Članek
Pismo necepljenim
Objavljeno Oct 01, 2021

Pismo necepljenim

Objavljeno 2. avgusta 2021 od admin

 (Traduction en français disponible ici)

Raziskovalec OCLA dr. Denis Rancourt in več kolegov iz Kanade so napisali odprto pismo v podporo tistim, ki so se odločili, da ne bodo sprejeli cepiva proti COVID-19.

Skupina poudarja prostovoljno naravo tega zdravljenja, pa tudi potrebo po informiranem soglasju in individualni oceni tveganja in koristi. Zavračajo pritisk uradnikov javnega zdravja, novic in družbenih medijev ter sodržavljanov.

Nadzor nad našo telesno integriteto je lahko zadnja meja boja za zaščito državljanskih svoboščin. Preberite spodnje pismo ali kot PDF tukaj https://ocla.ca/wp-content/uploads/2021/08/2021-08-02-A-Letter-to-the-Unvaccinated.pdf

Odprto pismo necepljenim

Niste sami! Od 28. julija 2021 29% Kanadčanov ni prejelo cepiva proti COVID-19, dodatnih 14% pa jih je prejelo prvo dozo cepiva. V ZDA in Evropski uniji je manj kot polovica prebivalstva popolnoma cepljena, celo v Izraelu, 'svetovnem laboratoriju' po podatkih Pfizerja, tretjina ljudi ostane popolnoma necepljenih. Politiki in mediji so zavzeli enotno stališče in žrtvovali necepljene za težave, ki so nastale po osemnajstih mesecih strahu in zapor javnega življenja. Čas je, da zadeve postavimo na svoje mesto!

Popolnoma razumno in legitimno je reči »ne« premalo preizkušenim cepivom, za katera ni zanesljive znanosti. Imate pravico zahtevati nedotakljivost  lastnega telesa in zavrniti zdravljenje, če se vam to zdi primerno. Pravico imate reči »ne« vsakršni kršitvi svojega dostojanstva, integritete in telesne avtonomije. To je vaše telo in imate pravico do izbire. Prav imate, da se za svoje otroke borite proti njihovemu množičnemu cepljenju v šoli.

Prav imate vprašati ali je prostovoljno in informirano soglasje v sedanjih okoliščinah sploh možno. Dolgoročni učinki niso znani. Transgeneracijski učinki niso znani. Deregulacija naravne imunosti, ki jo povzroča cepivo, ni znana. Morebitna škoda ni znana, saj je poročanje o neželenih učinkih zapoznelo, nepopolno in nedosledno med pristojnimi inštitucijami.

Ciljani ste s strani mainstream medijev, vladnih akcij socialnega inženiringa, nepravičnih odlokov in pravil, sodelujočih delodajalcev in množice družbenih medijev. Rečeno vam je, da ste zdaj vi problem in da se svet ne more vrniti v normalno stanje, če se ne cepite. Propaganda in drugi okoli vas, vas lovijo kot grešne kozle. Zapomni te si; z vami ni nič narobe.

Neopravičeno ste obtoženi, da ste tovarna za nove variante SARS-CoV-2, v resnici pa po mnenju vodilnih znanstvenikov vaš naravni imunski sistem ustvarja imunost na več sestavin virusa. Slednje bo pripomoglo k vaši zaščiti pred najrazličnejšimi različicami virusov in odpravilo nadaljnje širjenje na  druge.

Upravičeno zahtevate neodvisne recenzirane študije, ki jih ne financirajo multinacionalna farmacevtska podjetja. Vse  te dobičkonosne družbe so financirale, organizirale, usklajevale in podprle vse recenzirane študije o kratkotrajni varnosti in kratkoročni učinkovitosti; in noben od podatkov študij ni bil objavljen ali na voljo raziskovalcem, ki ne delujejo v okrilju teh podjetij.

Prav imate, da dvomite o rezultatih predhodnega preskušanja cepiva. Zatrjevana visoka relativna učinkovitost se opira na majhno število natančno določenih »okužb«. Študije tudi niso bile izvedene na slepo, saj so ljudje, ki so cepivo injicirali, vedeli ali bi lahko sklepali, ali so injicirali poskusno cepivo ali placebo. To ni sprejemljiva znanstvena metodologija za preskuse cepiv.

Prav imate v svojih pozivih k raznolikosti znanstvenih mnenj. Tako kot je to v naravi, potrebujemo raznovrstne informacije in njihovo interpretacijo, česar trenutno nimamo. Odločitev, da se ne boste  cepili, odpira prostor za razum, transparentnost  in odgovornost. Prav imate, če vprašate: »Kaj sledi, ko se odpovemo avtonomnosti svojega telesa ?«

Naj vas vaše prepričanje ne ustraši. Izkazujete odpor, integriteto in trdnost. Združujete se v svojih skupnostih, načrtujete medsebojno pomoč in zagovarjate znanstveno odgovornost in svobodo govora, ki sta potrebni za uspeh družbe. Smo med mnogimi, ki stojimo z vami.

Angela Durante, dr

Denis Rancourt, dr

Claus Rinner, dr

Laurent Leduc, dr

Donald Welsh, dr

John Zwaagstra, dr

Jan Vrbik, dr

Valentina Capurri, dr

Posodobitev: Pismo je bilo široko razširjeno na internetu in prevedeno v več jezikov, vključno z albanskim, češkim, estonskim, francoskim, nemškim, italijanskim, norveškim, portugalskim, ruskim, španskim in tajskim.

P.S.: Zgornje pismo je informativni, neuradni in nelektoriran prevod originala s spletne strani: https://ocla.ca/a-letter-to-the-unvaccinated/ Pismo objavljam v prepričanju, da je kljub vsem pritiskom oblasti, medijev in farmacevtskih lobijev tudi v Sloveniji vsaj del zdravstvenega osebja sposobno spoštovati integriteto in avtonomnost posameznika in bi se pod pismo brez pomislekov podpisali tudi sami!