Članek
Spontana evolucija!

Evolucija zgodovine človeka

Objavljeno May 24, 2023

Spoštovani!
Večina ljudi je zasvojena s teorijo Charles Darwina o "borbi za obstanek" in posledično je pravni sistem (ali sistem moralno etičnih vrednot) utemeljen na egoizmu (borbi - egoizmu), ki se ščiti z nasiljem ne s sodelovanjem ali sožitju, ki ga omogoča ljubezen! 🧡☝️🧡

Zakaj je teorija o borbi za obstanek, ki poneumlja človeka, že preživeta in za sodobnega človeka brez pravega (srečnega) življenja in brez prihodnosti, torej uničujoča in človeštvo vodi v propad in apokalipso (ali uničenja življenja in civilizacije)!? ☝️

Neumnega človeka, ali neandertalca, se ne da poneumljati, kajti takšen je umsko na nivoju živali in živi, kot neandertalec!

Vsak ozaveščen človek, pa ve da je že ob rojstvu obsojen na smrt, zato mu je osnovna naloga, da zdravo in srečno živi v sožitju z drugimi!

Živali in neandertalci nimajo razvite zavesti, zato se obnašajo, kot živali in sledijo Darwinovi teoriji "borbi za obstanek" in uničujejo sami sebe, kar je višek človeške neumnosti ali primitivizma!

Borba je nasilje in uničevanje, zato imamo trpljenje in najkrajši čas življenja, kajti nasilje je nasprotje miru in sožitja, ki omogoča zdravo in dolgo življenje!

"Vsako bitje in tudi človek živi svoje življenje od rojstva do smrti in to je najbolj dolgo zdravo in srečno, če ga živi v sožitju z drugimi!!!" 🍀

Zakaj?

Življenje je naravni dar in nihče ga ne preživi, kajti vsakdo živi od rojstva do smrti, zato življenja ni mogoče preživeti, kajti nobeno bitje ne preživi svojo smrti po naravnih zakonih, zato se življenja ne da preživeti, ampak samo živeti (od rojstva do smrti)!

Nobena vrsta bitja ne ubija sama sebe, ampak živi v sožitju z drugimi in takrat je življenje najbolj zdravo in dolgo, srečno in plodno!

Prav teorija Darwina je razlog za trpljenje in nasilje ter uničenja človeka in življenja, kajti temelji na egoizmu in ne na ljubezni, zato je človeštvo na poti samouničenja ali uničenja civilizacije!

Uničenja pomeni konec življenje, zato ni rešitev ali varovanje življenja z borbo, ampak s sožitjem (kajti prav borba pomeni samo uničenje in konec življenja)!
Borba je nasilje in trpljenje, ki uničuje življenje in vodi v smrt!!! ☝️

Sožitje je nasprotje borbe in nasilja, zato omogoča zdravo, dolgo in srečno življenje vsakemu človeku! 🍀☝️😊

"Teorija o "borbi za obstanek" je podlaga kapitalističnemu družbenemu sistemu utemeljen na egoizmu, ki ga predstavlja hirarhična organizacija in razredna družba, kajti brez hirarhične organizacije ni razredne družbe in izkoriščanja človeka po človeku!!!" ☝️☝️☝️

Več o tem in zasvojenosti ter zablodi človeka skozi zgodovino človeštva ter njegovi "spontani evoluciji" vsebina na videu - spodaj!


Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!
🧡 Za svobodno Slovenijo! 🧡

Spontana evolucija!

(klikni)