Člani (32)
Branimir Strojanšek
Valter Mlekuž
Dr. Aleksander Jevšek
Matjaž Han
Mag. Bojana Muršič
Saša Likavec Svetelšek
Dejan Levanič
Tanja Fajon

Kategorija: PPV

Evropski parlament

Tanja Fajon
Ministrstva

dr. Anja Kopač Mrak
Dejan Židan
Andreja Katič
Poslanska skupina

Matjaž Han
Matjaž Nemec
mag. Bojana Muršič
Janko Veber
Jan Škoberne
Marija Bačič
Miroslav Pretnar
Vodstvo stranke

Dejan Židan
Tanja Fajon
Janko Veber
Dejan Levanič
Županje in župani

Tadej Beočanin
dr. Aleksander Jevšek
Tomaž Režun
Peter Bossman
Anton Kovše
Alan Bukovnik
Srečko Geč
Bojan Kontič
Janko Kos
Martin Rebolj
Darko Zevnik
Valter Mlekuž
Branimir Strojanšek
Saša Likavec Svetelšek
Bojan Sever
Emil Rojc
Tomaž Tom Mencinger
Lilijana Butina
Joško Manfreda
Bojan Borovnik
Socialni Demokrati
pred 5 urami

Franc Trček: Kdaj bo vlada končno začela reševati energetsko revščino?

Poslanec Socialnih demokratov dr. Franc Trček je na vlado naslovil poslanska vprašanja v zvezi z energetsko revščino v Sloveniji in (ne)ukrepanjem vlade. Novica Franc Trček: Kdaj bo vlada končno začela reševati energetsko revščino? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Franc Trček: Slovenija potrebuje razvojno-inovacijski in gospodarski preboj

Poslanec Socialnih demokratov dr. Franc Trček je na vlado naslovil paket poslanskih vprašanj v zvezi z gospodarsko-tehnološkim razvojem, financiranjem razvojno-inovacijskega preboja ter zmanjševanjem razvojnega zaostanka Slovenije. Novica Franc Trček: Slovenija potrebuje razvojno-inovacijski in gospodarski preboj je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 6 dnevi

Marko Koprivc: Pogoji pomoči za delodajalce morajo biti zdravorazumski

Poslanec Socialnih demokratov mag. Marko Koprivc je na vlado naslovil poslansko vprašanje v zvezi s povračili stroškov HAG testiranja delodajalcem. Novica Marko Koprivc: Pogoji pomoči za delodajalce morajo biti zdravorazumski je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 26, 2021

Dejan Židan: Vlada mora zagotoviti enotne pogoje za opravljanje dela na domu v državni upravi

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil vprašanje glede dela na domu oziroma prisotnosti v pisarni v času COVID-19 v državni upravi. Novica Dejan Židan: Vlada mora zagotoviti enotne pogoje za opravljanje dela na domu v državni upravi je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 26, 2021

Samo Bevk: Skrajni čas je, da vlada sistemsko pristopi k sanaciji rudarske škode in degradiranega okolja v Idriji

Poslanec Socialnih demokratov Samo Bevka je na Vlado RS naslovil poslansko pobudo za sanacijo rudarske škode in degradiranega okolja v mestu Idrija zaradi večstoletnega obratovanja Rudnika živega srebra ter ureditvijo odlagališča za odpadke obremenjene z živim srebrom. Novica Samo Bevk: Skrajni čas je, da vlada sistemsko pristopi k sanaciji rudarske škode in degradiranega okolja v Idriji je izvorn

undefined

Socialni Demokrati
Nov 25, 2021

Marko Koprivc: Namesto direktorja Drame Igorja Samoborja naj odstopi minister za kulturo dr. Vasko Simoniti

Poslanec Socialnih demokratov mag. Marko Koprivc je danes na Vlado naslovil poslansko pobudo glede odstopov vodilnih kadrov v slovenski kulturi. Novica Marko Koprivc: Namesto direktorja Drame Igorja Samoborja naj odstopi minister za kulturo dr. Vasko Simoniti je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 25, 2021

Dejan Židan: Kako ministrstvo pojasnjuje dvojna merila pri izpolnjevanju pogoju PCT za nosečnice in njihove partnerje?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje naslovil poslansko vprašanje glede obravnave nosečnic in njihovih partnerjev v času zaostrene epidemiološke situacije. Židan je uvodoma obrazložil, da se je nanj s pismom obrnila državljanka, v katerem je predstavila njen pogled na vladno reševanje epidemije, predvsem v oziru do nedomišljenih ukrepov vlade pri obravnavi pacie

undefined

Socialni Demokrati
Nov 24, 2021

Dejan Židan: Kaj bo ministrstvo naredilo, da ne bo prihajalo do zastojev zdravstvene oskrbe za necovidne programe?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje naslovil poslansko vprašanje glede zastoja pri izvajanju zdravstvenih storitev. Novica Dejan Židan: Kaj bo ministrstvo naredilo, da ne bo prihajalo do zastojev zdravstvene oskrbe za necovidne programe? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 22, 2021

Soniboj Knežak: Minister, so že znani rezultati revizije glede pravilnosti izplačanih covid dodatkov?

Poslanec Socialnih demokratov Soniboj Knežak je na ministra za zdravje naslovil poslansko vprašanje v zvezi s pravilnostjo in upravičenostjo izplačanih dodatkov vsem javnim zavodom, katerih ustanovitelj je Republika Slovenija. Novica Soniboj Knežak: Minister, so že znani rezultati revizije glede pravilnosti izplačanih covid dodatkov? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 22, 2021

Bojana Muršič: Kako bo država zadržala zdravstveni kader v Sloveniji?

Poslanka Socialnih demokratov mag. Bojana Muršič je na ministra za zdravje naslovila poslansko vprašanje v zvezi z izdajanjem potrdil o dobrem imenu za mlade zdravnike s strani Zdravniške zbornice Slovenije. Novica Bojana Muršič: Kako bo država zadržala zdravstveni kader v Sloveniji? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 19, 2021

Dejan Židan: Nedosegljivost dostopa do osebnega zdravnika ni sprejemljiva

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje naslovil poslansko pobudo glede urgentnih ukrepov za zagotovitev nadomestnih osebnih zdravnikov in začasnih osebnih zdravnikov. Novica Dejan Židan: Nedosegljivost dostopa do osebnega zdravnika ni sprejemljiva je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 17, 2021

Dejan Židan: Presežki iz dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja naj se namenijo za dodatne zdravstvene storitve

Poslanec Socialni demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje ter ministra za finance naslovil poslansko vprašanje glede prostovoljnega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja (DZZ) in presežkov vplačil, ki nastajajo zaradi delnega izvajanja programa zaradi epidemije Covid-19. Novica Dejan Židan: Presežki iz dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja naj se namenijo za dodatne zdravstvene sto

undefined

Socialni Demokrati
Nov 16, 2021

Meira Hot: Vlada naj odpravi zmedo glede veljave hitrih testov, ki najbolj prizadene najranljivejše

Poslanka Socialnih demokratov mag. Meira Hot je na ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti naslovila poslansko vprašanje v zvezi z izpolnjevanjem PCT pogoja pri izvajanju osebne asistence. Novica Meira Hot: Vlada naj odpravi zmedo glede veljave hitrih testov, ki najbolj prizadene najranljivejše je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 16, 2021

Dejan Židan: Vlada naj popravi napako ter šolam in vrtcem končno omogoči teste na Covid-19, ki so do otrok prijaznejši od dosedanjih

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil pobudo v zvezi z nabavo otrokom prijaznejših testov na Covid-19. Novica Dejan Židan: Vlada naj popravi napako ter šolam in vrtcem končno omogoči teste na Covid-19, ki so do otrok prijaznejši od dosedanjih je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 15, 2021

Marko Koprivc: Če bi vlada ukrepala že včeraj, bi bilo prepozno

Poslanec Socialnih demokratov mag. Marko Koprivc je na vlado naslovil pobudo glede hitrih ukrepov za zajezitev cen energentov. Novica Marko Koprivc: Če bi vlada ukrepala že včeraj, bi bilo prepozno je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 15, 2021

Dejan Židan: Ministrstvo naj zakon za implementacijo ustavne zaščite do pitne vode poda v javno obravnavno!

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za okolje in prostor naslovil poslansko pobudo za takojšnje posredovanje Zakona o gospodarskih javnih službah varstva okolja (ZGJSVO) v javno obravnavo. Novica Dejan Židan: Ministrstvo naj zakon za implementacijo ustavne zaščite do pitne vode poda v javno obravnavno! je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 15, 2021

Soniboj Knežak: So skrbi o morebitnem dvigu cen nastanitve in oskrbe za oskrbovance v domovih za starejše občane upravičene?

Poslanec Socialnih demokratov Soniboj Knežak je na ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti naslovil poslansko vprašanje glede novega dogovora o dvigu plač v zdravstveni negi in socialnem varstvu ter bojazni, da bi se na račun dogovora dvignile cene nastanitve za oskrbovance v domovih za starejše. Novica Soniboj Knežak: So skrbi o morebitnem dvigu cen nastanitve in oskrbe za o

undefined

Socialni Demokrati
Nov 11, 2021

Židan od ministra pričakuje bolj konkretne odgovore glede izkoriščenosti opreme v zdravstvu

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje naslovil zahtevo za dopolnitev odgovora na pisno poslansko vprašanje glede izkoriščenosti opreme v zdravstvu. Novica Židan od ministra pričakuje bolj konkretne odgovore glede izkoriščenosti opreme v zdravstvu je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 10, 2021

Franc Trček: Vlada, kljub leto in pol trajajoči epidemiji, nadaljuje s starimi praksami

Poslanec Socialnih demokratov dr. Franc Trček je na vlado naslovil paket poslanskih vprašanj v zvezi s testiranjem šolajočih se otrok, slabim komuniciranjem vlade in ne vključevanjem strokovnjakov v obvladovanje epidemije. Novica Franc Trček: Vlada, kljub leto in pol trajajoči epidemiji, nadaljuje s starimi praksami je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 09, 2021

Dejan Židan: Vlada naj se odzove na javne pozive, med drugim na poziv Iniciative slovenskih zdravnikov

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil pobudo glede poziva Iniciative slovenskih zdravnikov k takojšnji ustavitvi cepljenja otrok in mladostnikov s Covid-19 cepivi v Sloveniji. Novica Dejan Židan: Vlada naj se odzove na javne pozive, med drugim na poziv Iniciative slovenskih zdravnikov je izvorno objavljena na SD.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj