Članek
Konec Murgel komande - nastop demokracije
Objavljeno Jun 06, 2014

Še vedno nam vlada lutkovno gledališče pod taktirko Milana Kučana. 

Zapomnimo si; Vse parlamentarne stranke in tiste nove, katerim rtvslo namenja veliko medijskega prosotora so pod okriljem murgel komande. 

Spomnimo se po poročilu medijev je prav s pomočjo parlamentarnih glasov NSi še posebej njihovega vodje poslanske skupine Tonina bila Kučanu nezakonito povišana penzija iz 2300 na 5500€.

V medijih smo lahko prebrali, da je Tonin kot  nagrado za nezakonito zvišanje penzije Kučanu dobil dve karti za razkošno potovanje na luksuzni ladji, ki jo je izkoristil za poročno potovanje.  

Toliko v vednost o lutkovni parlamentarni poziciji in opoziciji.

Murgel komanda še vedno nadzira tudi gospodarstvo in državno bančništvo. 

Janša je padel v nemilost murgel komande samo zato, ker je šel preveč po svoje.

SDS je drugorazredna partija. Vsi njeni člani, ki so in še zasedajo visoka mesta v državi so bili člani ZK. Barbara Brezigar je pred osamosvojitvijo kot tožilka celo po dolžnosti preganjala nasprotnike režima, da o partijcih miličniku Gorenaku in Zveru niti ne govorim. 

Ivan Janša že več let igra golf s Kučanovimi člani foruma 21. O tem so pisale tudi Finance. Uradno sovražniki in nasprotniki, privatno topli prijatelji.  

Lutkovno gledališče deluje kot mafija 

Dokler bomo sprejemali njihova pravila in njihove zakone, ki so v škodo nas državljanov in dokler se ne bomo obnašali kot oni bomo luzerji, ki se podrejajo njihovim pravilom igre. 

Rešitve so; 

kazenske ovadbe proti ožjemu vodstvu murgel komande,

bojkot volitev in zahteva po zamenjavi murgel, DVK in volilnega sistema

državljanska nepokorščina (neplačevanje rtv prispevka)

Njih je malo, nas je veliko.

Naš cilj ni ne levi, ne desni, naš cilj je in mora biti s strani države  zagotavljanje dostojanstva in dostojnega življenja vseh nas državljanov Slovenije. 

Stoyan Svet

https://www.youtube.com/watch?v=Q5sC4dkO2f0