Članek
Nosilne stenske konzole
Objavljeno Dec 19, 2014

Nosilne stenske konzole

Izredno močni jekleni stenski nosilci primerni za montažo v vse materiale. Možna montaža v beton, les, železo, knauf in praktično vse ostale materiale. Nudimo možnost postavitve enostavne in cenovno ugodne montažne podkonstrukcije v primeru neravnih stenskih površin. Opcija obejstranskih polic z sredinskim nosilcem. Nosilci za police in košare so perforirani in omogočajo poljubno nastavitev razdalje med policami, obešalnimi loki in odlagalnimi košarami. Nosilci so prepripravljeni na montažo z vgreznimi linami Ø7mm.

Poleg polic lahko uporabite za obešanje kovinske kromane lokenatične košarenatične stene iz iverala in na policah uporabite razne dodatke (stojala za knjige, nosilec obešalnikov pritrjen na spodnji del police...).

Dolžina nosilcev je 250cm, ki jih lahko brez dodatnih stroškov skrajšamo na mero po vaši želji. Širina nosilcev je 3cm, globine 2,5cm in debelina plašča 2mm.

Nosilci so prašno lakirani z RAL barvo po vaši želji. Na zalogi večina standardnih barv po RAL karti možnost tudi ostalih barv po vaši želji. Za vlažne prostore se uporablja predzaščitno prašno lakiranje.

RAL barvna lestvica

Nosilci so predhodno v standradni barvi RAL 9006 (mat ali sijaj). Bela in črna barva v opciji sijaj, mat ali strukturno.