Članek
UTOPIJA in SPREMEMBA
Objavljeno Dec 03, 2023

Večina misli, da so pozitivne spremembe nemogoče in nov družben sistem utopija! ☝️

Vse je mogoče, le pogoji življenja se morajo še poslabšati, da si bodo ljudje resnično želeli spremembo in ko ta postane potreba - se zgodi sprememba! 👍

Po naravnih zakonih velja, da človek lahko realizira vsako spremembo, ko ga življenje prisili v takšno spremembo!

Če si človek želi boljše življenje, kot ga imajo živali, bo moral živalske zakone opustiti, sicer bo postal slabši od živali, kajti samo ta sprememba mu bo rešila življenje!

Pravi filozofi imajo jasno spoznanje, zato vedo, da je največja pozitivna lastnost utopije, da se ta slej kot prej tudi uresniči! 🍀

Kot velja v naravi, velja tudi pri človeku, da za vsako stvar velja zakon vzroka in posledice in ko se izpolnijo pravi pogoji utopija postane stvarnost ali tisto, kar se mora zgoditi se tudi zgodi! 😊

Hitrost sprememb je z dneva v dan večja, vendar v napačno smer, zato se bodo kmalu ustvarjeni pogoji za spremembo v drugo smer, kajti še le ko človek spozna napako jo lahko popravi ali odpravi! 🍀👍😊

Po naravnih zakonih velja za spremembe načelo utopije:

"Bolj si neko spremembo želiš, prej jo tudi doživiš!" 🧡👍🧡

Ko se želja spremeni v potrebo se uresniči vsaka utopija in zgodi prava sprememba! 🍀👍😊

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

🧡 Za svobodno Slovenijo! 🧡

https://m.youtube.com/watch?v=HVzcQL514iE

Pozdravljen, dokler človek ne ve kaj dela narobe, ne more nič spremeniti!

Najprej se je potrebno prebuditi in otresti svojih zablod in škodljivih navad ter običajev, še le takrat se izpolnijo pogoji za osebne spremembe!

Vsaka sprememba se prične še le, ko se za to ustvarijo naravni pogoji in se človek odloči, da sam stopi iz gnojne jame v kateri nahaja in se vedno bolj pogreza!

Pri vsaki spremembi je odločilna kvaliteta in ne kvantiteta.

Vedno se v množici, ki drvi v prepad, najde kdo prebujen in odloči da zapusti konvoj, ker je spregledal, da je smer potovanja v klavnico iz katere ni izhoda!

Torej množica (kvantiteta) ni rešitev, ampak napaka, ki človeka lahko stane življenje, zato le kvaliteta kaže in pokaže pravi pot, ali odločitev za spremembo!

To spremembo stori prebujen posameznik, zato da lahko preživi, ker se je odločil za življenje in ne samomor v katerega se ujame kratka človeška pamet!