Članek
Elen Twrdy tudi nadzornica v Primorskih novicah
Objavljeno Mar 20, 2015

Včeraj poslana Zahteva SKO rektorju Ivanu Svetliku, da mora razrešiti Elen Twrdy kot dekanjo Pomorske fakultete dobiva nove razsežnosti. Kot prve so se, čudno, že oglasile Primorske novice in ugotovimo nadaljevanje finančne in kadrovske hobotnice, ki se plete tudi preko Elen Twrdy. Gospa je članica nadzornega sveta Primorskih novic, poleg Luke Koper!!

Torej še en vir honorarjev za javno uslužbenko, ki pa je do zdaj bil prikrit javnosti. Pri tem nadzornem svetu Primorskih novic je zelo zanimivo, da je  Ksenija Mahnič predsednica nadzornega sveta in hkrati direktorica kontrolinga in analitike v Splošni plovbi Piran ter Miroslav Grča, direktor financ Splošne plovbe Piran!!!

Kaj ni to zelo nenavadno, da so nestrokovnjaki iz novinarske dejavnosti nadzorniki časopisne hiše? Ali pa so tam zaradi nadzora pretoka informacij? Zelo nenavadno je seveda dejstvo, da Primorske novice nadzorujejo osebe iz pomorstva, hkrati pa je Splošna plovba že v tujih rokah, torej razprodana pod zelo sumljivimi okoliščinami, nemškemu ladjarju Dohle ICL, ki pa je že ustvaril negativno stanje v našem edinem ladjarju. Odpušča zaposlene, zmanjšuje prevoze  in se počasi seli tja, kjer je lociran sedež njegove firme,  oaza Otok Man! Zgodbe povezane z Elen Twrdy dobivajo zdaj že tedensko nove razsežnosti, povedo pa še mnogo več med vsrticami. Od zaukazane privatizacije visokega šolstva do prodaje naše najpomembnejše infrastrukture, ki vključuje tudi Luko Koper. Zato je nadzor in upravljanje z javnimi informacijami zelo pomemben, poleg tega pa preko nadzornega sveta tudi dodatno plačan!

 Očitno bo pisanje Primorskih novic v naslednjih dneh ena pomembnejših dolžnosti rednega dnevnega spremljanja, predvsem vsebine novic povezanih z našo Zahtevo Ivanu Svetliku. Če se je Univerza po objavi utemeljenega suma plagiata doktorskega naziva Elen Twrdy lotila raje sodne tožbe brez utemeljitve kot preverjanja resnice o plagiatu, potem vemo, da bo njihov stroj skušal na vse, tudi umazane in zlagane načine, reševati nastalo situacijo. 

B

...pohlep,parazitizem", lažni "elitizem" koruptivna politika z zakoni ,so krivi za stanje in tudi narod sam ,zaradi naivnosti in lenobe,da bodo že drugi "pošteno" po/skrbeli...za mlado državo ,ki smo si jo "ustvarili"...