ŠD BAM.BI Trboje

Športno društvo BAM.Bi
Trboje 149
4000 Kranj
e-mail: bambi@a2u.si
telefon: +386 31 300 301 (Mateja Kalan)

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: ŠD BAM.BI Trboje

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 23.12.2013 23:15 (Dec 23, 2013)


Športno društvo BAM.Bi

Trboje 149
4000 Kranj

e-mail: bambi@a2u.si 
telefon: +386 31 300 301 (Mateja Kalan)

DS:96844655 
MS:1167316 
TRR: 05100-8010581819 
  
…ti, a gres jutri na Vrsic, pa tam okoli po bovski dolini s kolesom…? 
…ne vem, a ni mal dolga…? …ja no, pa grem!!! 
…fino, jutri ob petih zjutraj… 
Igrajo: Uros Globocnik, Ales Kalan, Andrej Sajovec, Franci Ster 
  
Tako se je zacelo… 
  
SD BAM.Bi je bilo ustanovljeno aprila leta 2000. Stirje sporta in druzenja zeljni smo se odlocili, da bomo svoje zadovoljstvo sirili med vse, ki jim bo v interesu, da z nami aktivno prezivijo svoj prosti cas. 
 V zacetku je bilo v ospredju samo kolesarjenje, nato smo delovanje razsirili se na pohodnistvo, smucarski tek in v zadnjem letu tudi v tekmovalni sport. 
250 clanov dokazuje, da smo na pravi poti, oziroma, da pocnemo stvari, ki si jih ljudje zelijo. Nase tradicionalne prireditve so: BAM.Bi Dalmacija tour, BAM.Bi giro-Vrsic, BAM.Bi Adriatic tour, torkove moske kolesarske runde, cetrtkove zenske kolesarske runde, Po Sloveniji, pohodniska zimska in poletna transverzala, kolesarska transverzala, kampiranje v Bovcu, kolesarska dirka za Pokal BAM.Bi, silvestrski pohod po Polhograjskih dolomitih, pohod k polnocnici, smucarski tek, zakljucno sportno druzabno srecanje… 
Vseskozi zelimo siriti krog ljudi, zato stremimo k novim dejavnostim. V zadnjem casu smo se lotili tudi tekmovalnega sporta in ustanovili BAM.Bi racing team. K sodelovanju smo povabili nekaj kolesarjev, ki krojijo vrh kvalitete v rekreativnih kategorijah, ter odlicne mlade gorske kolesarje, ki se spogledujejo celo z nastopom na Olimpijskih igrah. 
Z nami sodelujejo aktualni in bivsi vrhunski sportniki, z najvisjimi rezultati v domaci in svetovni konkurenci: Andrej Hauptman , Bojan Ropret , Lojze Oblak , Vida Ursic , Ilija Mistrafovic , Anze Bizjak … 
Andrej Hauptman je v znak dobrega sodelovanja podaril SD BAM.Bi svoje najvecje lovoriki, med njimi tudi pokal za najboljsega sportnika Slovenije v letu 2001. 
Ti ljudje prenasajo svoja znanja in izkusnje na vsakogar, ki se nam pridruzi in si to zeli. 
Na vsakoletni zakljucni sportno druzabni prireditvi je priloznost za skupno srecanje, izmenjavo mnenj, nacrtovanju novih aktivnosti in podobno. Da pa se bodo informacije sirile hitreje in da bodo o nas zvedeli vsi tisti, ki si tu zelijo, smo odprli tudi internetno stran. Vse vase pripombe, sugestije, zelje, vprasanja… nam sporocite, ker bomo veseli vsakega vasega kontakta. 
  
  
Na svidenje pri športni aktivnosti, 
  
  
UO SD BAM.Bi


Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj