Članek
Zlodej ali hudič
Objavljeno Apr 10, 2022

Egoizem ali zlo v človeški podobi!

Zakaj je potreben nov družben sistem? 

Vse kar se je zgodilo ali se dogaja je le posledica obstoječega družbenega sistema, ki je grajen na egoizmu človeka.

Posledica egoizma človeka je nasilje in so zločini nad človekom in našo mati naravo.

Na primer nacifašizem ali nasilje v Ukrajini in drugod po svetu je le posledica, ki ga povzroča obstoječi zločinski družben model in ga vzdržujejo najbolj materialno razvite države in njene mednarodne institucije po direktivi kapitala ali egoizma mafije na oblasti.

Kako delujejo ZDA in EU  ter ostale imperijalistične države  in zakaj vodijo svojo zločinsko imperialistično politiko ali agresijo zla, ali nasilja, ki si želi podrediti človeka in življenje na zemlji, je vsak dan bolj jasno in razumljivo! 

To niso nobene velesile, ampak zlosile, ki uničujejo življenje in povzročajo nasilje in trpljenje ter vodijo svet v uničenje civilizacije!

Kot dokaz, ZDA in EU  pošilja v Ukrajino orožje ter spodbuja konflikt in trpljenje ljudi, kot da orožje rešuje življenje in ustvarja pogoje za mir ter medsebojno spoštovanje!

"To je totalni psihopatski idiotizem zla in ne dejanje miru ali sožitja med ljudmi in narodi! 

Sploh ne gre za vojno na primer med Rusi in Yenkiji, ampak za prevlado imperija zla v katerem eno zlo hoče biti večje od drugega zla in za to je človek in življenje le kolateralna škoda.

Kdor tega ne razume, potem sploh ne ve, da obstoječi družben sistem temelji na egoizmu človeka, ki je največji sovražnik in zlo v človeški podobi, in nasprotnik dobrega, zato v obstoječem družbenem sistemu ni rešitve, saj ni problem akumulacija materialnega bogastva, temveč akumulacija egoizma, ali zla v človeški podobi! 

Tega se ne da omejiti in odpraviti brez spremembe obstoječega zločinskega družbenega sistema razredne družbe z neposredno demokracijo, ki odpravi vse pogoje za to akumulacijo in dominacijo egoizma, ali zla v človeški podobi!

Staro in slabo po naravnih zakonih življenja lahko odpraviš le z novim in boljšim, zato ni nobene možnosti za pozitivne spremembe brez radikalne spremembe, ki se prične v človeški glavi, ne na cesti!

Le novo in boljše lahko zamenja staro in slabo ter odpravi vse vzroke, ali slabosti, ki so razlog širjenja zla, nasilja in trpljenja človeka.

Največja vrednost in pomen novega družbenega sistema neposredne demokracije Bio-humanizma za življenje je prav ta, da z njegovo pomočjo izženemo zlodeja v človeški podobi tja kamor sodi in damo ljubezni tisto mesto in vlogo, ki jo ima v srcu in življenju vsakega človeka.

Vsak človek je negativna ali pozitivna sprememba, zato je vsak človek tudi kreator svojega življenja, le svojo osebno odgovornost za svoje življenje ne more in ne sme prenašati na druge ali drugega, kajti osebna odgovornost se veže na vsakega človeka in ni prenosljiva!

S prenosom svoje osebne odgovornosti na drugega človek s tem sam sebe izločaš iz sistema soodločanja o svojem življenju, zato tako postaneš in ostaneš sluga pokorni in ne svoboden človek, ki skupaj z drugimi svobodnim ljudmi gradi novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

To pomembno spoznanje, ki vsakemu človeku sporoča, da so volitve v obstoječem družbenem sistemu sistemska prevara za vzdrževanje obstoječega zločinskega družbenega sistema!

Ker večina ljudi tega ne verjame mora to britko izkušnjo tudi ponovno doživeti, kajti le slaba dejanja po naravnih zakonih povzročajo slabe posledice, zato le z našo pozitivno spremembo, primarno spreminjamo sebe in sočasno, tudi svet okoli sebe, saj smo sestavni del vsega kar obstaja! 

Bodi tudi ti - pozitivna sprememba!

Za svobodno Slovenijo! 

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

Kje se skriva zlo? (klikni)

Kaj pomeni - dobrota je sirota! Zakaj je v obstoječem družbenem sistemu dobrodelnost katastrofalna napaka! Obstoječi družben sistem odlično deluje za lopove in kriminalce, le da so ti tako prebrisani, da podpirajo dobrodelne organizacije iz dveh razlogov: 1. Kdor daruje se izraža za dobrotnika, zato ljudje v njih ne vidijo lopove in kriminalce. 2. Ko se preko dobrodelnih organizacij financira reveže in revščino se s tem prikriva vse slabosti in zločine obstoječega sistema! Žal večina tega ne vidi, zato tudi ne ukrepa, saj so za hlapce vzgojeni in ne vidijo rešitve, niti nimajo poguma, da bi se prebudili in stopili na pot svobodnega človeka, kajti hlapec je vzgojen, da služi svojemu gospodarju! Prav zato obstoječi družben sistem razredne družbe odlično deluje (za gospodarja in hlapca), kajti narejen je na egoizmu in nasilju, ki koristi tistim na oblasti in ti ne prenašajo svoje glave, ali svobodo miselne ljudi, ki kažejo pravo pot v skupnost svobodnih ljudi! Dobrodelnost je prevara, zato da se za njo prikriva vsakdanje zločine in druga zla dejanja! Več je dobrodelnosti, manj je pogojev za pozitivne spremembe obstoječega zločinskega družbenega sistema. Dober in human družben sistem dobrodelnosti sploh ne potrebuje, saj je vsak človek največja vrednota in dober družben sistem služi človeku in ne lopovom in kriminalcem, zato v njem revščine sploh ni, kajti vsak človek ima vse osnovne pogoje za človeka vredno življenje. Dobrodelnost je v dobrem družbenem sistemu nagrajena in v slabem zlorabljena, zato moramo spremeniti obstoječi zločinski družben sistem, ker ga dobrodelnost le podpira in je v škodo dobrote in korist lopovščine, ali zla. To je tudi razlog, da je v obstoječem sistemu pošten in dober človek revež in lopov cenjen gospod, ker uživa sadove (dobroto) tujega dela! Prav iz tega sporočila izhaja ljudski pregovor "Dobrota je sirota"! V dobrem in humane družbenem sistemu je dobro delo nagrajeno kot plemenito dejanje in zloraba dobrote kaznovana ter nesprejemljivo dejanje za zdrave medčloveške odnose in sobivanje! "Dobrodelnost pomeni "deliti dobro" in to so primarno le dobra dela in dejanja - ne sladke in zapeljive besede, ki so pogosto vzrok za uspešno in učinkovito prevaro ali celo krajo!"

Še en dokaz, kako obstoječi družben sistem in politične stranke zskodljivi delujejo za razvoj zavesti človeka in spodbujajo nasilje tet negativni razvoj od slabega a slabše in zakaj!? ČE BI RADI VEDELI ... • ZAKAJ SE NOVI, PROTI LJUDEM NAPERJENI ZAKONI, SPREJEMAJO TIK PRED BOŽIČEM, • S KAKŠNIM RAZLOGOM VAŠE OTROKE POŠILJAJO NA BOJNA POLJA, • ZAKAJ SO LETA 1912 POTOPILI TITANIC (ker so na njem bili ljudje, ki so nasprotovali ustanovitvi FED-a). @Vera Granfol, da boš vedela, kaj se zares dogaja v ozadju in da vsi akterji od 14. marca 2013 delujejo na lastno odgovornost in lastni račun, saj je takrat Papež Frančišek na lastno pobudo (motu proprio) izdal specialen dekret MOTU PROPRIO, s katerim je vsem akterjem (domnevnim javnim uslužbencem) odvzel zaščito Svetega sedeža oz. nacionalnih držav (ki so v bistvu podjetja).

Vsako oblast ščiti represivni aparat, mad katerimi so tudi tajne obveščevalne službe po okriljem države ali vsake vlade! Več na linku v drugem komentarju, kjer je vsebina, kaj se skriva za tajnimi službami vsake oblasti!

Kaj se skriva za tajnimi organizacijami oblasti pod krinko državna ali uradna tajna, torej najbolj razvite institucije oblasti! Zanimljivo. Poznato je da je Milton William Cooper predvidio nekoliko budućih događaja, uključujući teroristički napad na "Svjetski trgovinski centar" u Sjedinjenim Državama, koji se dogodio 11. rujna 2001. Njegove su riječi bile: "U ovoj zemlji će se dogoditi nešto strašno. „. Također je tvrdio da će vlada Osama bin Ladena smatrati krivim u ovom napadu. Predviđao je i vlastitu smrt na sličan način. Osobni život i naslijeđe Milton William Cooper nikada nije bio u dobrim knjigama američke vlade zbog svojih kontroverznih izjava. Krajem 1990-ih, Cooper je počeo osjećati da ga napadaju vlada i "služba za unutarnje prihode". Cooper je optužen za slučaj utaje poreza. Iako je izdan nalog za uhićenje, Cooper je uspio izbjeći uručenje naloga. Cooper je 2000. proglašen "glavnim bjeguncem". 5. studenog 2001. godine, skupina policajaca stigla je u Cooper-ovu kuću u Arizoni, s nalogom za uhićenje. Neposredna optužba bila je uporaba smrtonosnog oružja u svađi sa susjedima. Cooper je odbio biti uhićen. Uslijedila je razmjena pucnjava između Coopera i dužnosnika. Cooper je upucao policajca, prije nego što je i sam ubijen. Prema Cooperovim prijateljima, odlučio je da ga "neće odvesti živog." https://www.facebook.com/100084888000289/posts/pfbid0UdBPB1mEANsXEPTTj8Qmo93w6Ube9EnzCDq8Lk82qYbRBoBY9fZFGTcssUbMjLdsl/

Zanimivo branje in vsebine o Bio-humanizmu za vse tiste, ki želijo vedeti več in še bolj pomembno za tiste, ki tudi želijo nekaj narediti zase in za družbeno skupnost v kateri delajo in živijo! Ja spoštovani, res je, to za nekoga sploh ni novica, kajti kdor proučuje oblast, vladanje in družbene sisteme, ta že dolgo ve, zakaj so potrebne in komu služijo tajne organizacije in represivni aparat! Obstoječi družben sistem razredne družbe in hirarhične organizacije tako deluje in to ne glede ali gre za državo, mednarodno organizacijo ali korporacijo! Vsi družbeni sistemi v zgodovini človeštva in posledično pravni red, kot konkretno orodje, so namenjen primarno vladanju ali priviligerani vladajoči strukturi za podrejanje in izkoriščanje množic ter zadovoljevanje njihovih ego potreb, uživati življenje na osnovi tujega dela in trpljenja! Brez egoizma ni izkoriščanja in nasilja ter drugih negativnih moralno etičnih vrednot, ki so sestavina obstoječega pravnega red oz. družbenega sistema, kajti vsak družben sistem temelji na sistemu moralno etičnih vrednost, ki jih oblast varuje in ščiti ter z njimi zagotavlja svojo vlogo z represivnim aparatom! Kot primer, tudi 5G, zaprasevanje neba in cepljenje,.... itd, čemur služijo tudi vse mednarodne organizacije, ki jih oblikuje oblast in finančna mafija! Prijatelj g. Anton Komat zelo preprosto pove: Kar je psihopatska mafija na oblasti zajebala na globalni ravni bomo mi morali reševati in odpravljati na lokalni (kajti brez lokalne ni globalne) ravni, ali mi sami. Nihče drug ne more to opraviti namesto nas, kajti to ni le naša pravica, ampak primarna naravna pravica in dolžnost, da skrbimo za vse naravne dobrine in seveda sebe in sočloveka, če želimo svobodno in zdravo živeti! Narava s svojimi zakoni življenja nas vse povezuje v eno neločljivo celoto, zato je vsaka pozitivna sprememba in aktivnost vsakega posameznika del celote, kar pomeni da lahko le z lastno spremembo pozitivno ali negativno vplivamo na svoje in skupno življenje!

Kako deluje obstoječi zločinski družben sistem utemeljen na egoizmu in hirarhični organizaciji lahko občutite vsak dan od mednarodne finančne mafije. To pomeni, da so vse negativne moralno etične vrednote zasnovane na pravni državi in egoizmu človeka, ki se nagrajuje in zagotavljajo negativni razvojni proces od slabega na slabše za človeka in življenje! Takšen družben sistem vzdržujejo politične stranke in obstoječa lažna parlamentarna demokracija, ki deli ljudi na naše in vaše, leve in desne, verne in ne-verne, privilegirane in ne privilegirane, saj omogoča zlorabo formalnih pristojnosti in znanja. Hirarhični organizacija obstoječe družbe daje nadrejenim ter mednarodnim organizacijam priložnost za spodbujanje kriminal in korupcijo za dosega svojih ciljev vladanja in izkoriščanja z dominacijo moči, nasilja in vojaške prisile ter pravosodne prisile s prepovedi in zapovedi! Ni svobode in pravične družbe brez neposredne demokracije ali prave demokracije v kateri vsa oblast pripada ljudem in ljudstvu, zato ne čakajte na jutri in ne dovolite drugim, da odločajo namesto vas o vaši usodi ali pogoji dela in življenja. Brez teh naravnih pravic, ki so vam ob rojstvu dodeljene, ste in boste ostali le sužnji in talci svojo kratke pameti in neodgovornega ravnanja ter obnašanja, saj vam to povzroča le bolečino in trpljenje, namesto zdravje, srečo in veselje! https://www.bitchute.com/video/Y3TO5MMkZKCo/?fbclid=IwAR19QreGUZI5J2m-3xo0RXniwpgfTCpMWSbr2AvFQxpWa_VoWTIqw-3tpf0

Ja, spoštovani prijatelji, res je dobro vprašanje, kaj lahko naredimo vsi sami, da smo akterji ali dejavniki pozitivnih sprememb!? Ko opustimo misli na slabo ali slabe misli ter se prenehamo ukvarjati s kritiziranjem, nasiljem, blatenju ali celo spodbujanjem hujskaštva ali sovraštva do drugih ali drugače mislečim, potem imamo dovolj časa in pravo priložnost ter zdrave pogoje za ustvarjalno sodelovanje. Takšno sodelovanje s pozitivnim učinkom nam omogoča nov družbeni sistem neposredne demokracije, ki se prične pri ljudeh v lokalni skupnosti in nadaljuje v pokrajini ali deželi. Posledično centralistične birokratske, egoistične in moralno pokvarjene državne oblasti (odtujene od ljudi) več ne potrebujemo, saj razvijamo model ljudskega soupravljanja skupnih zadev in načrtujemo skupni razvojni proces v katerem vsak sodelujoči napreduje po svojih sposobnosti! To vse je pripravljeno, le prave ljudi je potrebno še usposobiti za akcijo in prepotrebne družbene spremembe se bodo zgodile v smeri pozitivnih vrednot sodelovanja, sožitja, miru in ljubezni ali medsebojnega spoštovanja in razumevanja. V takšnem družbenem sistemu sodobno državo birokratskega tipa, ali nasilja in državnega terorja, zamenja organizirana nacionalna skupnost, ki vsem zagotavlja pogoje za humano in človeka vredno življenje v novi skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! In kdo so tisti, ki so in bodo nosilci pozitivnih sprememb? To so tisti, ki obvladujejo svoj ego in niso sužnji svojega ega, zato sprejemajo drugačnost, kot naravno danost od katere se lahko največ naučijo! Takšni posamezniki zavestno razvijajo svoje sposobnosti s katerimi ustvarjajo nove in nove prijatelje in najboljši med njimi so sposobni iz največjega sovražnika narediti najboljšega prijatelja!!!