Slovenija samo še poligon vremenskega bojevanja

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-04-02 ob 09:38:51

Letalske vaje Nata z naslovom Ogenj se veselo nadaljujejo.

Prejšnji teden so nas Natova letala zapraševala v nizkem letu, kar kakih 200 metrov nad naseljem Kremenca nad Postojno. http://www.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/foto-ameriski-letali-f-16-zmotili-postojncane

Po pravljičarjih iz vladne agencije ARSO je spet šlo za tvorjenje kristalčkov izpušnih plinov letal. Občanka, ki se je zaradi tega pritožila na MORS je dobila odgovor; „ja to pa niso bila naša letala.“

Včeraj 31. marca pa je tudi Ljubljana bila ponovno deležna obilnega zapraševanja, čeprav na flight radarju24 ni bilo nad Slovenijo videti niti oblačka, ljubljančani niste kaj dosti videli sonca. Program depopulacije slovenskega naroda se veselo nadaljuje.

Finale NATOvih sil AGOS, ki nad nami od februarja vadi vajo Ogenj bo na začetku junija.

Če kdo še ni videl posnetka o vremenskih vojnah si ga lahko ogleda tule;

Doslej smo na začetku februarja doživeli kemični žled, čez en teden povodenj na Planini, s kakšnimi kemikalijami so nas nad Postojno blagoslavljali prejšnji teden še ne vemo, vemo le to, da gre pri tej vaji za sodelovanje vojaškega računalniškega centra na zemlji povezanega z radarji HAARP, sateliti in letalskimi kemičnimi oblaki.

Torej kaj za finale Nato vaje Ogenj lahko pričakujemo na začetku junija?

Veliko gozdnih požarov? Potres?, izbruh kake epidemije?, ali pa kar kombinacijo vseh treh?

Nekateri ste mi očitali, da sem sovražno nastrojen proti ZDA. To še zdaleč ni res.

Na FB imam kar par sto američanov za prijatelje, med njimi tudi našega ameriškega ambasadorja Josepha Musomelija, ki me je lani celo povabil k njemu na kavo.

Seveda sem povabilo veselo sprejel.

 1. Najprej moraš vedeti, da ZDA, ali USA niso več to, kar so nekoč bile. Zdaj bi se morale imenovati UCOA (United Corporation of America)

  Dokaz, da je temu res tako je ameriški kongres, ki je pred par leti z veliko večino sprejel zakon po katerem nihče pod nobenim pogojem, nikoli ne sme in ne more tožiti korporacijo Monsanto zaradi česarkoli. To korporacijo mnogi že upravičeno imenujejo Mon Satan. Lastniki te korporacije, ki je med drugim med drugo svetovno vojno Nemcem prodajala plin za koncentracijaska taborišča so največji banksterji in bogataši med njimi je tudi Bill Gates. Korporaciji Monsanto je dovoljeno imeti tudi privatno vojsko Blackwater, ki ima več tisoč pripadnikov. V njej je še največ bivših vojakov, ki so veselo morili v Afganistanu, Iraku, Libiji in na drugih bojiščih. Zanimivo je, da se redno pojavljajo ob raznih terorističnih napadih kot recimo Bostonski maraton. Naj mimogrede omenim, da je tudi FED, ki izdaja dolarje v privatnih rokah banksterjev Rockfellerjev in Rothschildov.

  CIA, FBI, NSA, NASA, NATO itd so v službi teh korporacij. Počnejo vse kar jim je naročeno za prosperiteto teh korporacij pa naj gre za nafto, ali opij. Talibani so v Afganistanu prodajo opija spravili na nulo, odkar so tam NATO sile trgovina z opijem spet zelo lepo cveti. Proizvodnja se je dvignila za par tisoč procentov.

 2. Združeni Narodi ali UN bi se prav tako morale imenovati UCOMO (United Corporation of Monsanto) saj so sprejeli vse zakonske predloge za katere jih je podkupil Monsanto.

 3. EU bi se morala imenovati RUC (Rothschild United Colony) Evropska komisija in EU parlament sta veselo zaradi podkupovanja sprejela en kup zakonov, ki so v korist raznim korporacijam kot Monsantu in v škodo nas državljanom Evrope. Pravzaprav EU parlament ni sprejel niti enega samega zakona, ki bi bil v korist nas državljanov Evrope. Naj omenim, da te telebajske v EU parlamentu in komisiji lepo finančno zalaga IMF, ki pa je kot je znano v privat lasti Rothschildov. Oni so tisti, ki imajo nadzor nad tiskanjem evrov.

 4. Pred par leti sem na internetu naletel na članek v katerem so bile navedene narodne banke katerih lastnik je Rothschild. Seveda je med njimi bila tudi Slovenija.

 5. Slovenija je Rothschildova kolonija. Katerikoli naši levi, ali desni oblastniki so žal samo njegove lutke. Izvrševati morajo vse, kar jim je od Rothschildovega IMF (mednarodni denarni sklad) naročeno.

 6. Eden od bivših predsednikov slovenske vlade je z IMF-jem (Rothschildi) podpisal sramotno in izdajalsko pogodbo, ki vsebuje 111 členov. V tej pogodbi se strinja, da bo vlada prodala IMF-ju ključna državna sredstva in infrastrukturo kot, vodo, elektriko, železnice, avtoceste itd Vlada se v tej pogodbi tudi strinja, da bo storila take ekonomske korake, ki bodo uničujoči za ljudstvo slovenske države. V kolikor vlada ne bi sledila tem korakom, bi bila takoj odrezana od izvoza/uvoza in izposojanja denarja na mednarodnem trgu. To informacijo je posredoval Joe Stiglitz bivši predsewdnik svetovne banke.

 7. Zdaj veste zakaj Bratuškova v imenu nas davkoplačevalcev najema posojila po najvišjih možnih obrestnih merah in zakaj si po objavah v medijih IMF kadarkoli lahko od Slovenije izposodi milijardo evrov. Gre za programiran bankrot države.

 8. Zdaj tudi veste zakaj je Slovenija NATOV poligon za vremensko bojevanje.

Stoyan Svet

https://www.youtube.com/watch?v=Q5sC4dkO2f0

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
haapy yack
3
May 18, 2014
H.A.R.P. Balkan teh dni.
http://www.youtube.com/watch?v=TPRp9iYEVig

HAARP Balkan 15.05.2014. - YouTube

HAARP se počeo igrati na Balkanu. POPLAVE u Srbiji do sada su odnijele pet života. Premijer Aleksandar Vučić je objavio
#95
ponosni
2
May 03, 2014
@ happy jack
Tudi dobromisleči ljudje se kdaj zmotijo. To ne pomeni, da niso po drugi strani velikokrat na sledi resnice.
Bolje to, kot načrtno laganje preko mainstream medijev.
#94
haapy yack
2
Apr 30, 2014
https://www.youtube.com/watch?v=BlTeqBwf2Ic

Pilot Forgets to Turn Off Chemtrails! (Debunked) - YouTube

Another viral YouTube video purporting to show a pilot forgetting to turn off chemtrails as a plane comes in to land is
#93
ponosni
2
Apr 29, 2014
anonimnost je postala strateška prednost, v svetu nenehnega zastraševanja.
#92
haapy yack
3
Apr 28, 2014

Anonimno pismo grupe časnika iz sjedišta NATO pakta u Bruxellesu skupini G -7
****************************************
Poštovana gospodo! Obraćaju vam se suradnici jedinice koja se bavi pitanjima strateškog planiranja, iz sjedišta NATO pakta u Bruxellesu. Svi mi imamo borbeno iskustvo u različitim regijama svijeta koje nam dopušta da izjavimo sljedeće.

Još nismo vidjeli tako nekompetentnih i kratkovidnih političara po pitanju vojne strategije, kao što ste vi uz rukovodstva G-sedmi Svi vaši postupci u odnosu prema Rusiji, posebno u ukrajinskoj krizi, dovešće do potpunog podrivanja vojnih mogućnosti bloka, a kasnije i do njenog kolapsa.

Pod rukovodstvom Predsjednika SAD Baraka Obame koji je pobrkao svjetsku političku arenu s košarkaškim terenom, vi iz dana u dan pravite nove pogreške. Sudeći po vašim postupcima, vi možete igrati samo ulogu sitnih provokatora, zbog čijih će djelovanja patiti čitavi narodi. Htjeli bi da svoje mišljenje potkrijepite sljedećom argumentacijom.

1. Nas ne interesira kako ste vi vodili pregovore s Moskvom o Europskoj proturaketnoj obrani (PRO). Nas interesira ta činjenica da je u rezultatu tih pregovora Moskva na našim granicama razmjestila raketne komplekse "Iskander".

Vi očito ne znate da će te rakete potpuno neutralizirati ne samo raketne bacače PRO, nego i ostala čvorišta naredbene uprave u Europi. Poslije njihovog udara, kompletna NATO armija pretvorit se u stado ovaca. Ne preostaje nam ništa drugo nego da vam čestitamo na tom neospornom vojno-strateškom uspjehu.

2. Još čudnije nam izgleda vaše zastrašivanje Moskve putem patroliranja "Fantoma" po njenim jugo-zapadnim granicama. Vi očito ne znate da su naši "Fantomi" nemoćni pred ruskim PVO sustavima S -300 i S-400.

Prema informacijama koje stižu do nas, u Generalštabu Rusije je poboljšano raspoloženje i tamo se smiju mnogo više nego ranije. Rusi mogu eliminirati naše patrole jednim pritiskom prsta na gumb "Start". Da li je potrebno demonstrirati takvu dječju naivnost u "pokazivanjem mišića".

3. Mi ne razumijemo svrhu slanja ratnih brodova u Crno more. Da li to želite pokazati da ste u tim vodama gazde? No, rezultat toga je bilo to što je Moskva predislocirala na Krim puk strateških raketnih nosača "Backfire" koji će staviti pod potpunu kontrolu ne samo akvatorij Crnog mora, nego se mogu pojaviti u bilo kojoj točki Europe.

Radi vaše informacije, obavještavamo vas da nije razrađena protiv ove za nove krstareće rakete H -32 u ovim avionima. Sada je višestruko porastao stupanj potencijalne prijetnje za naše strukture na kontinentu i u susjednim regijama. Još jednom, primite naše iskrene čestitke.

4. Vi podržavate i naoružavate režim u Kijevu, koji je u vojnom smislu onesposobljen. Taj režim ne može dobiti ni jedan rat, ni veliki ni mali. Da li vama uopće pada na pamet misao da će njihova propast biti još jedna propast vaših marioneta i da će to nanijeti udar vašem ugledu?

Izgledalo nam je da ste svi vi poslije intervencije u Afganistanu morali nešto naučiti. Ali, po svoj prilici, u vašem slučaju se to nije dogodilo.

Jer u sadašnjim svjetskim okolnostima, samo najbeznadežnije budale mogu izabrati Putina kao objekt napada i gubiti od njega sve runde, jednu za drugom.

Gospodo, imate vi u svijetu važnijeg posla, nego što je to potezanje konopca s Rusijom na svoju štetu.

Ispričavam se što se nismo potpisali ispod ovog pisma. Uvjerili smo se da je u posljednje vrijeme sloboda govora u našim zemljama postala čista fikcija. Zbog toga našu želju da nastavimo s radom i izrazimo svoje stavove, iznosimo u formi obraćanja bez potpisa.

Grupa starijih časnika u sjedištu NATO pakta. Brisel, 2014/4/20. godine.

(Dmitrij Sedov, Fond Strateške Kulture) - (vestinet)

Bogati će se Promjeniti Samo Kad Budu Primorani ! | New World Order | Croatia

Podaci pokazuju da se u svim velikim gospodarstvima, unatoč krizi, bogata manjina i dalje bogati na štetu siromašne veći
#91
haapy yack
2
Apr 24, 2014
HAARP upravo nad Turskom

http://www.sat24.com/de/tu

Wetter Satellitenbilder Turkei, Niederschlag, Temperaturen, Blitze und Gewitter, Sonne

Wetter Satellitenbilder Turkei, Niederschlag, Temperaturen, Blitze und Gewitter, Sonne und Satellitenbilder über England
#90
ponosni
2
Apr 24, 2014
Prečudovito, Pindar, tako všeč mi je, če se lahko koga bojim ;)
#89
Pindar
4
Apr 23, 2014
Ponosni, če boš lepil neumnosti in zavajal ljudi, tudi ti ne boš dobil pudinga za večerjo. Ko se boš ti začel zavedati, se bodo tudi ostali, nisi njihov vodja, tudi ne pastir. Če ne boš upošteval našega opozorila, bo potrebna penetracija..to pa verjetno veš, kaj pomeni?

Svetujemo ti pa, da se usmeriš v iskanje bistva, bistva 10, 8..ko boš to dosegel, bo bistvo 20,11 lažje dojemljivo, prej ne.

Sicer ti pa kupimo letalsko karto za bermudski trikotnik, na naše stroške.
#88
ponosni
2
Apr 22, 2014
Izpostavljam iz tega videa: KRITIČNA MASA LJUDI SE MORA ZAČETI ZAVEDATI PROBLEMA!
Slovenija je res omenjena.
https://www.youtube.com/watch?v=Vj3ndhCJmKw#t=141

No Real Weather Left! GeoEngineering Threatens the World! - YouTube

Explosive discussion of No Real Weather Left! Dr Rima Truth Reports: Guest - Dane Wigginton of GeoEngineering Watch
#87
ponosni
2
Apr 22, 2014
@Šumadinac
Pravim, da so tendence poi preganjanju, tudi na zahodu:
http://www.infowars.com/london-mayor-calls-for-state-to-take-children-based-on-parents-political-beliefs/
#86
Stoyan Svet
4
Apr 18, 2014
in potem svizec zavije čokolado v aluminijevo folijo ;)
#85
Pindar
9
Apr 17, 2014
Škrati so naši ujetniki..če mi ne odločimo drugače, nihče ne more mimo naših misli in namer. Če boste širili neresnice o nas in našem delu, bo potrebna penetracija..to pa ponavadi peče.
#84
Stoyan Svet
4
Apr 17, 2014
škrat, ki Vidu stiska + sem jaz
#83
Vid Dobnikar
6
Apr 17, 2014
Šumadinac ti se kar norčuj iz teh bitij. Nekega dne ti moda vzame sapo:)

#82
Šumadinac
10
Apr 16, 2014
Vid, mislim, da ti je škrat stisnil plus..al je bil vilin? tolk so hitri, da sploh ne vidiš..

Drugače pa ja, sem vladar iluminatijev in škrate koristimo za kopanje zlata in pridelovanje piva. Vilinke..uh uh, kolk so pa to lepa (in ustrežljiva) bitja..če bi le vedel, Vid..bi se ti manj bliskalo v glavi.
#81
Vid Dobnikar
5
Apr 16, 2014
Šumadinac si ti morda prostozidar ali kak malteški vitez v službi svetovnih illuminatov, ker skušaš ves čas zadeve speljati na stran, da je vsaka stvar bedarija, neresnična in zavajanje ljudi? Nekam čudni negiraš zadeve, protidokazov pa nimaš. Če jih imaš postrezi z njimi!!!

Si kdaj govoril z ljudmi, ki lahko še vidijo škrate? Kaj se dogaja na energetskem nivoju nihče od nas ne more občutiti v popolnosti, to bi lahko le, če bi imel združena višji in fizični jaz. Glede škratov in vil pa to niso pojave iz Illuminatske fabrike Walt Disney, ki so tebi verjetno znane.

Nihče od nas ne ve, kdo vse živi še na tem planetu poleg nas, ker vibrira na drugih frekvencah od nas in teh bitij naši možgani ne morejo zaznati.

Če nekdo nekaj trdi, da bi lahko bilo ali obstajajo in drugi nima protidokaza, da to ne obstaja se takšno izpostavljanje kritika jemlje enako verodostojno kot trditev prvega. Torej, kdo ima prav? Oba ali nihče ali tisti, ki najde dokaz?

Sicer pa, kako pa veš, da nam škrati ne pomagajo? Po podatkih bralca akaše so zadolženi za vse zeleno na planetu, torej na energetskem nivoju skrbijo tudi za tvojo špinačo, ki raste na vrtu, da jo ti daš v usta:)
#80
Šumadinac
10
Apr 15, 2014
Vid, zakaj pa škratov ne prosite za pomoč..škrati so baje močnejša bitja kot pa satanisti, pa tudi brez posledic prebavljajo GSO....sam ne vem, če se razumejo z nlpjevci? Vilini pa baje vse peljejo scat, tudi škrate..je to res?
#79
Vid Dobnikar
5
Apr 15, 2014
Area 51: The Frantic Caller (Ex-Area 51 Worker Claims Alien Extermination Of Mankind)

Mogoče zadeva ni tako ne resnična? Kdo je celo prekinil satelitsko zvezo?

http://www.youtube.com/watch?v=0ZDzWIG7x_4

P.S. Ne poslušajte Frantic caller calls back ker je zadeva dokazano bila
podtaknjena s strani CIA/NSA. Glas dokazano ni isti, če prav zveni podobno, samo da bi deskriditirali prvi klic.

Area 51: The Frantic Caller (Ex-Area 51 Worker Claims Alien Extermination Of Mankind) - YouTube

In 1997, syndicated talk show host Art Bell, received a frantic call from a man claiming to have worked in area 51. An i
#78
Vid Dobnikar
5
Apr 15, 2014
Prosim vse ljudi, da pomagate širiti zavest o geoinženiringu in chemtrailsih, če veste da plankton proizvede 50% vsega kisika na Zemlji in da je 50% planktona umrlo zaradi geoinženiringa/Fukušime, potem smo zares v zelo slabem položaju. Drevesa umirajo po svetu in to prihaja tudi k nam. GSO imajo potencial iztrebiti vse življenje na Zemlji. Tisti, ki to počnejo so satanisti, degenerirani umi in umsko vodeni od ne zemeljskih entitet. Le s širjenjem zavesti o teh nevarnostih lahko kaj spremenimo, torej ne se prepirati in kregati, s tem ne bomo prišli nikamor.

http://www.youtube.com/watch?v=SHP7QMyHQ5w

Jeff Rense & Dane Wigington The 6th Great Extinction - YouTube

Jeff Rense & Dane Wigington The 6th Great Extinction videos.. Please click here to subscribe to my channel.. Clip from D
#77
Frice Frace
2
Apr 14, 2014
@Vid Dobnikar
Povedano vse. Hvala!
#76
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-04-02 09:38:51 (Apr 02, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj