Bronislava Hafner, Ljubljana

65.  Iztok Zupančič, Ljubljana

66.  Drago Ogorevc, Bresternica

67.  Alida Blažič. Ajdovščina

68.  Tone Umek, Ljubljana

69.  Maja Guštin, Maribor

70.  Minka Marič, Portorož

71.  Aleš Žabjek, Ljubljana

72.  Katja Javornik, Maribor

73.  Drago Pusovnik, Šmartno ob Paki

74.  Iztok Dolinšek, Ljubljana

75.  Mateja Žiberna, Škofije

76.  Zvonka Česnik, Postojna

77.  Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek

78.  Damijan Koprivc, Velenje

79.  Robert Gračner, Celje

80.  Mojca podlipnik, Nazarje

81.  Aleš Šketa, Pesnica

82.  Jože Kočivnik, Ruše

83.  Gašper Petrač, Vrhnika

84.  Branko Žele, Temline

85.  Jani Abdić, Kranj

86.  Martina Mlekuž Caraballo, Slovenska bistrica

87.  Sebastjan Kroflič, Celje

88.  Branko Damjanovič, Ljubljana

89.  Stojan Kojić, Ljubljana

90.  Frančiška Vrhovec, Litija

91.  Slavko Cerkvenik, Prelože pri Lokvi

92.  Rok Klobučar, Radoslavci

93.  Janez Podgorelec, Ljubno

94.  Silvester Lasbaher, Maribor

95.  Mojca Golob, Miklavž na Dravskem polju

96.  Darinka Potrč, Maribor

97.  Branka Džaić, Moravci v Slov.goricah

98.  Blaž Benedik, Gorenja vas

99.  Aleksander Pratnemer, Laško

100. Jadranka Vesel, Kozina

101. Ana Kugovnik, Črna na Koroškem

102. David Kristan, Dobrova

103. Ema Podgorelec, Maribor

104. Črt Kanoni, Ljubljana

105. Miroslav Cunjak, Ljubljana

106. Sebastjan Poljanec, Idrija

107. Milena Cvetežar, Litija

108. Gusti Cvetežar, Litija

109.  Gašper Petrač, Vrhnika

110.  Mojca Božiček, Škofja loka

111.  Metka Jernejčič, Logatec

112.  Ljubo Vovk, Polhov gradec

113.  Erno Mikolavčič, Ankaran

114.  Stanislav Kunc, Logatec

115.  Mirjam Goričar, Ljubljana

116.  Jože Štritof, Ljubljana

117.  Miranda Rijavec, Škofije

118.  Vanja Kruh, Nova gorica

119.  Milan Matjašič, Maribor

120.  Tatjana Berlot, Nova gorica

121.   Aleš Jamšek, Ljubljana

122.  Liljana Mohorčič, Hrpelje Kozina

123.  Mitja Lazar, Hrpelje Kozina

124.  Kristjan Praznik, Nazarje

125.  Črtomira Vratanar, Gornji grad

126.  Amanda Kapić, Ljubljana

127.   Petra Meško, Maribor

128.  Janja Vidmar, Maribor

129.  Aleksander Čok, Plavje

130.  Lidija Forte, Ljubljana

131.  Franc Kokalj, Čakovec

132.  Jože Vidmar, Slovenske Konjice

133.  Maja Vedenik, Kisovec

134. Jelka Jezernik, Maribor

135.   Frančiška Vrhovec, Litija

136.   Edita Tavčer, Žalec

137.  Tanja Sorčan, Šentjur

138.  Ksenija Medvos, Prevalje

139.  Franc Medvos, Prevalje

140.  Simon Medvos, Prevalje

141.  Marija Brečko, Prevalje

142.     Janez Tapajner, Sveta Ana

143.  Milan Špringer, Maribor

144.  Vasja Belšak, Križevci

145.  Damjan Renko, Kranj

146.  Jernej Žigon, Godovič

147.  Boris Radosavljevič, Maribor

148.  Edita Olas, Maribor

149.  Filip Hrovat, Bovec

150.  Damijan Trol, Maribor

151. Aleksander Pratnemer, Laško

152. Peter Pečenko, Ljubljana

153. Marko Rutar, Šenčur

154. Tatjana Dernec, Litija

155. Liljana Radosavljević, Maribor

156. Jože Kočivnik, Ruše

157. Maja Sirk, Most na Soči

158.  Manuela Leskovar, Brezje pri Ločah

159.  Boris Beranič, Maribor

160.  Jernej Polovšek, Kranj

161.  Marija Dominko, Pfőrring

162.  Vlado Žabot, Ljubljana

163.  Gregor Škerl, Ljubljana

164.     Melita Levstek, Ljubljana

165.    Tea Vogrič, Ljubljana

166.    Andrej Kaučič, Maribor

167.    Franc Najrater, Ravne na Koroškem

168.    Milan Žafran, Kranj

169.    Andrej  Švegel, Tržič

170.    Zvonko Trbuha, Ljubljana

171.    Bojan Žolnir, Celje

172.    Gorazd Marinček, Dobrnič

173.     Dušan Ljubec, Ptuj

174.     Erno Mikolavčič, Ankaran

175.    Mojca Podlipnik, Nazarje

176.   Jelka Jezernik, Maribor

177.   Gorazd Klep, Maribor

178.   Biserka Brumec, Sladki vrh

179. Rolando Gselman, Maribor

180.   Bernarda Jelen, Maribor

181.   Samo Železnik, Ljubljana

182.   Zehra Mahmutović, Koper

183.   Gregor Kokalj, Koper

184.  Djemila Mahmutović, Koper

185.  Edita Mahmutović, Koper

186.  Fikret Mahmutović, Koper

187.   Nina Zupančič, Bled

188.   Mirjana Mladič, Maribor

189.  Andrej Bizjak, Maribor

190.  Matjaž Režek, Ptuj

191.  Sija Chrysanthis, Cerknica

192.  Sinan Klemen Šimpraga, Ljubljana

193    Remigio Grbac, Koper

194.  Janez Kotnik, Hrastnik

195.  Branka Šentjurc, Hrastnik

196. Lili Stiasny, Kranj

197. Denis Meško, Velika nedelja

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
42
Eva Preželj
0
May 22, 2014
Podpišem
#42
Denis
1
Mar 18, 2014
Podpisan Denis Meško, Velika Nedelja
#41
Lili
1
Mar 18, 2014
Lili Stiasny , Kranj
#40
sija chrysanthis
0
Mar 17, 2014
... podpisala ... (Y)
#39
sija chrysanthis
1
Mar 17, 2014
Sija Chrysanthi, Cerknica
#38
matjaz rezek
1
Mar 17, 2014
Matjaž Režek, Ptuj; podpišem
#37
Andrej Bizjak
1
Mar 17, 2014
Podpišem
#36
Andrej Bizjak
0
Mar 17, 2014
Podpišem
#35
Mirjana Mladič
1
Mar 17, 2014
Podpišem! Mirjana Mladič, Maribor
#34
Nina Zupančič
1
Mar 17, 2014
Nina Zupančič, Bled.
#33
bernarda jelen
1
Mar 16, 2014
podpišem!!! za odstop!!!
#32
Klep Gorazd,Maribor
1
Mar 16, 2014
Podpis za odstop
#31
gorazd marincek
1
Mar 16, 2014
Gorazd Marinček, Dobrnič, Dolenje Selce 18, 041 587 308, podpišem
#30
melilev
1
Mar 16, 2014
Melita Levstek, Ljubljana
#29
melilev
0
Mar 16, 2014
Razrešitev Pahorja in Štefaneca nemudoma
#28
Grega
1
Mar 16, 2014
Gregor Škerl, Ljubljana
#27
Rado K.
1
Mar 15, 2014
S podpisom za odstop Štefanca dajete podporo politiki, ki generira proti KPK gonjo!
Razmislite malo. Če Štefanec pade se komisija nikoli več ne bo pobrala!
#26
SKO skupina kazenska ovadba
0
Mar 15, 2014
Vlado, prosili bi ime tvojega kraja!
#25
vlado zabot
1
Mar 15, 2014
Vlado Žabot
#24
SKO skupina kazenska ovadba
0
Mar 15, 2014
Tatjana, najprej tudi tebi hvala za podpis. Za vodo gre zadeva s podpisi jutri zvečer in v ponedeljek po pošti. Prve možne odzive pričakujemo šele v roku 14 dni! Pomembno je vseskozi s prstom kazati na nevzdržne poteze politikov, Islandci so tako naredili veliko!
#23
Pokaži več komentarjev
SKO skupina kazenska ovadba
SKO skupina kazenska ovadba
Objavil/a 2014-03-14 20:36:09 (Mar 14, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Elen Twrdy tudi nadzornica v Primorskih novicah
ZPS navdušena nad TISA in TTiP, korporacijskim grobarjem!
SKO: Za Slovenijo bo poguben sovražni dolg 28,8 milijarde!
Pritožba naslovljena na Informacijskega pooblaščenca
Je Računsko sodišče uspelo s kazensko ovadbo?
Parlamentarni poslanci in bodoči – dokažite vsaj enkrat vaš odnos do ljudstva!
Židan za kmetijstvo spet ni naredil čisto nič!
Je Boris Dolamič kar sam kupil Rimske Terme?
DVK naj razkrije ozadje volitev za EU parlament!
Senka Pličanića vprašajmo pred EU volitvami
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj