Člani (32)
Matjaž Nemec
Anton Kovše
Tomaž Režun
Emil Rojc
Dr. Aleksander Jevšek
Valter Mlekuž
Alan Bukovnik
Tomaž Tom Mencinger

Kategorija: dejan.zidan

Evropski parlament

Tanja Fajon
Ministrstva

dr. Anja Kopač Mrak
Dejan Židan
Andreja Katič
Poslanska skupina

Matjaž Han
Matjaž Nemec
mag. Bojana Muršič
Janko Veber
Jan Škoberne
Marija Bačič
Miroslav Pretnar
Vodstvo stranke

Dejan Židan
Tanja Fajon
Janko Veber
Dejan Levanič
Županje in župani

Tadej Beočanin
dr. Aleksander Jevšek
Tomaž Režun
Peter Bossman
Anton Kovše
Alan Bukovnik
Srečko Geč
Bojan Kontič
Janko Kos
Martin Rebolj
Darko Zevnik
Valter Mlekuž
Branimir Strojanšek
Saša Likavec Svetelšek
Bojan Sever
Emil Rojc
Tomaž Tom Mencinger
Lilijana Butina
Joško Manfreda
Bojan Borovnik
Socialni Demokrati
pred 4 dnevi

Dejan Židan: Kako ministrstvo pojasnjuje dvojna merila pri izpolnjevanju pogoju PCT za nosečnice in njihove partnerje?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje naslovil poslansko vprašanje glede obravnave nosečnic in njihovih partnerjev v času zaostrene epidemiološke situacije. Židan je uvodoma obrazložil, da se je nanj s pismom obrnila državljanka, v katerem je predstavila njen pogled na vladno reševanje epidemije, predvsem v oziru do nedomišljenih ukrepov vlade pri obravnavi pacie

undefined

Socialni Demokrati
pred 5 dnevi

Predlog zakona o dolgotrajni oskrbi je škodljiv, saj daje ljudem prazne obljube

Socialni demokrati in predstavniki civilne družbe so na novinarski konferenci opozorili, da je predlog Zakona o dolgotrajni oskrbi, ki je v parlamentarni proceduri, škodljiv in nepravičen. Ljudem ponuja prazne obljube in ne rešuje težav številnih, ki potrebujejo dolgotrajno oskrbo. Novica Predlog zakona o dolgotrajni oskrbi je škodljiv, saj daje ljudem prazne obljube je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
pred 6 dnevi

Dejan Židan: Čestitke ob dnevu generala Rudolfa Maistra

Smo danes vredni nasledniki truda in vrednot naših predhodnikov? Znamo ceniti prehojeno pot naroda do samoodločbe in do oblikovanja lastne države? Vsa ta vprašanja se v družbi posebej odražajo ob težkih preizkušnjah pandemije, ki botruje vedno večji zdravstveni, socialni in družbeni krizi. Novica Dejan Židan: Čestitke ob dnevu generala Rudolfa Maistra je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 19, 2021

Dejan Židan: Nedosegljivost dostopa do osebnega zdravnika ni sprejemljiva

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje naslovil poslansko pobudo glede urgentnih ukrepov za zagotovitev nadomestnih osebnih zdravnikov in začasnih osebnih zdravnikov. Novica Dejan Židan: Nedosegljivost dostopa do osebnega zdravnika ni sprejemljiva je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 18, 2021

Dejan Židan: Aktualni predlog gradbenega zakon je sporen iz več razlogov

Dejan Židan je bil v okviru parlamentarne razprave oster do gradbenega zakona, kot ga je predlagalo ministrstvo za okolje in prostor. Spomnimo, nad predlogom visi več očitkov o koruptivnosti, tudi v sled koristoljubja, ki naj bi ga bil deležen eden izmed poslancev opozicije, v kolikor bi zakon bil sprejet. Novica Dejan Židan: Aktualni predlog gradbenega zakon je sporen iz več razlogov je izvorno o

undefined

Socialni Demokrati
Nov 17, 2021

Dejan Židan: Presežki iz dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja naj se namenijo za dodatne zdravstvene storitve

Poslanec Socialni demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za zdravje ter ministra za finance naslovil poslansko vprašanje glede prostovoljnega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja (DZZ) in presežkov vplačil, ki nastajajo zaradi delnega izvajanja programa zaradi epidemije Covid-19. Novica Dejan Židan: Presežki iz dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja naj se namenijo za dodatne zdravstvene sto

undefined

Socialni Demokrati
Nov 09, 2021

Dejan Židan: Vlada naj se odzove na javne pozive, med drugim na poziv Iniciative slovenskih zdravnikov

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil pobudo glede poziva Iniciative slovenskih zdravnikov k takojšnji ustavitvi cepljenja otrok in mladostnikov s Covid-19 cepivi v Sloveniji. Novica Dejan Židan: Vlada naj se odzove na javne pozive, med drugim na poziv Iniciative slovenskih zdravnikov je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 03, 2021

Dejan Židan: Bodo zaostrena epidemiološka situacija in prošnje turizma le prepričale vlado za podaljšanje veljavnosti turističnih bonov?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil vprašanje o vse več pozivih po podaljšanju veljavnosti turističnih bonov, ki veljajo samo še do konca aktualnega leta. Novica Dejan Židan: Bodo zaostrena epidemiološka situacija in prošnje turizma le prepričale vlado za podaljšanje veljavnosti turističnih bonov? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Nov 02, 2021

SD: Brezplačno testiranje, čim hitrejše cepljenje s 3. odmerkom in odškodninska shema za zajezitev epidemije

Predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon in poslanec mag. Dejan Židan sta predstavila strokovno utemeljene ukrepe za zajezitev epidemije Covid -19, ki bi jih bilo mogoče uveljaviti v zelo kratkem času ter tako morda še preprečiti zaprtje države. Vse državljane in državljanke sta tudi pozvala k spoštovanju strokovnih predlogov in ukrepov, s katerimi lahko vsakdo zaščiti sebe in svoje bližnje.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 22, 2021

Dejan Židan s pozivom ministru: Ukrepajte in preverite sume hudih nepravilnosti glede hitrih testov na NLZOH

Dejan Židan je na ministra za zdravje naslovil javni poziv, da zaradi suma hudih nepravilnosti na Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano minister nemudoma odredi strokovni nadzor glede verifikacije in validacije hitrih testov Shenzhen Ultra-Diagnostics Biotec.Co., Ltd. Novica Dejan Židan s pozivom ministru: Ukrepajte in preverite sume hudih nepravilnosti glede hitrih testov na NLZOH

undefined

Socialni Demokrati
Oct 21, 2021

Dejan Židan vladi že drugič predlaga nacionalno testiranje na protitelesa koronavirusa

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado vnovič naslovil pobudo, da se opravi ponovno testiranje za protitelesa na koronavirusa. Novica Dejan Židan vladi že drugič predlaga nacionalno testiranje na protitelesa koronavirusa je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 20, 2021

Dejan Židan: Namesto, da bi se stroko upoštevalo, se jo ob kritiki grobo sankcionira

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra Poklukarja naslovil poslansko pobudo glede grobega sankcioniranja strokovnjakinje, ki je opozorila na neustreznost vladnih hitrih testov, ter potrebne odreditve pregleda delovanja Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano (NLZOH). Novica Dejan Židan: Namesto, da bi se stroko upoštevalo, se jo ob kritiki grobo sankcionira je

undefined

Socialni Demokrati
Oct 18, 2021

Dejan Židan: Minister Poklukar naj prevzame odgovornost in odstopi

»Pozivamo ministra za zdravje Janeza Poklukarja, da prevzame politično objektivno odgovornost in nemudoma odstopi,« je v odzivu na razkritja medijev dejal poslanec SD Dejan Židan. Novica Dejan Židan: Minister Poklukar naj prevzame odgovornost in odstopi je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Oct 14, 2021

Dejan Židan: Je vlada pripravljena žrtvovati evropska sredstva?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na ministra za pravosodje naslovil pobudo v zvezi z imenovanjem evropskih delegiranih tožilcev. Novica Dejan Židan: Je vlada pripravljena žrtvovati evropska sredstva? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Sep 27, 2021

Dejan Židan: Bomo medicinsko opremo tudi v prihodnje preplačevali?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil pobudo v zvezi z upoštevanjem predlogov skupine Zdravstvo.si pri pripravi novega Zakona o javnem naročanju. Novica Dejan Židan: Bomo medicinsko opremo tudi v prihodnje preplačevali? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Sep 15, 2021

Dejan Židan: Zakaj je dokazovanje protiteles kot kazalec prebolevnosti dovolj za Avstrijo, ne pa tudi za Slovenijo?

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na Vlado naslovil pobudo v zvezi s testom na protitelesa proti virusu SARS-CoV-2. Novica Dejan Židan: Zakaj je dokazovanje protiteles kot kazalec prebolevnosti dovolj za Avstrijo, ne pa tudi za Slovenijo? je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Sep 08, 2021

Za pravičnejšo odmero nadomestila za bolniško odsotnost na podlagi minimalne in ne zajamčene plače

Poslanske skupine SD, LMŠ, Levica, SAB in NeP so danes s prvopodpisanim mag. Dejanom Židanom v zakonodajno proceduro vložile novelo Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ). Novica Za pravičnejšo odmero nadomestila za bolniško odsotnost na podlagi minimalne in ne zajamčene plače je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Sep 03, 2021

Dejan Židan: Brezplačno testiranje za covid-19 naj se ohrani, saj gre za pomemben ukrep preprečevanja okužb

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na Vlado RS naslovil vprašanje v zvezi s samotestiranjem za otroke in športnike ter pobudo za ohranitev brezplačnega testiranja. Novica Dejan Židan: Brezplačno testiranje za covid-19 naj se ohrani, saj gre za pomemben ukrep preprečevanja okužb je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Sep 01, 2021

Židan: Izplačilo korona dodatkov javnim uslužbencev več kot 2x večje od stroškov testiranja, cepljenja in zdravljenja?!

Poslanec Socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil vrsto vprašanj glede izplačil korona dodatkov javnim uslužbencem, saj ti predstavljajo dvakratnik zneska stroškov testiranja, cepljenja in zdravljenja covid bolnikov. Novica Židan: Izplačilo korona dodatkov javnim uslužbencev več kot 2x večje od stroškov testiranja, cepljenja in zdravljenja?! je izvorno objavljena na SD.

undefined

Socialni Demokrati
Jul 30, 2021

Dejan Židan: Investicije v javno zdravstvo so nujne

Poslanec socialnih demokratov mag. Dejan Židan je na vlado naslovil vprašanje v zvezi z investicijami v bolnišnice. Novica Dejan Židan: Investicije v javno zdravstvo so nujne je izvorno objavljena na SD.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj