Članek
Doktrina VLADANJA in VOJNA
Objavljeno Dec 03, 2023

Spoštovani, tako deluje in funkcionira obstoječi zločinski družben sistem, zato se spodbuja vojne, nasilje, korupcijo in KRIMINAL!

Kako in Zakaj?

V razredni in hirarhični organizaciji družbe je privilegiran razred v položaju, da brez odgovornosti sistemsko zlorablja neprivilegirani razred, kajti večje je izkoriščanje ali zlorabljanje večji je profit ali nagrada za izkoriščanje!

Hirarhična organizacija ima dve uničujoči lastnosti in sicer :

1. Moč in zloraba moči je večja višje je posameznik na hirarhični lestvici, kar mu omogoča sistemsko zlorabljanje ali izkoriščanje vseh, ki so na nižji lestvici hirarhične organizacije družbe!

2. Hirarhična organizacija družbe je osnovni družben model za podrejanje človeka od človeka na osnovi (formalne) moči, ali zakona, ki velja v živalskem svetu!

Človek na osnovi egoizma (ki ga živali ne poznajo) načrtno zlorablja svoj položaj ter uveljavja razmere za vojno, nasilje in kaos, ki prizadane najbolj tiste na nižji hirarhični lestvici, da postanejo lahek plen "zlorabe" posameznika na višji lestvici hirarhične organizacije družbe.

Posameznik na nižji lestvici hirarhije nima enakih pogojev za obrambo in življenje, zato postane lahka žrtev (legalne kraje in nasilja) privilegirane strukture, ali posameznika in organizirane skupine ljudi.

Posameznik ali skupina ljudi, ki vlada (ali vodi vse postopke vojne, nasilja, kaosa ali načrtno povzroča krize) prav z namenom zlorabe svojega položaja in moči, saj mu to hirarhična organizacija družbe, preko pravne države (zakonodaje), tudi omogoča! ☝️☝️☝️

To je razlog, da "doktrina vladanja" v hirarhični organizaciji družbe temelji na zlorabi formalne moči, vojni, nasilju, kaosu, kriminalu in korupciji!

Posledica delovanja hirarhične organizacije družbe so negativni procesi:

1. Vedno večja centralizacija moči in bogastva manjšine in revščina večine ter sočasno povečevanje pristojnosti vladanja manjšine ter sistemsko odpravljanje demokracije z odpravljanjem osnovnih človekovih pravic.

2. Ustvarjanje pogojev in vpliva na odločanje o skupnih zadevah po volji in interesih manjšine (NWO) na škodo vedno večje brez pravne množice poštenih in delovnih ljudi, ki postajajo sodobni sužnji ali zombiji avtokratske vladavine subjektivnega prava, ali samozvanih gospodarjev sveta!

https://www.facebook.com/100003379726845/posts/6569135859875673/

Na ta način se odločanje o osnovnih pogojih življenja prenašajo od človeka na institucije oblasti države ter preko mednarodnih organizacij in institucij oblasti na privatne korporacije, ki uveljavljajo privatni interes in voljo samozvanih gospodarjev sveta po direktivi privatnega kapitala!

To omogoča razvoj in nagrajevanje egoizma in negativnih moralno etičnih vrednotah ter uničevanje narave, zlorabljanje sočloveka, in vseh pogojev za zdravo in srečno življenje!

Obstoječi družben sistem razredne in hirarhične organizacije družbe je jedro razvoja negativnih moralno etičnih vrednotah in negativnega razvojnega procesa od slabega na slabše - do apokalipse, ali popolnega uničenja življenja na planetu Zemlja! ☝️☝️☝️

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

🧡 Za svobodno Slovenijo! 🧡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=7828987363790931&id=100000392364109

Kako obstoječi družben sistem in hirarhična organizacija dela iz preprostega in poštenega človeka zločinca, si oglejte vsebino na linku (spodaj)!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=374527147760347&id=100056091935982