Članek
Imperialist in imperializem
Objavljeno Mar 02, 2023

Kdo je izvor vsega zla in zločinov!?

Hirarhična organizacija družbe in lažna parlamentarna demokracija! 

Dokler bomo imeli in vzdrževali obstoječi izkoriščevalski družben sistem, ki je utemeljen na egoizmu človeka, ne more biti drugače, ampak bo z dneva v dan slabše!  

Obstoječe probleme in težave bomo rešili le z novim družbenim sistemom neposredne demokracije Bio-humanizmom, ki je nasprotje trans-humanizmu in namesto egoizma uveljavlja pozitivne moralno-etičnih vrednote utemeljene na ljubezni ter spoštovanju življenja človeka, kot najpomembnejše vrednote sobivanja in sožitja človeka s sočlovekom in našo mati naravo! 

Dokler vam ni jasno, da je vse kar se dogaja, le plod obstoječega družbenega sistema neoliberalizma, ali zločinskega izkoriščevalskega sistema vladanja na osnovi hirarhične organizacije družbe, ki si ga prisvaja glavni imperialist za svoj imperij, ali teritorij z ljudmi za izkoriščanje za svoje potrebe in interese, bomo imeli negativni razvojni proces ter stalne vojne in zločine proti človeštvu ter naši materi naravi. 

Že v bivšem sistemu in državi so starši govorili otrokom : 

"V šolo pojdi, da ti delati ne bo potrebno!" 

Kaj to pomeni? 

To pomeni, da se v obstoječem družbenem sistemu uveljavlja paradigma v kateri je znanje glavni faktor ali osnova za zlorabljanje in izkoriščanje tistega, ki znanje nima! 

Kako se to potrjene v vsakdanjem življenju? 

Tisti, ki potrebuje znanje, ker ga nima, da reši svoj problem ali težavo, mora plačati tistemu, ki znanje ima in večji je problem ali težava, več je zaslužka ali denarja za tistega, ki ima znanje, da problem ali težavo reši ali odpravi! 

Takšna je doktrina delovanja ali funkcioniranje obstoječega izkoriščevalskega družbenega sistema, ki se najbolj enostavno potrjuje v zdravstvu in pravosodju! 

Še posebej pa je to izrazito in učinkovito na področju oblasti, ali vladanja preko sistemske kraje, ali privilegijev, kajti tako deluje imperialistična politika s katero močnejši ali bolj moralno pokvarjen zlorablja tistega, ki ima težave ali probleme! 

To zelo dobro obvladajo vse napredne zahodne države ali vodilne države v svetu, kjer so v zgodovini obogatele in si prisvojile vlogo plenilca ali imperialista. 

Takšen imperialist je zlorabil svojo moč in znanje, da si je podredil tistega, ki znanje ni imel ter uveljavil subjektivni pravni red v svoji korist na škodo tistih, ki znanja niso imeli in so postali plen nasilja in zločina imperialista! 

To se danes zelo uspešno realizira preko mednarodnih institucij in korporacij, kjer se sistemsko krade na osnovi privilegijev oblasti ali formalnih pristojnosti, ki so uzakonjene s pravnim redom (ali kapitalistični družbenim sistemom).  

Takšna doktrina delovanja obstoječega družbenega sistema omogoča stalno nasilje in ustvarjanje kaosa ali prevare in na oblasti, ki imajo privilegije odločanja in takšno nasilje ali vojno umetno (načrtno) povzročijo, da bogatijo na račun načrte konflikte, ali vojne vse prav z namenom, da se lahko najbolj učinkovito sistemsko krade tistega, ki ima problem, ali je v vojni in ima težave in probleme! 

Takšen primer je tudi vojna na primer v Ukrajini, saj se ogromni dobički pretakajo v last privatnih korporacij in strukture sistemskega izkoriščanja množice žrtev ali delovnih in poštenih ljudi (z dvigom cen osnovnih dobrin za življenje)!  

"To je razlog, zakaj je oblast takšna ali posebna slast!" 

To je tudi specialna doktrina delovanja obstoječega družbenega sistema, da se z nasiljem, prevaram ustvarja družbene probleme, konflikte in  vojne, saj se na ta način legalno najbolj učinkovito sistemsko krade in zlorablja žrtev takšnega početja v korist tistih ki vodijo vojno in nasilje v lastno korist na škodo žrtev, ki so predmet agresije in imperializma! 

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Za svobodno Slovenijo!!!

(klikni na deteljico!)

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

https://m.youtube.com/watch?v=pvuSl7egekE

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bcaamQ40wto&fbclid=IwAR1ayQ-L789lIOTzKjmBTxEcSANwJCebbZW2tNw-6Ix9CJnSt6UYRgrom0E#bottom-sheet

Za vojno ali konflikt sta vedno potrebna najmanj dva, ali dve strani. Konflikt ali vojno vedno spodbujajo tisti, ki imajo od konflikta ali vojne koristi! Korist od vojne v Ukrajini imajo ZDA in EU mafija, ki podpira obstoječi zločinski družben sistem, ki poka po vseh šivih in to je potrebno prikriti z hujskanjem k nemiri, kaosu in vojnami. Mir se nikoli ne rešuje z orožjem, ampak s tvornim sodelovanjem in posredovanjem tretjih za iskanje najboljših rešitev, ki vodijo k miru ali mirni rešitvi spora! EU s svojo politiko, delovanjem in ukrepanjem le potrjuje, da škoduje lastnim državljanom in podpira zločinska dejanja, ker ne upošteva dejstva, da več orožja pomeni več zločinov in ubijanje nedolžnih ljudi! EU s svojimi sankcijami proti Rusiji, dejansko ne sankcionira Rusijo, ampak Evropejce in Evropo, zato so dejanski zločinci v Evropi in ne v Ukrajini in Rusiji! Do vojne v Ukrajini sploh ne bi prišlo, če ta ne bi bila v interesu ZDA in EU mafije, ki države v Evropi z dneva v dan bolj očitno aktivno vpleta v vojno, zato je EU mafija odgovorna za agresijo, ki jo izvaja z orožjem in spodbujanjem vojne s sankcijam in podpiranje režima v Ukrajini! Primarna krivda za vojno je v nacističnem režimu v Kijevu, ki odreka pravico ruskemu narodu v Ukrajini do samoodločbe! Po naravnem pravu zemlja pripada človeku in ljudem, ki jo obdelujejo in potrebujejo za življenje in ne samozvani mafiji na oblasti, ki drugemu nasilno vsiljuje svojo voljo in svoje egoistične interese vladati drugim. To je v popolnem nasprotju s pravo demokracijo, naravnim pravom in z osnovnimi moralno-etičnimi načeli humanizma! Osnovna naravna pravica vsakega naroda je, da samostojno odloča o svojem razvoju in življenju (režim v Kijevu Rusom prepoveduje osnovno pravico uporabljati svoj materin jezik v svojem domu ali lokalnem okolju). S takšnim dejanjem se potrjuje, režim, ali nacistična mafija v Kijevu in EU, ki ravna tako, kot je ravnal naci-fašizem pred in v času 2. svetovne vojne v Nemčiji! Rešitev za mir je v Ukrajini, zato mora ves demokratičen svet, in tudi Slovenija, prispeva svoj delež k miru tudi z možnostjo izstopom iz NATA in EU, če bo ta nadaljevala podpirati naci-fašistični režim v Kijevu in nadaljevala z zločinskimi dejanji po svetu! Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! https://fb.watch/f_q53NNd3-/