Članek
Prava in lažna demokracija
Objavljeno Jun 19, 2016

Formalna, parlamentarna ali (kvazi oz.) lažna demokracija

 Prava demokracija je le neposredna demokracija pri kateri so v soupravljanje vseh javnih (skupnih) zadev neposredno vključeni vsi člani družbene skupnosti!

 S konceptom (kvazi) demokracije ali lažne demokracije, oz. s prevaro ali zlorabo pojma demokracije (vladavina ljudstva ali ljudske souprave - soupravljanja javnih skupnih zadev) dejansko zahodne partnerice (NATA in EU) izvažajo diktaturo (finančnega) kapitala ali ideologijo vulgarnega materializma, ki je podlaga za mednarodni terorizem, nasilje, vojne in drugo legalno izkoriščanje delovnih in poštenih ljudi.

Z diktaturo finančnega kapitala sistemsko ustvarjajo sodobno suženjstvo ali brezpravno množico zlorabljenih in izkoriščenih v katerem se instrumente oblasti oz. institucije oblasti (preko pravne države ali zveze držav in njenih institucij) zlorablja za sistemsko in legalno izkoriščanje (ali sodobno suženjstvo) delovnih in poštenih ljudi v korist (sodobnih gospodov ali) lopovov in kriminalcev na oblasti.

Sodobni lopovi in kriminalci na oblasti z lažjo in prevaro zlorabljajo pravo in državo ter njen represivni aparat (vojsko, policijo, pravosodje,...itd) za zaščito svojih privilegijev vladanja (ali sistema legalnega izkoriščanja ali legalne kraje) manjšine na račun večine ali brezpravnega izkoriščene množice delovnih in poštenih ljudi!

Formalna ali parlamentarna demokracija je le maska pod katero se skrivajo psihopati in drugi zločinci (paraziti družbe v oblastnih strukturah) za zadovoljevanje svojih egoističnih potreb vladanja (ali legalnega zlorabljanja in izkoriščanje brezpravne množice delovnih in poštenih ljudi)!

Ta dejstva in zločin (parazitov družbe, ki se skrivajo v funkciji izvrševanja formalne oblasti, kot člani političnih strank ali predstavnikov formalne oblasti ter lastnikov premoženja s prisvajanjem naravnih dobrin in dobička oz. nove vrednosti v delovnem procesu) nad delovnimi ter poštenimi ljudmi odkriva in odpravlja nov družben sistem Bio-humanizem ter prav za ta namen uveljavlja vsebine in pogoje za ustvarjalno sodelovanje in svobodno skupnost zadovoljnih ter srečnih ljudi, ki živijo v miru in sožitju z drugimi bitji na temelju skupnih naravnih zakonitosti in pozitivnih vrednotah življenja!


							 

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"