Članek
Vojaški kemični napad NATA na Slovenijo se z vso intenziteto nadaljuje
Objavljeno Mar 18, 2014

Končno smo dobili vzorce vode kemičnega napada Nata na Slovenijo, ki pa ga zaradi neverodostojnosti umikamo.

Prijatelj, ki je dal vzorec na analizo je povedal, da je gospa, ki je delala analizo delovala prestrašeno.

Iz njihove analize je razvidno, da je deževnica vsebovala in aluminij in stroncij in kadmij, barij in srebrov jodid sestavine, ki se v deževnici normalno nikoli ne bi smele nahajati.

Po mnenju gospe, ki je delala analizo so prisotne kovine v mejah normale. (Skratka gre za standarde, ki jih je določila EU, kateri so jo vsilile korporacije, ki imajo interese za to, da določene kemične sestavine v deževnici so lahko prisotne v taki meri, kot to njim ustreza.)

Še posebej ne verjamemo, da je bila v vodi tako majhna prisotnost srebrovega jodida, ki je glavni povzročitelj žledovanja.

Ker večina nas vpletenih močno dvomi v rezultate te analize, ki jo je izvedel mariborski laboratorij za zdravstveno varstvo bomo dali vzorce v pregled tudi v drugi laboratorij. (Škoda, da smo denar, ki smo ga zbrali s prostovoljnimi prispevki za to analizo zaradi tega vrgli stran.)

Dejstvo je, da aluminija, stroncija, kadmija, barija in srebrovegag jodida v deževnici, ki je sledila sneženju in povzročila žledenje nikakor ne bi smelo biti.

Medtem pa letala Nata in letala ostalih nizkocenovnih kompanij lepo vsak dan priletijo v naš zračni prostor, se veselo znebijo kemikalij, ki jih po naročilu zainteresiranih stresejo na nas.

Seveda ARSO o tem ne ve nič, (tu na tem mestu sem imel namen omeniti določenega gospoda iz te agencije, ki pa ni več vreden niti omembe)

tudi kontrola zračnega prometa na Brniku o tem ne ve nič,

da o kakem MORS-u niti ne govorim.

In medtem vedno več otrok oboleva na dihalih, tudi starejši imajo glede tega vedno več zdravstvenih težav.

Večkrat smo že sprožili vprašanje zakaj ustrezne službe za kakovost zraka in vode ne dela analiz na nano delce kovin v zraku in vodi. Kaj bomo res morali tožiti odgovorne, da se bo kaj premaknilo?

Kaj res tem uslužbencem strah pred izgubo službe in tistih nekaj evrov več za molk pomeni več kot zdravje njihovih lastnih otrok?

Vsak vremenar, ki je par let v službi na vremenskem radarju zna ločiti contraile od chemtrailov, razen naših vremenarjev seveda.

In medtem se je že četrtič zgodil potres v Ribnici tokrat celo 4 stopnje po Rihtarjevi lestvici tokrat v globini samo dveh kilometrov.

Za telebajske (za katere chemtraili ne obstajajo) so ti potresi v Ribnici zgolj in samo naključje, za poznavalce potresov pa naključij ni.

Po poročilih poznavalcev je na NATO letališču Cerklje montirana tudi antena HAARP, ki ni prav daleč od Ribnice.

HAARP antena lahko emitira tudi ekstremno nizke frekvence od 1.Hz do 100Hz, ki lahko povzročijo potrese na točno določenem področju.

Poleg tega vemo, da človeška psiha najbolje deluje najbolje na šumanovi frekvenci, ki je 7,83Hz.

S HAARP antenami pa se s frekvenco 6Hz ljudi z lahkoto spravlja v depresijo, s frekvenco 8Hz pa v agresijo.

Kdor zna angleško naj si ogleda sledeč video;

Še nekaj besed o NATU.

Smisel ustanovitve NATA je bil branjenje zahodnih demokratičnih držav. Danes pa je NATO na žalost samo še vojska plačancev elit in lobijev za njihovo bogatenje in orodje za depopulacijo Zemlje.

Ker takega NATA ne rabimo, niti nočemo bomo na tak, ali drugačen način dosegli, da Slovenija izstopi iz te zločinske organizacije.

Stoyan Svet