Članek
Ovitek za telefon v ženski torbici
Objavljeno Jul 14, 2017

Ženske in torbice so tako rekoč katastrofalna kombinacija, saj se v njej nikoli nič ne najde in vedno je veliko preveč stvari notri, ki sploh niso potrebne. No, vsaj pri moji punci je tako, vedno znova se kaj išče in dokler je nisem prepričal, da so ovitki za telefon nujno potrebni, je bil seveda njen telefon vedno popraskan ali pa je brskala kot zmešana po torbici, da ga je našla. No, ko sva končno s skupnimi močmi ugotovila, da so ovitki za telefon res vrhunski, sem ji za rojstni dan kupil res lepo torbico za telefon, nad katero je bila očarana in navdušena.

Ovitki za telefon so nama še čas prihranili, saj zdaj nič več ne brskamo po torbici, ampak ima telefon svojo torbico, ki je vidna in zelo dobro ščiti napravo. Punca je res navdušena, saj ovitki za telefon nudijo pestro izbiro in jih ima zdaj že toliko, da je vsak ovitek za svojo torbico. Tako da hitro do trgovine po svojega, saj boste več kot zadovoljni. Naj vam povem še svoj primer, če vas nisem še prepričal v nakup. Imel sem novega Samsunga in ko sem bil na balkonu sem imel telefon na ploščicah, čez nekaj časa sem čisto na rahlo po nesreči stopil na njega in tako je razpokal prav cel ekran.

Skoraj sem umrl od žalosti, da sem lahko tako neumen in ker si nikoli več nisem želel, da se mi zgodi takšna nesreča sem malo raziskoval in ugotovil, da so ovitki za telefon res prava in edina odločitev, sploh pa so tako cenovno dostopni, da ga ima zagotovo lahko prav vsak.