Članek
NATOVENIA alias Slovenija samo še vesela NATO baza
Objavljeno Jun 14, 2014

Pred časom so se pojavile govorice, da bodo američani na vadbišču Poček zgradili NATO bazo. Napotil sem se na občino Postojna vprašati, če oni kaj vejo o tem. Seveda o tem nihče ni vedel nič. Edino kar je prišlo na dan je, da se za občino išče nov vodni vir, saj ta potok Malni, iz katerega se črpa vodo za vodovod meji na vadbišče Poček.

Tako kot so nas američani na aprilski vaji Adriatic strike veličastno počastili na vadbišču Poček-Bač s potresom 5 stopnje po Mercaliju, so nas tudi v junijskem Adriatic strike veličastno počastili z iz lepega vremena nenadnim hudim neurjem in več strelami, ki so na Počku udarjale veselo iz oblakov.

Seveda so nas pred tem veselo preletavala Natova letala F16 in celo brezpilotna letala, ki jih zadnje čase povsod po svetu uporabljajo za zapraševanje.

Med tem je bilo lepo opazovati satelitsko vremensko karto na

http://www.sat24.com/en/ kako so takrat iz nič samo in izključno nad Slovenija v kratkem času nastali nevihtni kemični oblaki. Seveda smo bili kot ponavadi par dni prej deležni obilega avio Nato-zapraševanja.

Po streljanju s strelami na Počku so težke oblake z radarji odvlekli nad Ljubljano tam s strelami zakurili par kozolcev in njene prebivalce počastili s točo. To vajo so ta mesec ponavili že parkrat in z radarji odvlekli oblake na določena področja,kjer so povzročali neurja.

Te vaje se bodo veselo nadaljevale povsod na področjih bivše juge, zato pa se vaja imenuje "Adriatic strike."

Trenutno pa v Sloveniji že poteka nova vaja z naslovom ZVITA PODLASICA, ki se bo uradno začela v ponedeljek 16. junija. Na njej bo sodelovalo 1300 vojakov od tega 950 tujcev. O tej vaji ti bo z veseljem kaj več povedal stotnik Dušan Petrovič. Njegov mobilni telefon 051 663 285 

Več lahko prebereš tu; http://www.slovenskavojska.si/odnosi-z-javnostmi/sporocila-za-javnost/novica/nov/se-trije-dnevi-nas-locijo-do-zacetka-mednarodne-vojaske-vaje-vecnacionalnih-kopenskih-sil-zvita/ 

Zato, ko vidiš na nebu pospešeno zapraševanje vedi, da bo čez kak dan nekje nad Slovenijo hudo neurje streljanjem strel v določene objekte veselo nadaljevalo, pač posledica zvite podlasice. Evo takole so novinrajem prikazali kako to izgleda. 

Eden od komentatorjev iz Postojne me je opozoril na zanimiv intervju studio ob 17h o vojaškem vadbišču Poček. Zanimivo ga je poslušati in ti ga  priporočam v poslušanje. >>povezava<<

Zakaj je ta radijski razgovor tako zanimiv? Zato, ker predstavnik vojske priznava, da v Sloveniji že imamo NATO bazo, ki se nahaja na letališču Cerklje blizu nuklearke Krško, kjer zdaj potekajo velika gradbena dela. O tem lahko prebereš več na straneh vojska si. Davkoplačevalci veselo plačujemo milijone evrov, da nas Natovim letalom ne bo treba več zapraševati iz Italije, ampak nas bodo lahko veselo zapraševali s kemikalijami kar z domačega letališča Cerklje.

>>povezava: posodobitev letališča Cerklje<<

Vsake vojaške vaje, ki potekajo v Sloveniji so večnivojske; na tleh malo streljajo z raznimi orožji, uporabljajo pilatuse in helikopterje na višjem nivoju pa se dogaja tole

Za konec bi te pa vprašal, če ti v ušesih kaj zvoni?

Če ti še ne, pa se gotovo prav kmalu bo. Nad tabo se izvaja MEDUZA.

Dobro pa kako naj se nad tabo izvaja MEDUZA, če pa le ta živi v morju.

Evo takole;

>>povezava: ameriška vojska financira mikrovalovna orožja<<

UŽIVAJ!

Stoyan Svet