Člani (32)
Joško Manfreda
Dr. Anja Kopač Mrak
Tomaž Tom Mencinger
Andreja Katič
Miroslav Pretnar
Janko Veber
Matjaž Nemec
Janko Kos

Kategorija: Aktualno

Evropski parlament

Tanja Fajon
Ministrstva

dr. Anja Kopač Mrak
Dejan Židan
Andreja Katič
Poslanska skupina

Matjaž Han
Matjaž Nemec
mag. Bojana Muršič
Janko Veber
Jan Škoberne
Marija Bačič
Miroslav Pretnar
Vodstvo stranke

Dejan Židan
Tanja Fajon
Janko Veber
Dejan Levanič
Županje in župani

Tadej Beočanin
dr. Aleksander Jevšek
Tomaž Režun
Peter Bossman
Anton Kovše
Alan Bukovnik
Srečko Geč
Bojan Kontič
Janko Kos
Martin Rebolj
Darko Zevnik
Valter Mlekuž
Branimir Strojanšek
Saša Likavec Svetelšek
Bojan Sever
Emil Rojc
Tomaž Tom Mencinger
Lilijana Butina
Joško Manfreda
Bojan Borovnik
Socialni Demokrati
pred 1 dnevi

SD bo naredila vse, da se škodljive spremembe kazenske zakonodaje preprečijo

Podpredsednica SD Andreja Katič je danes ostro napadla poizkus koalicije in njenih podpornikov, da sprejme škodljive spremembe kazenskega zakonika. “Gre za spremembe, za katero je vsa stroka ocenila, da je nesprejemljiva, in za katero tožilci pravijo, da gre za amnestijo za najhujše oblike gospodarskega in bančnega kriminala. Na nek način gre tudi za uslugo sedanjim najvišjim predstavnikom države,

undefined

Socialni Demokrati
pred 1 dnevi

Predrag Baković: Bo ministrstvo zaščitilo slovensko olimpijsko reprezentanco na OI v Pekingu pred posledicami izjav Janeza Janše o Tajvanu?

Poslanec Socialnih demokratov Predrag Baković je na ministrico za izobraževanje, znanost in šport dr. Simono Kustec naslovil poslansko vprašanje glede prihajajočih zimskih olimpijskih iger v Pekingu v luči diplomatskega škandala Slovenije z Ljudsko republiko Kitajsko zaradi izjav predsednika slovenske vlade o Tajvanu. Novica Predrag Baković: Bo ministrstvo zaščitilo slovensko olimpijsko reprezent

undefined

Socialni Demokrati
pred 2 dnevi

Matjaž Nemec: Praksa predsednika vlade Janeza Janše je iskanje konflikta

»Soliranje Janeza Janše lahko privede do mednarodnega incidenta in kršenja mednarodnih pogodb, gospodarskih posledic in krhanja diplomatskih odnosov,« je izpostavil podpredsednik SD Matjaž Nemec na izjavi ob sklicu nujne seje Odbora DZ za zunanjo politiko. Novica Matjaž Nemec: Praksa predsednika vlade Janeza Janše je iskanje konflikta je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 2 dnevi

SD za zaščito turističnih lokacij z uveljavitvijo predkupne pravice države

»Pravljica o gospodarski učinkovitosti te vlade se sesuva kot hišica iz kart,« je dejala poslanka SD Meira Hot v odzivu na poročanje medijev, da naj bi sklad v lasti enega najbogatejših Madžarov iz krogov blizu premierja Orbana kupoval 43-odstotni delež družbe Sava d.d. Novica SD za zaščito turističnih lokacij z uveljavitvijo predkupne pravice države je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 2 dnevi

Komisija DS soglasno podprla predlog zakona SD, ki najranljivejšim omogoča 150€ pomoči za plačilo stroškov energije

Državni svetnik iz vrst Socialnih demokratov Tomaž Horvat je poudaril, da so svetniki presegli politične delitve, saj je prevladalo spoznanje, da je treba ljudem čim prej pomagati. Novica Komisija DS soglasno podprla predlog zakona SD, ki najranljivejšim omogoča 150€ pomoči za plačilo stroškov energije je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 2 dnevi

Franc Trček: Aktualna vlada pravim izzivom digitalizacije ni prišla niti blizu

Poslanec Socialnih demokratov dr. Franc Trček je na Vlado RS naslovil več poslanskih vprašanj v zvezi z digitalizacijo. Novica Franc Trček: Aktualna vlada pravim izzivom digitalizacije ni prišla niti blizu je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 3 dnevi

Predvolilno mešetarjenje po Kazenskem zakoniku kot ga še ni bilo

Odziv poslanke in poslanca Socialnih demokratov mag. Meire Hot in Predraga Bakovića na sprejem Predloga zakona o dopolnitvi Kazenskega zakonika na današnji seji Odbora za pravosodje. Novica Predvolilno mešetarjenje po Kazenskem zakoniku kot ga še ni bilo je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 3 dnevi

Socialni demokrati smo zavezani k skupnemu oblikovanju prihodnosti

Socialni demokrati so prevzeli predloge družbene iniciative Glas ljudstva. Novica Socialni demokrati smo zavezani k skupnemu oblikovanju prihodnosti je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Javno pismo Marka Koprivca: O sobotni oddaji Utrip novinarja Možine

Odprto pismo poslanca SD Marka Koprivca generalnemu direktorju Radiotelevizije Slovenije Andreju Grah Whatmoughu in v.d. direktorju Televizije Slovenije dr. Valentinu Arehu glede oddaje Utrip z dne 15. januarja 2022 Novica Javno pismo Marka Koprivca: O sobotni oddaji Utrip novinarja Možine je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Jan 14, 2022

Čez 100 dni na volitve vsi!

Socialni demokrati v vseslovenski akciji 100 dni pred volitvami, pozivamo ljudi, da gredo na volitve. Novica Čez 100 dni na volitve vsi! je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Jan 13, 2022

Marko Koprivc: Minister Simoniti priznava samo turbofolk kulturo in moral bi nemudoma odstopiti

Poslanec Socialnih demokratov mag. Marko Koprivc je v luči politike, ki jo do umetnosti, kulture in medijev vodi ministrstvo za kulturo, na ministra z dr. Vaska Simonitija naslovil vnovičen poziv za ministrov odstop. Novica Marko Koprivc: Minister Simoniti priznava samo turbofolk kulturo in moral bi nemudoma odstopiti je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Jan 13, 2022

Željko Cigler prestopil med poslance Socialnih demokratov

Vodja poslancev SD Matjaž Han je v izjavi za javnost sporočil, da se je poslanec Željko Cigler odločil za prestop v Poslansko skupino Socialnih demokratov. »Poslanskega kolega Ciglerja in njegov politični ter osebni angažma za vrednote, ki so blizu socialdemokratskemu pogledu cenimo ter verjamemo, da bomo v prihodnjih mesecih aktualnega mandata v okrepljeni sestavi poslanske skupine za državljanke

undefined

Socialni Demokrati
Jan 12, 2022

Matjaž Nemec od vlade pričakuje konkretna pojasnila glede vohunske opreme Pegasus

Poslanec Socialnih demokratov Matjaž Nemec je na Vlado RS naslovil poslansko vprašanje glede vohunske opreme Pegasus. Novica Matjaž Nemec od vlade pričakuje konkretna pojasnila glede vohunske opreme Pegasus je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Jan 11, 2022

Naredimo kar je prav in odgovorno, prepovejmo hidravlično drobljenje – fracking

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na poslanke in poslance Državnega zbora RS naslovil javni poziv z zvezi s prepovedjo frackinga. Novica Naredimo kar je prav in odgovorno, prepovejmo hidravlično drobljenje – fracking je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Jan 07, 2022

V zavezništvo za spremembe v skupnosti

Predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon in direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač sta danes v virtualnem pogovoru potrdili skupna prizadevanja, ki bodo prinesla spremembe: zmago na volitvah in zaustavitev škodljivega, nezakonitega in neustavnega ravnanja vlade in drugačno upravljanje z državo za obnovo demokracije in bolj pravično družbo. Novica V zavezništvo za spremembe v skupnosti je iz

undefined

Socialni Demokrati
Jan 06, 2022

SD: Vlada se hvali z gospodarsko uspešnostjo, najslabše plačani delavci pa bodo deležni zgolj ”drobtinic”

Socialni demokrati smo ogorčeni zavoljo poteze ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janeza Ciglerja Kralja, ki je včeraj napovedal dvig minimalne plače za 4,9 odstotka, kolikor znaša rast življenjskih potrebščin v lanskem letu. Novica SD: Vlada se hvali z gospodarsko uspešnostjo, najslabše plačani delavci pa bodo deležni zgolj ”drobtinic” je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Jan 04, 2022

Dejan Židan vlado sprašuje glede izplačil korona dodatkov v letu 2021

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na Vlado RS naslovil poslansko vprašanje v zvezi z izplačili t.i. korona dodatkov v letu 2021 za zaposlene v javnem sektorju. Novica Dejan Židan vlado sprašuje glede izplačil korona dodatkov v letu 2021 je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Dec 22, 2021

Tanja Fajon vabi na pogovore za zmago sprememb

Tanja Fajon je pozvala k oblikovanju močnega soglasja za spremembe. Zato na pogovore vabi vse demokratične sile, civilno družbo in nastajajoče stranke. Novica Tanja Fajon vabi na pogovore za zmago sprememb je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Dec 21, 2021

Dejan Židan: Bosta pristojna ministra podprla opozicijski predlog sprememb za boljše prepoznavanje in potrjevanje poklicnih bolezni?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje ter ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti naslovil poslansko vprašanje glede zdravja delavcev v povezavi z neprepoznavanjem poklicnih bolezni. Novica Dejan Židan: Bosta pristojna ministra podprla opozicijski predlog sprememb za boljše prepoznavanje in potrjevanje poklicnih bolezni? je izvorno objavljena

undefined

Socialni Demokrati
Dec 20, 2021

Matjaž Han: Med interpelacijami ni več razlik, koalicija ima za vse ministre ista opravičila

Vodja Poslanske skupine Socialnih demokratov Matjaž Han je ob današnji, že drugi interpelaciji zoper ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa pokomentiral aktualno politično dogajanje. Novica Matjaž Han: Med interpelacijami ni več razlik, koalicija ima za vse ministre ista opravičila je izvorno objavljena na SD.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj