Članek
Evropske volitve maj 2014 - Odprto pismo kandidatom
Objavljeno May 13, 2014

Spoštovani kandidati za zastopanje evropskih državljanov 2014-2019 .

Zmagali boste kot poslanci na EU volitvah, če boste branili naše interese in temeljne pravice na najvišji ravni demokratične evropske uprave: Evropskem parlamentu .

Zastopamo tisoče državljanov v številnih združenjih v Evropski uniji. Žal smo tudi mi del tega velikega odstotka državljanov, ki smo izgubili vero v evropske institucije in v naše politične predstavnike.

Menimo, da v večini EU poslanci služijo združbam drugih političnih interesov in škodijo nam državljanom. Čeprav smo v preteklosti morda glasovali z določeno mero upanja , smo danesrazočarani in nismo pripravljeni podpisovati praznih obljub. Zato bi radi vedeli, kaj ste pripravljeni storiti za nas evropske državljane glede zelo resne zadeve: Podnebne manipulacije - izvršeno dejstvo , ki so jih izpostavila naša združenja v Evropskem parlamentu lani.

Primer institucionalne brezbrižnosti in nezanimanje EU poslancev 8. in 9. aprila 2013 smo organizacije iz 17 držav v Evropski uniji izpostavile Evropskemu parlamentu na konferenci pod pokroviteljstvom poslanke Tatjane Ždanoke našo zaskrbljenost zaradi prikritih HAARP anten in škropljenjem evropskega neba v okviru nezakonite podnebne manipulacije / geoengineeringa.

Programi, kot nadaljevanje resolucije Evropskega parlamenta o "Okolju, varnosti in zunanji politiki", odobreni 14. januarja 1999 na podlagi poročila A4-005/99 Odbora za zunanje zadeve zadeve , varnostno in obrambno politiko.

V točki T in odstavku o antenah HAARP -vojaškem sistemskem orožju s pogubnimi učinki na podnebje v poročilu je bilo izrecno navedeno, da: "kljub obstoječim konvencijam in raziskavam o vojaških okoljskih manipulacijah kot orožje, je to razvidno na primeru sistema HAARP na Aljaski. Opredeljena je kot sistem orožja, ki moti klime, zunaj katerega koli pravnega okvira, HAARP je globalno vprašanje in mora biti obravnavano kot resno grožnjo okolju, z neizmerljivim vplivom na življenje ljudi ".

Naša konferenca je bila z naslovom "Nad teorijami o podnebnih spremembah - civilna družba proti geoengineeringu“. Vsi poslanci iz vseh EU političnih skupin so bili povabljeni , da se udeležijo , vendar kljub pomembnosti tematike niso NIČ storili. Niti predstavniki medijev niso prišli na novinarski konferenci po dogodku.

UPANJE

Po konferenci je bila izdana peticija, da je Odbor za peticije Evropskega parlamenta, zahteval neodvisno preiskavo dejstev - kar zadeva okoljske zadeve in varstvo potrošnikov, ki pa poteka brez vednosti in soglasja državljanov in v popolni tajnosti. Kršijo se temeljne pravice evropskih državljanov, kot je določeno v pogodbah, kot so pravica do zdravja, pravica do varnosti in pravica do celovitosti, pa tudi pravica do obveščenosti.

Pravkar smo dobili obvestilo, da je bila ta peticija sprejeta v obravnavo. .

(Glej priloženi dokument & www.skyguards.org)

Civilna družba je zadovoljna s to odločitvijo Evropskega parlamenta, ki daje upanje. Vendar prihajajoče volitve sprožajo vprašanja , ki bi jih bilo treba razjasniti pred 25 maj. V tej perspektivi in če upoštevamo, da je to resna zadeva, pomeni to tudi protiustavni napad na nacionalno suverenost in zlasti na samopreskrbo s hrano, bi radi vedeli, če ste EU kandidati pripravljeni, da :

(1 ) podprete Odbor za peticije o svoji odločitvi, da razišče dejstva , ki so predmet naše obtožnice

(2 ) spodbujate javno razpravo o tej temi

(3 ) ste pripravljeni zakonsko prepovedati ves geoengineering in podnebne manipulacijske dejavnosti v Evropi , kar pomeni, da mora vsak narod imeti suverenost nad svojim nebom;

(4 ) ste za zakonodajno predložitev o vojaških raziskovalnih programih pod demokratični in parlamentarni nadzor;

5 ) zahtevamo polno izvajanje zgoraj omenjene resolucije Evropskega parlamenta o Okolju, varnosti in Zunanji politiki.

Pričakujemo vaš takojšen odziv .

Lep pozdrav .

Josefina Fraile Martín - Terra SOS - Tenible / Giulietto Chiesa ex parlamentario Europeo 2004-2009 / Alternativa

originalen tekst

Seveda to isto javno izjasnitev od naših EU kandidatov za poslance zahtevamo vsa civilna združenja (okoli 10 000 članov) v Sloveniji, ki imamo vremenskega manipuliranja in podnebnega vojskovanja že vrh glave dovolj.