Članek
Vaša trgovska veriga se imenuje Rdeči Križ Slovenije ali Karitas
Objavljeno Jun 08, 2015

Namesto ukrepov za zaposlovanje, kateri bi korenito spremenili dostop do zaposlitev na vseh nivojih, raje pet in pol milijonov za še večjo stigmatizacijo revnih. Odslej ne boste več sami kupovali v supermarketih - ti so namenjeni bogatim. Vaša trgovska veriga se imenuje Rdeči Križ Slovenije ali Karitas.

Prav uživati sem začel v trpljenju revnih, še posebej tistih, najbolj zagamanih iz vrst SD-ja, ki tako vneto podpirajo svojega lastnega rablja v obliki nerazumnih dejanj Anje Kopač Mrak... "samo, da je naša". Tako je. Samo, da je vaša. Vse do bridkega konca.

Še vaša horoskop napoved: v prihodnjih dveh letih se bo država dokončno umaknila iz gospodarstva, razprodala bo vse, kar so naši predniki ustvarjali iz nič desetletja. Privat tuji lastniki bodo zaposlovali le tiste in toliko, kot bo to potrebno za najnižji možni zaslužek in najslabše možne delovne pogoje v zameno za največ opravljenega dela s čim manj stroški. A dela bo samo še manj, ker so vse te firme omejene predvsem na tržišče, ki je že dodobra nasičeno in večje količine izdelkov ne potrebuje. Posledično bo brezposelnost še vedno na visoki ravni neglede na zavajanja in prirejanja statistike ZRSZ: vi boste lepo doma ali pa boste garali za hrano na kakšni kmetiji.
Zakaj? Ker imate radi Anjo Kopač Mrak - samo, da je naša! smile emoticon (narod ima takšne voditelje, kot si jih zasluži)