Članek
Poček slovenskega naroda grobek
Objavljeno May 24, 2014

V enem od prejšnjih člankov sem zapisal, da nas je NATO 22. aprila ob dnevu Zemlje in prihodu 800 ameriških vojakov na vojnem vadbišču Poček-Bač „blagoslovil“ s potresom 5 stopnje po mercalijevi lestvici.

Resnično, tako kot februarska žledna katastrofa in čez 10 dni povodna katastrofa v kateri je zalilo vas Planino je tudi potres v bližini vasi Jurišče bil povzročen umetno.

Slovenija res žal vsebolj postaja samo še vadbišče vremenskega bojevanja.

„Tepiharjenje“ slovenskega neba z različnimi kemikalijami vseskozi poteka z vso intenziteto. To lahko vsak vidi s prostim očesom, kadar je zjutraj vreme še jasno se po tepiharjenju Natovih bombnikov in civilnih letal hitro pooblači, čeprav na vremenskem satelitu SAT24 nad Slovenijo ni videti niti oblačka.

Teoretiki zarote alias ljudje na agenciji ARSO pa seveda še vedno ne delajo nobenih analiz zraka na nano delce aluminija, stroncija, barija, kadmija, litija, polimerov in drugih kemičnih koktajlov, da o kaki analizi na parazite, bakterije in viruse niti ne govorim.

Zakaj bi teoretiki zarote ARSA deali analize, ko pa so lepo plačani od nas davkoplačevalcev za svoje teorije zarote in prikrivanje podatkov.

Naj omenim, da se vas Jurišče, kjer je bil epicenter potresa nahaja znotraj Vadbišča Poček, ki se združuje z vadbiščem Bač, ki leži jugovzhodno od Pivke, med Pivko in Ilirsko Bistrico.

To vadbišče Poček-Bač meji kar na štiri občine; Cerknica, Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica.

Obsega kar okoli 1500 hektarjev gozdov, travnikov in polj.

Kar je zanimivo okoli tega vojaškega vadbišča je to, da smo se že leta 2000 na referendumu prebivalci Postojne in Pivke 75% odločili za zaprtje tega vojaškega vadbišča. Zgodilo se seveda ni nič.

In ne samo to.

Država oziroma MORS že od tega leta 2000 naprej ne izpolnjuje svojih pogodbenih obveznosti in ne plačuje oškodovancem zaradi uničenja infrastrukture in nemožnosti koriščenja gozdov, polj in travnikov lastnikom, saj vojaške vaje potekajo kar naprej.

Prišlo je celo do tega, da mora občina na mednarodnem sodišču tožiti državo zaradi neizpoolnjevanja obveznosti in neupoštevanja na referendumu izražene ljudske volje.

In ne samo to.

Država daje v najem vadbišče Poček-Bač tujim vojskam Tako smo aprila pred potresom videli od Postojne do Pivke in nazaj kolone tujih vojaških vozil z oznako ND Nizozemska.

In ne samo to.

Videli smo celo vojaška vozila brez karšnihkoli tablic.

In seveda ne samo to.

Tuji vojaki so se v uniformah lepo sprehajali po Postojni in se vozili naokoli tudi v civilnih vozilih s tujimi registracijami.

In ne samo to.

Pred potresom sem na lastne oči videl peljati vojaško cisterno s prikolico z nizozemslo registracijo na kateri je z velikimi črkami pisalo; Extremly flamable ( zelo vnetljivo)

To isto cisterno s prikolico so videli tudi vaščani, ko je peljala na vadbišče Bač. Po potresu pa iz tega vadbišča nazaj v Postojno.

In ne samo to.

Po potresu so nažigali s topovskimi granatami ne samo podnevi, ampak tudi ponoči.

In ne samo to.

Za sabo niso pospravili niti neeksplodiranih granat. Eden od lastnikov je na svojem zemljišču, ki leži znotraj vojaškega vadbišča našel kar osem takih neeksplodiranih granat.

Res ta potres znotraj vojaškega vadbišča Poček-Bač se je zgodil na prelomnici, ki poteka ob vasi Jurišče.

Ampak v svojem življenju sem doživel že kar nekaj potresov, tudi v Ameriki v Kaliforniji oziroma Los Angelesu in Malibuju kjer sem več mesecev prebival.

Noben naravni potres se ne začne z eksplozijo, vsi umetno povzročeni potresi pa seveda da.

Raziskoval sem o tem na internetu in našel sled; Sonic boom earthquaqe.

Kar potrjuje mojo trditev, da je bil potres v Postojni povzročen umetno.

O tem ne bom tu razglabljal, naj si o tem kogar zanima prebere na google vsak kar sam.

Zdaj znano je, da so bili pred tem v bližini Ribnice kar štirje potresi. Prijatelj mi je povedal, da zaradi Gotenice in tamkajšnjih rovov, ki očitno zelo zanimajo mednarodno bančno mafijo in njihove sluge NATA.

Po potresu v bližini Postojne pa je mednarodna bančna mafija dobila koordinate geopatskih prelomnic Ljubljane, kjer bo sledil eden od naslednjih umetno povzročenih potresov. Umetno povzročeni potresi bodo sledili tudi na področjih bivše Juge. Zapomnimo si; mednarodni bančni mafiji in njihovim slugam je pomemben en sam cilj; Porušiti, uničiti in poceni pokupiti.

Dragi moji tako zdaj poteka tretja svetovna vojna; nadaljevali se bodo chemtrail zapraševanja, potresi, poplave, suše, tornadi in ti si ta žaba, ki se počasi kuha v mrzli vodi. Če ne boš pravočasno izskočil se boš pač skuhal. Ampak ne mi potem jokat, da nisi bil pravočasno obveščen. ;) Edina rešitev je izstop Slovenije iz NATA in EU in popolnoma politična prevetritev. Ljudje, ki ne delajo za skupno dobro v politiki nimajo kaj iskati.

Stoyan Svet