Članek
Vabljeni na BREZPLAČNE delavnice: Kako postati popotniški novinar?
Objavljeno May 20, 2015

Socialna akademija v sodelovanju s Popotniškim združenjem Slovenije vabi, da se udeležite delavnic v sklopu projekta Popotniško novinarstvo, kjer boste pridobili znanje na področju popotništva, novinarstva, medijev, medijske pismenosti, družbenih omrežij, kritičnega mišljenja in družbene problematike.

Organizatorji pripravljajo 11 brezplačnih delavnic, ki bodo udeležencem pomagale razumeti zakaj in kako postati prepoznaven in uspešen popotniški novinar. Glede na svoja predznanja in izkušnje, lahko sestavite svoj program.

Prijavite se preko e-naslova anja.zepic@youth-hostel.si kamor pošljete naslednje podatke: ime, priimek, naslov, datum rojstva, elektronski naslov, telefonsko številko in seznam delavnic, katerih se boste udeležili.

Več informacij o posamezni delavnici (lokacija, termin in vsebina) najdete na spletni strani Popotniškega združenja Slovenije www.youth-hostel.si/projekt.asp?id=93.

Da bodo delavnice dostopne vsem, so organizatorji le te razporedili po vsej Sloveniji, in sicer bodo potekale v prostorih Youth Hostlov po Sloveniji.

Vso pridobljeno zanje boste lahko kasneje uporabili pri pripravi besedil za spletni časopis Globetrotterwww.globetrotter.si, ki vam omogoča, da svoje mnenje, poglede na svet in popotniške izkušnje delite z ostalimi ljubitelji potovanj in s tem pripomorete k boljšemu jutri.



Popotniško združenje Slovenije