Članek
HAARP poplavno „čiščenje“ terena bivše Juge
Objavljeno May 19, 2014

1. Naj najprej v imenu mnogih izrazim sožalje našim južnim bratom iz Hrvaške, Bosne in Srbije, ki so v umetno izzvanih poplavah izgubili svoje drage in svoje imetje.

2. Naj se na drugem mestu javno zahvalim vsem našim borcem za modro nebo, katerih je v Sloveniji že okoli 900, ki imajo doma androide, oziroma orgonite s katerimi motijo zločinsko delovanje NATO vojske pod okriljem satanističnih sil imenovanih Iluminati, NWO, Bildeberg itd.

Kdor že dalj časa spremlja vremenske karte lahko jasno vidi, da se dostikrat kemični oblaki, ki jih vetrovi in HAARP antene vlečejo na naše nebo, zaustavijo in zaobidejo naše področje.

V TV oddaji Tednik, ki ga je pripravila ekipa RTVSlo je eden od sogovornikov jasno povedal, da so enega od njegovih sodelavcev na primorskem, lastnika in izdelovalca androidov obiskali ameriški marinci.

Zanimali so se za androide, z njihove strani pa je bila izražena želja naj prenehajo s tem.

No niso samo njega. Obiskali so tudi drugega izdelovalca androidov na dolenjskem, kar mi je potrdil sam osebno. Razlog njihovegav obiska je bil predvsem ustrahovanje in želja po prenehanju delovanja androidov.

Seveda je obisk marincev dosegel nasproten učinek. Lastniki androidov se zavedajo svojega poslanstva in so pripravljeni za to kar počno tudi žrtvovati svoja življenja. Oni se zavedajo, kako zelo je za nas pomembno sonce, vir življenja. http://ava.rtvslo.si/predvajaj/kdo-ureja-vreme/ava2.174267402/

Večini nas, ki redno spremljamo satelitske vremenske karte je bilo jasno, da bodo ob tem umetnem ciklonu takratko potegnile, vse države, skozi katere tečejo reke Sava, Drava, Donava. Uničevanje narave držav, ki se ne morejo braniti pred temi umetnimi cikloni je za mednarodno bančno mafijo res donosen biznis.

Žalostno je, da so njihove prodane duše, narodni izdajalci dovolili tako kot pri nas namestitev radarjev HAARP anten, ki lepo vlečejo, vrtinčijo, kopičijo oblake in spuščajo tam, kjer to želijo.

Tokrat jim je glavni cilj Srbija in njihovo glavno mesto Beograd. Seveda pa so močne HAARP antene tudi v Romuniji in v Madžarski. 

Kako iz rek, jezer in morja črpajo ogromne količine vode s pomočjo satelitov, HAARP anten, radarjev in kemičnih oblakov bo morda več govora v naslednjih člankih.

Tokrat so vodo, ki jo zlivajo na Balkan počrpali iz Črnega morja, zdaj pa ga črpajo iz Severnega morja v upanju, da jim ga bo uspelo transportirati do Donave, Save in Drave.

Črpanje vode iz morja, jezer in rek ni nekaj novega. To je odkril že Nikola Tesla, katerega intervju sem omenil že v enem od prejšnjih člankov. (odlomek)

TESLA : „Večina mojih odkritj je bila narejena za dobro ljudi . Gradil sem mline na veter , da bi poganjali sonce in mleli v njih del toplote in svetlobe. Ta sončna moka bi se hranila za mesece mraza in teme. Naredil sem napravo , ki upravlja s strahotno močjo vetra , ustvarja stene trdne kot jeklo, orožje za katerim ostaja puščava. Z njo se ustvarja nevihte nad področji in se upravlja z oblaki, dežjem in snegom. Iznašel sem način, da se z električno energijo iz oceanov črpa velike količine vode in puščave spreminja v zelena in rodovitna polja.“

Cel intervju je tu; http://www.val-znanje.com/index.php/tekstovi/znanost/440-nikola-tesla-intervju

In kakšna je rešitev za Srbijo, pa tudi za nas?

1. Združevanje in povezovanje enakomislečih

2. Kdor si lahko privošči nakup, ali izdelavo androida, ali orgonita naj to stori čimprej.

3. Pridruži se pobudi za takojšnjo zaustavitev vseh HAARP anten in vojaških radarjev v EU in svetu.

4. Pridruži se pobudi za takojšnjo prepoved vseh zapraševanj neba s strani vojaških in civilnih letal nad vsemi državami EU in sveta.

Stoyan Svet