Zelo umazani projekt sedanje Vlade RS - Nepremičninski davek

Objavil/a SKO skupina kazenska ovadba, dne 2014-02-26 ob 18:50:11

Vedno bolj se Vladi in Čuferju zatika, celo Koalicija spoznava, da jih Nepremičninski zakon na volitvah lahko uniči, saj so zelo razjezili narod. Zato ga pomagajmo zrušiti še mi, navadni državljani, ki z uveljavitvijo Zakona vstopimo v Finančno sužnost do neverodostojne državne oligarhije. Zato vstopite med podpisnike, spodaj ali na katerikoli delitvi te strani vpišite svoje ime in priimek, ter kraj bivanja,podpise zbiramo do sobote zvečer, 1.3.2014, od jutri pa bodite pozorni na Zahtevo po takojšnjem preklicu Nepremičninskega davka, ki jo boste natisnili na list vsi lastniki nepremičnin, kjer bivate in jo poslali na naš naslov. Zavedajte, da bomo le enotni in odločni dosegli spremembe. Današnji podpis vam vzame 2 minuti za branje in 10 sekund za podpis, jutrišnja Zahteva pa 5 minut za izpolnitev ter odhod do pošte in 50 centov za poštnino. Ne dovolite, da Vladi uspe Davčno posojilo za vse, ki ne boste mogli plačati davka na Nepremičnine!!

Ko boste delili ta članek bodite previdni, da ne delite na FB več kot enkrat sicer vas FB blokira!! 

Jaz, Slovenka ali Slovenec, sem se z odpovedovanjem boril in garal, da sem prišel/la do lastnega doma. Ko sem kupil/a zemljišče sem plačal/a davek in zemljišče je postalo moje, ne državno! Da sem gradil/a svoj dom, sem moral/a plačati komunalni prispevek, segel/a sem globoko v žep, da imam danes vodo, elektriko, telefon, odvoz smeti in spet plačal/a davek. Potem sem kupil/a material in plačal/a velik davek nanj. Z mojim domom je država mastno zaslužila, danes pa hoče spet!

 Že v 9. stoletju je cerkev izumila plačljivi odpustek, da so lahko leni in lažnivi, neustvarjalni ljudje bogato živeli, so pa znali lagati. Danes se zgodba ponavlja do potankosti, v Sloveniji z novo vlado in nepremičninskim davkom. Obdavčiti hočejo moje, zapisano v Zemljiški knjigi, uradno vpisano pod mojim, tvojim imenom. Zakaj?

 Je zmanjkalo razuma (to že davno vsem v politiki), je zmanjkalo (pravzaprav je nikoli ni bilo) pameti in znanja, kako voditi državo v korist naroda? Zdaj so vse poteze usmerjene v ustvarjanje blagostanja peščice in reševanje njihovih goljufij pri grabljenju premoženja. Bančne luknje, stečaje, razprodaje našega premoženja.

 Štiri nazorne zgodbe:

-Imam 26m2 veliko stanovanje v Trzinu in sem lani plačala 20€ davka (NUSZ). Zdaj sem dobila izračun in bi morala za to isto stanovanje plačati 75€, ker pa je v kleti večstanovanjskega objekta še parkirišče, ki sem ga plačala ob nakupu stanovanja, narisano, 3x5m2, hočejo tudi zanj kar 45€.

 -Imam 50 let staro hišo v sklopu četvorčka v predmestju Ljubljane, hišo sta starša zgradila tudi z lastnimi rokami. Še lani so hoteli 130€, zdaj sem dobila odmero 980€ in 15 € za pripadajočo zemljo v obliki vrtička 66m2. Tudi sosedje so dobili enako odmero!

 -Po desetih letih moratorija sem se lani končno lahko vpisala v Zemljiško knjigo kot 1/6 –ska lastnica stanovanja v velikosti 60 m2. Po prejemu izračuna sem hotela z molotovko pred Parlament, pa vem, da bi potem samo dodatno nastradala. Prejeti izračun je 150€!! Za 1/6 60m2 stanovanja, torej za 10m2 mojega deleža, uradno zabeleženega v ZK. Norci delajo norce iz nas!

 -Imam stanovanje v Šiški, celih 45,7 m2, staro 52 let. Lani sem plačal še 45€, letos pa si gospoda želi že kar 386€. Se sprašujem, kdaj so nam zamenjali parket z zlatimi palicami?

 Davek je v poštenih državah namenjen socialni družbi, za šolstvo, zdravstvo, socialno pomoč, oskrbo starejših nemočnih, odpravljanje posledic naravnih nesreč, torej tudi za gasilce in policiste, nova delovna mesta….. V Sloveniji je namerno uničenih 70% kmetijstva, prejšnje cvetoče gospodarstvo je na robu propada, turizem v tej prelepi deželi pa je s pretkanimi prevarami že v tujih rokah (kot recimo Rimske Toplice).

 V Sloveniji je zadeva postavljena na glavo, tako pač, kot ukažejo tujci. Davek gre za plače birokratov in nesposobnih politikov, za kar 250 županov in njihove ekipe ter za skorumpirane  zagovornike zgrešenih  projektov, za reševanje zavoženih projektov privatizacije, vlaganje našega denarja v delnice in deleže podjetij, od česar narod nima čisto nič, posamezniki pa vile v St. Moritzu, predvsem pa za krpanje vsakoletnih novih bančnih lukenj. Če je davek namenjen blagostanju naroda, potem bi morale številke ostati zgolj v lanskih okvirih pa še iz tako nabranega denarja bi morali pomagali ljudem, ki ne morejo več vzdrževati lastnega doma, ker jim je država skozi politiko ustvarila nemogoče pogoje bivanja in življenja.

In od kje je do potankosti kopiran ta nečloveški nepremičninski davek? Iz že omenjenega Cerkvenega odpustka. Če želiš v nebesa, prepiši tvojo nepremičnino na Cerkev….. Tako je ta umetna tvorba zaživela in obogatela, to isto hoče od vas vaša država.

Ko tega umazanega izsiljevalskega davka ne boste mogli plačati, vam bo država zato zarubila dom. Torej? Državi, politikom, je edini namen skozi ta davek povečati nepremičninsko premoženje in kasneje zarubljena stanovanja oddajati proti plačilu iz ljudi pa narediti še večje reveže, kot so. Zgolj in samo to!

Zato jaz Slovenec/Slovenka zelo jasno povem, da tega davka ne bomo plačevali, ker je njegova uvedba namenjena izključno siromašenju nas državljanov. V kolikor vlada in parlament TAKOJ ne umakneta oziroma razveljavita zakona o nepremičninskem davku, potem pri polni zavesti napovedujemo državljansko nepokorščino. Namesto, da se izvršni giljotinarji in vsi politiki ne posvetite vsakodnevnemu reševanju naših stisk, predvsem namerno zavoženemu gospodarstvu, vračilu prisvojenih milijard vaših znancev in političnih prijateljev, potem vedite, da bomo posegli po vseh najostrejših pravno dovoljenih sredstvih in  odstranili vas ter zamenjali pokvarjeno zakonodajo, ki vas ščiti. Zavedajte se, da je vsa vladajoča elita dokazano kriva za propad naše dežele v zadnjih 23 letih, toda zadnja  ekipa daleč največ, z isto osebo na državnem proračunu od leta 2005 dalje, pri rdečih ali črnih!

Je pa to najostrejše sporočilo namenjeno tudi Ustavnemu sodišču, kot dopolnitev že prejetemu zahtevku za Ustavno presojo nepremičninskega davka, le da mi razkrivamo resnično ozadje in posledice in jasno povemo kdo in zakaj je to naredil. Ta nepremičninski davek v sodstvu, kot neodvisni veji oblasti, ne more in ne sme dobiti nikakršne podpore, ker ni namenjen temu, kar zagotavlja Ustava.

 Skupina Kazenska ovadba in podpisniki:

1.      Božan Žabjek, Ljubljana

2.      Ivi Špelko, Novo mesto

3.      Zdenko Prizmič, Črnomelj

4.      Katarina Rek, Maribor

5.      Zlatko Hernčič, Ljubljana

6.      Helena Gašperšič, Artviže

7.      Drago Ogorevc- Bresternica

8.      Matjaž Andromako, Ormož,

9.      Andrej Hribar, Domžale

10.  Hrvoje Brkljačić, Zreče

11.  Zvone Kelher, Bate

12.  Ljiljana Radosavljević, Maribor

13.  Ivan Ambrožič, Kostanjevica na Krasu

14.  Lidija Povše, Polšnik

15.  Tadej Hasičević, Ljubljana

16.  Lili Remec, Potoče

17.  Penelopa Saksida, Ljubljana

18.  Mirjana Čakardič, Škofije

19.  Helena Krapež Škoberne, Ljubljana

20.  Milko Ozmec, Maribor

21.  Amela Talić, Renče

22.  Barbara Majcen, Kamnik

23.  Jadranka Umek, Ljubljana

24.  Greg Zupan, Melbourne

25.  Aleksander Laznik, Trbovlje

26.  Cveta Žerovnik, Kranj

27.  Tatjana Tulsi Prijatelj, Ljubljana

28.  Nadja Avsec, Brezovica

29.  Ana Jug, Nova gorica

30.  Bojan Berlot, Nova gorica

31.  Vanja Degoricija, Maribor

32.  Ida Vuk, Tržič

33.  Janez Muhvič, Črnomelj

34.  Jože Gorišek, Rimske toplice

35.  Tanja Cvetrežnik, Ljubljana

36.  Ivan Lipovac, Kamnik

37.  Jolanda Miheu, Maribor

38.  Branka Kukovič, Ljubljana

39.  Natalija Jelen, Celje

40.  Uroš Mavri, Cerkno

41.  Samo Ribič, Ljubljana

42.  Cveta Mitrović Matjašič, Maribor

43.  Nejc Jelen, Celje

44.  Luka Jelen, Celje

45.  Marjan Polšak, Celje

46.  Robert Ivešič, Šmartno ob Paki

47.  Stoyan Svet, Postojna

48.  Sonja Umek, Ljubljana

49.  Petra Žitnik, Idrija

50.  Milan Baretić, Vrhnika

51.  Justina Milar, Trbovlje

52.  Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek

53.  Marinka Komel, Izola

54.  Zehra Mahmutović, Koper

55.  Petra Mrgole, Trbovlje

56.  Bojan Mehle, Ljubljana

57.  Nastja Rodman, Ljubljana

58.  Mitja Sotlar, Ljubljana

59.  Nataša Tkalec, Maribor

60.  Fatima Kvrgić, Izola

61.  Sašo Klavžar, Spodnja Idrija

62.  Franc Korotaj, Ljubljana

63.  Mira Hace, Ljubljana

64.  Bronislava Hafner, Ljubljana

65.  Iztok Zupančič, Ljubljana

66.  Drago Ogorevc, Bresternica

67.  Alida Blažič. Ajdovščina

68.  Tone Umek, Ljubljana

69.  Maja Guštin, Maribor

70.  Minka Marič, Portorož

71.  Marko Kmetič, Strmec pri Leskovcu

72.  Katja Javornik, Maribor

73.  Drago Pusovnik, Šmartno ob Paki

74.  Iztok Dolinšek, Ljubljana

75.  Mateja Žiberna, Škofije

76.  Zvonka Česnik, Postojna

77.  Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek

78.  Damijan Koprivc, Velenje

79.  Robert Gračner, Celje

80.  Mojca podlipnik, Nazarje

81.  Aleš Šketa, Pesnica

82.  Jože Kočivnik, Ruše

83.  Gašper Petrač, Vrhnika

84.  Branko Žele, Temline

85.  Jani Abdić, Kranj

86.  Martina Mlekuž Caraballo, Slovenska bistrica

87.  Sebastjan Kroflič, Celje

88.  Branko Damjanovič, Ljubljana

89.  Stojan Kojić, Ljubljana

90.  Frančiška Vrhovec, Litija

91.  Slavko Cerkvenik, Prelože pri Lokvi

92.  Rok Klobučar, Radoslavci

93.  Janez Podgorelec, Ljubno

94.  Silvester Lasbaher, Maribor

95.  Matjaž Škof, Malečnik

96.  Mojca Golob, Miklavž na Dravskem polju

97.  Darinka Potrč, Maribor

98.  Branka Džaić, Moravci v Slov.goricah

99.  Blaž Benedik, Gorenja vas

100.          Aleksander Pratnemer, Laško

101.          Jadranka Vesel, Kozina

102.          Ana Kugovnik, Črna na Koroškem

103.          David Kristan, Dobrova

104.          Ema Podgorelec, Maribor

105.          Črt Kanoni, Ljubljana

106.          Miroslav Cunjak, Ljubljana

107.          Sebastjan Poljanec, Idrija

108.          Milena Cvetežar, Litija

109.          Gusti Cvetežar, Litija

110.          Gašper Petrač, Vrhnika

111.          Mojca Božiček, Škofja loka

112.          Metka Jernejčič, Logatec

113.          Ljubo Vovk, Polhov gradec

114.          Erno Mikolavčič, Ankaran

115.          Stanislav Kunc, Logatec

116.          Mirjam Goričar, Ljubljana

117.          Jože Štritof, Ljubljana

118.          Miranda Rijavec, Škofije

119.          Vanja Kruh, Nova gorica

120.          Milan Matjašič, Maribor

121.          Tatjana Berlot, Nova gorica

122.          Darinka Prelog, Maribor

123.          Dušan Ljubec, Ptuj

124.          Mojca Podlipnik, Nazarje

125.          Jože Bunderla, Nazarje

126.          Vinko Brglez, Maribor

127.          Blanka Brglez, Maribor

128.          Marija Rek, Maribor

129.          Sašo Rek, Maribor

130.          Fani Vrhovec, Litija

131.          Nataša Bogataj, Ljubljana

132.          Rožica Mavri, Cerkno

133.          Peter Mavri, Cerkno

134.          Antonija Jermol, Cerkno

135.          Remigio Grbac, Koper

136.          Srebra Filipović, Kamnik

137.          Neva Zupan, Ljubljana

138.          Tanja Benedik, Trebnje

139.          Jože Kočivnik, Ruše

140.          Drago Kosmač, Nova gorica

141.          Edita Olas, Maribor

142.          Darja Grčar, Artviže

143.          David Celovič, Ljubljana

144.          Danijela Stegel, Postojna

145.          Vojka Jesenko, Radovljica

146.          Stanislav Stanko Kostanjevec, Ptuj

147.          Tomaž Primec, Maribor

148.          Tanja Sorčan, Šentjur

149.          Bogdan Sotenšek, Portorož

150.          Andrej Kaučič, Maribor

151.          Ljubo Vovk, Ljubljana

152.          Tomaž Petrovič, Maribor

153.          Darija Kovačič, Šentjernej

154.          Maja Vedenik, Kisovec

155.          Sladjana Breznik, Vrhnika

156.          Barbara Kos, Mojstrana

157.          Sandi Vovk, Mojstrana

158.          Mojca Golob, Miklavž

159.          Igor Golob, Miklavž

160.          Vojko Kogej, Ljubljana

161.          Filip Hrovat, Bovec

162.          Aleš Jamšek, Ljubljana

163.          Anita Eržen, Škofja loka

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
8
alika
0
May 08, 2014
Aleš Dvoršak krčevina
#8
vlado hrvatin
1
Feb 27, 2014
Vlado Hrvatin, Koper
#7
Jelka
1
Feb 27, 2014
Jelka Jezernik, Maribor
#6
Vinko tavcar
1
Feb 27, 2014
Vinko Tavčar Cerkno
#5
ivanka gantar
1
Feb 27, 2014
Ivana Gantar Cerkno
#4
Darija Vuleta
1
Feb 27, 2014
Se strinjam
#3
Darija Vuleta
2
Feb 27, 2014
Darija Vuleta, Mengeš
#2
Komentar izbrisal uporabnik
SKO skupina kazenska ovadba
SKO skupina kazenska ovadba
Objavil/a 2014-02-26 18:50:11 (Feb 26, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Elen Twrdy tudi nadzornica v Primorskih novicah
ZPS navdušena nad TISA in TTiP, korporacijskim grobarjem!
SKO: Za Slovenijo bo poguben sovražni dolg 28,8 milijarde!
Pritožba naslovljena na Informacijskega pooblaščenca
Je Računsko sodišče uspelo s kazensko ovadbo?
Parlamentarni poslanci in bodoči – dokažite vsaj enkrat vaš odnos do ljudstva!
Židan za kmetijstvo spet ni naredil čisto nič!
Je Boris Dolamič kar sam kupil Rimske Terme?
DVK naj razkrije ozadje volitev za EU parlament!
Senka Pličanića vprašajmo pred EU volitvami
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj