Članek
Papež Wojtyla v peklu
Objavljeno Apr 25, 2014

Naj najprej povem, da nisem vernik nobene vere, razen vere v sebe, spoštujem vernike drugih religij. Atributi vseh religij so resnica, mir, ljubezen.

Meni je še najboljša definicija Boga angleška skovanka GOD, (Generator, Operator, Destroyer) stvarnik, vzdrževalec in uničevalec.

Všeč mi je tudi definicija, ki pravi, da je bog Ljubezen.

Tista nesebična, brezpogojna ljubezen, ki zavisi od tvojega nivoja zavesti, ki zavisi od tvojega razumevanja življenja samega, razumevanja energije, ki te živi, ki zavisi od harmonije tvojih misli, besed in dejanj, ki zavisi od osvobajanja od tvojih strahov in receptov drugih, kako naj se živi in ki temelji na naslanjanje na lastne notranje občutke in izkustva.

Torej zame Bog ni nekaj v kar se veruje, ampak nekaj, kar se v srcu doživlja. In ko se to doživlja o tem ni več nobenega, niti najmanjšega dvoma. Mnogi so upravičeno alergični na besedo Bog, saj je ta beseda v zgodovini človeštva najbolj zlorabljena beseda s katero so v zgodovini vse religije tudi najbolj trgovale.

Kar se mene tiče je RKC Vatikan že tisočletja taka trgovina, ker je praktično vse, kar počne v nasprotju z Jezusovim učenjem. Kar naprej malikujejo, čeprav je ena od osnovnih zapovedi; Ne malikuj. In ne samo to. Že par stoletij je Vatikan močno povezan s satanisti iluminati. Mnogi Vatikanski visoki duhovniki kardinali in papeži so člani teh tajnih prostozidarskih lož.

Nad zemljo Vatikana malikujejo boga in Jezusa, pod Vatikanom pa malikujejo Luciferja. Pa ne samo to; Pod Vatikanom že dolga leta izvajajo satanistične rituale v katerih celo ubijajo otroke in pijejo njihovo kri. Na internetu je več pričevanj, ki to potrjujejo. Nekaj od teh prič, ki so spregovorile so ubili, da bi za sabo zabrisali sledi. Ena od teh živih izhaja tudi iz družine Rothschild. Tu je ena od povezav;

ki opisuje, kako so pred njenimi očmi pod vatikanom v satanistični dvorani zaklali otroka. Ta priča izhaja iz družine iluminatov in ko se je to zgodilo je bila stara 12 let. Na youtube lahko najdeš še več takih prič, če vpišeš v youtube; Vatican child sacrifice, ali vatican child abuse, Vatican iluminati.

Cirkus Velike noči je za nami in seveda ta poganski praznik farbanja jačk, blagoslavljanja šunke in potice ki so jo RKC in ostale krščanske cerkve pospravile pod svojo streho ima z Jezusovim učenjem toliko kolikor imajo gliste z učenjem plesa salse.

Tudi evharistija v kateri duhovnik reče; »Vzemite in jejte od tega vsi. To je moje telo, ki se daje za vas.« in »Vzemite in pijte iz tega vsi. To je kelih moje krvi, nove in večne zaveze, ki se za vse preliva v odpuščanje grehov. To delajte v moj spomin, nima z Jezusovim učenjem absolutno nobene veze.

Seveda imajo še manj vezo z Jezusovim učenjem kaki odpustki in odveze, da o kaki molitvi Zdarava Marija niti ne govorim.

RKC, Vatikan in ostale krščanske cerkve se v glavnem ukvarjajo z ritualno magijo vcepljanja strahu, kar je točno nasprotje temu kar je zares učil Jezus.

Jezus ni učil nobene ritualne magije.

Da ne bom zajadral predaleč od naslova. V nedeljo bo RKC Vatikan papeža Wojtylo razglasil za svetnika. Papež, ki naj bi bil Petrov naslednik in ki naj bi imel moč, ki mu jo je podelil Jezus rekoč;

Dal ti bom ključe nebeškega kraljestva, in kar koli boš zavezal na zemlji, bo zavezano v nebesih; in kar koli boš razvezal na zemlji, bo razvezano v nebesih.«

Tistim okoli papežev, kakor tudi samim papežem je popolnoma jasno, da nimajo nobene moči niti na Zemlji, še manj v nebesih, ničesar ne morejo zavezati in ne samo, da nimajo nobene moči, tudi vejo kje bodo po smrti končali. In to vsekakor ne bodo nebesa.

Angelica Zambrano mlado dekle iz Ekvadorja izvira iz verne družine, ki se je velikokrat postila in prosila Boga naj ji spregovori in pokaže nebesa. Ta želja se ji je pri 18 letih tudi izpolnila. Punca je za to morala umreti in bila mrtva dva dni, med tem časom pa ji je Bog razkazal nebesa in pekel. V peklu je med drugim videla tudi trpečega papeža Wojtylo, kateremu je okoli vratu visela strupena kača. Od Boga je dobila odgovor, zakaj je Wojtyla tam v peklu; "Noben nečistovalec, noben malikovalec, nihče, ki je pohlepen in noben lažnivec ne bo podedoval mojega Kraljestva. Wojtyla je govoril veliko stvari, ampak nikoli o resnici, taka kot je. In čeprav je poznal resnico je imel raje denar, kot da bi pričal o odrešitvi." Wojtyla je prosil Boga naj ga pošlje nazaj na Zemljo, da se pokesa, a Bog mu je odgovoril, da je prepozno zanj, da zanj ne bo več druge priložnosti. Vse kar ta punca govori v videu o svojih izkustvih tam onkraj mi je smiselno.

Nedvomno pričanje tega dekleta deluje zelo iskreno in prepričljivo

https://www.youtube.com/watch?v=EzW5VY8blzI 

Star pregovor pravi, da slučajnosti ni, da se nobena stvar na tem svetu ne zgodi slučajno. Po objavi na Žurnalu se je velik križ v italijanski vasi Cevo, posvečen papežu Wojtyli - Janezu Pavlu II., danes, dva dni pred njegovo razglasitvijo za svetnika podrl, pri čemer je pod seboj pokopal mladega moškega, ki je na mestu umrl. http://www.zurnal24.si/kriz-pod-seboj-pokopal-moskega-clanek-230987

Res slučajnosti ni, vse se dogaja in zgodi, da se vsak iz tega lahko kaj nauči.

Zanimivo prav v vseh religijah obstajajo nebesa in pekel.

Stari Egipčani so za nebesa imeli celo recept, ki se je glasil iz dveh vprašanj in odgovorov.

Prvo vprašanje je bilo; Si našel notranji mir?

Drugo; in če si ga, si o tem kako si prišel do njega povedal tudi drugim?

Odgovor pa je vedno samo; Ne, ali pa Da.

Zdaj poznaš recept; najdi notranji mir in o tem povej drugim. :-)

Povezave na ostale članke o tej temi;

Cirkus imenovan Božič

http://www.pozitivke.net/article.php/20131225013457589

Črni papež najmočnejši možna svetu

http://www.pozitivke.net/article.php/20130718154603825

Vatikan je antikrist; http://www.pozitivke.net/article.php/20121121073450390

Stoyan Svet