Kaj storiti? Še lahko zmagamo na volitvah

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-06-16 ob 00:04:32

Veliko vas ozaveščenih volilcev je ignoriralo volitve za EU poslance in prav je tako.

Samo s 17% udeležbo smo političnim strankam pokazali, da jih imamo vrh glave dovolj.

Zdaj so na hitro umaknili najbolj skorumpirane politike iz vrhov strank in nas skušajo z novimi starimi obrazi prepeljati žejne čez vodo.

Malo jih že grabi panika, kajti tudi ti novi stari politikanti so bili vpleteni v razne korupcijske rabote, ali pa ne znajo pojasniti od kje jim kaka nepremičnina.

Seveda se je izkazalo, da so vsi predsedniki političnih strank materialno pravi reveži, na predvolilnih omizjih pa so nam spet prodajali pravljice za lahkonoč otroci.

Vsi veljaki parlamentarnih strank so seveda odločno za boj proti korupciji, ni jih pa nič sram, da niso doslej nič konkretnega storili, da se ne bi stotine milijard evrov pretakale na privat račune na eksotičnih otočjih.

Ni jih nič sram, da smo glede korupcije prva država na svetu.

Ni jih nič sram, da so 23 let sprejemali zakone, ki so omogočali velekrajo

Ni jih nič sram, da je vlada celo poslovala s slovenskimi podjetji, ki imajo sedež na eksotičnih otočjih v izogib plačevanju davkov v lastni državi.

Ni jih nič sram, da so poslanci parlamentarnih strank soglasno spremenili ustavo in praktično ukinili referendum.

Ni jih nič sram, da so parlamentarne stranke družno in nezakonito Kučanu dvignile penzijo iz 2300 na 5500€.

Ni jih nič sram, da so razprodali vse, kar se je razprodati v tej državi dalo.

Ni jih nič sram, da so vsakega od nas zadolžili že za 35000€.

Ni jih nič sram, da so sluge farmacevtskih lobijev, ki z obveznim cepljenjem zastruplajo naše otroke,

Ni jih nič sram, da so sluge NATA, ki se z zapraševanjem našega neba in sodobnim vremenskim vojskovanjem tuje vojske izživljajo nad nami.

Ni jih nič sram, da so sodišča sluge politični mafiji in da na prostost puščajo največje mafijaše.

Ni jih nič sram, da skozi banke že več kot 20 let perejo mafijski denar in da veselo izginjajo ne ve se kam milijarde evrov za kar nihče nikoli ne odgovarja.

Ni jih nič sram, da nam skozi medije že več kot dvajset let lažejo in nam prodajajo nebuloze.

Če bi bil jaz na njihovem mestu, bi se od sramu pogreznil v zemljo, oni pa nam iz TV ekranov gledajo v oči in vsakodnevno veselo lažejo. Oni niso nič krivi in se ne čutijo odgovorne za kriminmalno stanje države.

Spomnim se preden je leta 2004 SDS prevzela oblast kako je barbara brezigar kot državna tožilka govorila kako bodo obračunali s kriminalom belih ovratnikov, seveda ni storila absolutno nič, korupcija se je za vladavine SDS povzpela do neba. Ivan Janša pa je ponavljal mantro; "Tako je delal tudi Rop"

Tudi Virantova državljanska Lista je obljubljala boj proti korupciji izkazalo pa se je, da jih je toplo veselilo, da so lahko bili zraven ko se je na veliko kradlo.

Povsem jasno je, da so nove stranke Mira Cerarja, Šoltesa, Bratuškove in vse stare parlamentarne stranke gnila jajca, ki bodo samo nadaljevala kriminalno politiko do totalnega razkroja države.

Vse nove stranke so medijsko popolnoma blokirane, na njihove tiskovne konference ne pride noben režimski novinar v upanju, da bi vse ostalo tako kot je bilo do sedaj.

Stare kontinuitne režimske partijce grabi strah pa sestavljajo svet modrecev, se vrtijo okoli ustavnega sodišča, da bi ja vse bilo, kot je za njih bilo prelepo.

Torej kaj storiti?

Pozivam vse zainteresirane in člane manjših strank, da se pridružimo stranki Humana Slovenija in skupaj naredimo kandidatno listo in naredimo končno konec tej skorumpirani mafijski politiki.

Lepim;

ZADEVA: Pojasnilo Volilcu/ volilki kako nam oddati Podpis podpore POŠLJI NAPREJ, Deli naprej po e-mail, na FaceBook in ostale medije in osebne znance in neznance!

ZADEVA: stranki- HUMANA SLOVENIJA in ENAKIH MOŽNOSTI ter SOS Gibanje SOS - Sočutnost, Odgovornost, Solidarnost -gremo v skupni nastop na Volitve za DZ-parlament 2014 - Potrebujemo tvoj podpis- in tebe kot kandidata/tko za poslance! Akcija mora biti speljana do 17.6.2014!

Spoštovani/na,
Stranki HUMANA SLOVENIJA in Enakopravnih možnosti - ter gibanje SOS (Sočutnost, odgovornost, solidarnst) se bomo skupno udeležili Volitev v DZ 2014, zato potrebujemo tudi tvoj "Podpis podpore Volilca" za vložitev kandidature na Volitvah v DZ-parlament 2014. Te podpise zahteva zakon oz. država, da sploh lahko vložimo kandidaturo in se tako borimo skupaj z vami in za vas. V 8 Volilnih Enotah po Sloveniji- to so tudi UE-Upravne Enote po Sloveniji ( LJ, CE, MB, NM, KP, Kranj itd..) moramo v vsaki Volilni Enoti link je tu
http://sl.wikipedia.org/wiki/Volilne_enote_v_Sloveniji zbrati vsaj 50 podpisov od ljudi, ki stanujejo tam, oz. 100 podpisov, neglede na njihov sedež bivanja. To je 8 x 100 podpisov in tudi predlagati 88 kandidatov/tk v DZ.
Kako lahko oddaš podpis-nam v podporo?
1. Klikni in Snemi obrazec. na tem linku: 
http://www.dvk-rs.si/files/files/PV-DZ01.pdf in si ga natisni-sprintaj (če nimaš printerja, dobiš ta Obrazec tudi brezplačno na tvoji UE-Upravni enoti)
2. Izpolni obrazec- z velikimi tiskanimi črkami (datum volitev je 13. 7. 2014)- podpis pusti prazen, ker ga podpišeš tam na UE! 
3. Odnesi ga na najbližjo Upravno enoto, kjer ti podpis potrdijo-overijo. Potrditev je brezplačna- potrebuješ tvoj osebni dokument.
4.Potrjen obrazec dostavi naši listi kandidatov HUMANA Slovenija- Enakopravnih možnosti- SOS
Potrditev podpisa je možno opraviti na katerikoli Upravni enoti v Sloveniji, ne glede na vaše stalno prebivališče!

Potrjene-overjene obrazce nam ČIMPREJ pošljite po pošti:

HUMANA SLOVENIJA
Rogaška cesta 36 
2250 Ptuj

Hvala!

Podpisovanje obrazcev traja do 17. junija 2014, v skrajni sili tudi do 18 junija, ko moramo ta zadnji dan oddati podpise in celotno kandidaturo do 24 ure na UE po vsej Sloveniji!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Monika Bračika
0
Jun 26, 2014
Dragi Stoyan Svet, nisem kandidatka za DZ. V EU parlamentu sem se videla, toda v slovenskem trenutno žal ne. Raje si bom reševala lastno življenje in poskusila vplivati na politiko iz zornega kota "navadne" državljanke, ki opozarja na neskladnosti katere nas ovirajo tako na ravni osebne kot tudi poslovne rasti kot se potegovala za mesto v DZ, saj nisem prepričana, da imam dovolj "slovensko" političnih izkušenj, kar pomeni, da bi verjetno v tem "svetem hramu" prej naletela na gluha ušesa kot posluh.

Svoje možnosti v EU parlamentu sem ocenila drugače. Govorim več tujih jezikov in te bi gotovo lahko izkoristila za to, da sem slišana v EU parlamentu, predvsem TUDI stran od mikrofona, saj so parlamentarci omejeni le na minutke in nimajo vedno prevajalca ob sebi! Vemo, da lahko prepričamo tudi s "small talkom" oz. pritegnemo pozornost, da nam potem tudi bolj pozorno prisluhnejo kot dobimo mikrofon v roke.

Poznam tudi razlike v mentaliteti različnih narodov in bi gotovo lahko našla pravilno pot prenosa argumentov na podlagi primerjav in razumevanje razlik. Odnos do politike, časa, načina življenja, gospodarstva in denarja je drugod v državah EU drugačen kot tukaj in sem prepričana, da znam komunicirati ter primerno prepričati mediteranske, zahodne in tudi vzhodne države bolje kot mnogi drugi Slovenci.

Hja, mogoče je nenavadno, toda menim, da imajo drugi v DZ Republike Slovenije boljša izhodišče kot jaz in sem prepustila kandidaturo drugim, čeravno sem imela na EU volitvah, kljub skromni lokalni udeležbi 12% kar dobrih 3.43% kar je bilo mnogo več kot povprečje stranke 1.17%. Mogoče sem imela na lokalni ravni dobre karte, toda če se sam ne počutiš dovolj močan je bolje, da prepustiš mesto drugim.

Zaenkrat še vedno verjamem, da je DL stranka, ki lahko premakne položaj države na višji nivo. Stranka ima po mojem mnenju daleč najboljši program in sedaj tudi dovolj izkušenj, da ga bo znala primerno realizirati. Nikoli v politiki ne bo uspelo strankam 100% - nobeni, in nikoli niso vsi vedno 100% enakega mnenja kot smo sami, čeravno smo v isti stranki, toda ključno je, da znamo sklepati PAMETNE kompromise na podlagi PRAVICE drugačnega mnenja o kateremu lahko glasno govorimo in borimo.. Nikoli ne bi bila v stranki, ki mi narekuje smeri in vrednote katerim moram slediti kot ovca.. DL to zna! Poleg programa, je to zame ključno merilo.

O gospodu Vogrin imam svoje mnenje :-)... ne bom ga komentirala, ker vam ne želim pokvariti veselja do njega. hahahaha diplomatsko, a ne?! Malo se hecam! Ne zameriti. :-)
#22
melilev
2
Jun 25, 2014
Obvestilo. Humana Slovenija iz Ptuja je uspela opraviti vse zahtevane postopke, in je tako vložila kandidaturo, vendar SAMO ZA enoto PTUJ.
Kar pomeni, da bodo to stranko imeli na volilnih lističih samo na ptujskih vliščih. (na RTV pa imajo interni pravilnik, da ne dajo možnosti kamere in mikrofona nikomur, ki ne uspe tega narediti v VSEH enotah po vsej Sloveniji. to pomeni: stranka, ki ne zbere nekajtisoč osebnih podpisov ljudi (ki morajo svoj podpis ožigosati še na upravni enoti fizično!) , državljani sploh ne morejo množično izvedeti da obstaja, kaj šele njen plan dela.

DOBRA NOVICA pa je, da imamo na VSEH voliščih kandidata od ENAKOPRAVNI DEŽELANI -NAPREJ SLOVENIJA . pridruženi so tudi BREZPOSELNI in ogroženi, vendar neuradno.
#21
Stoyan Svet
0
Jun 24, 2014
draga Monika Bračka, V restavraciji Sputnik na Viču v Ljubljani, kjer si verjetno bila tudi se morda spomniš treh vprašanj, ki sem jih zastavil Šušteršiču, Virantu in Pličaniču
Šušteršiču, kaj bo storil glede pranja mafijskega denarja v NLB?
Virantu kaj bo storil glede korupcije v državnem zboru
in Pličaniču kaj bo storil glede korupcije, ki vlada v sodstvu?
Šušteršič mi je rekel; "Prinesite dokaze" Virant je nekaj brezveze mutil, Pličanič pa je razlagal o toplem prijateljstvu med člani.

Takoj mi je bilo jasno, da v tem derivatu LDS stranke nimam kaj početi.

S soglasno spremembo ustave, ki negira tretji člen, ki pravi, da ima v Sloveniji oblast ljudstvo pa mi je bilo popolnoma jasno, da so vse parlamentarne stranke samo še za na smetišče zgodovine.
Po novi ustavi se ljudstvo ne more več mešati v finančne in vojaške zadeve, za referendum za ostale nepomembne zadeve pa mora najprej zbrati 35 000 na občini overovljenih podpisov, potem pa na referendumu dobiti vsaj 340 000 glasov podpore.

Angleški pregovor pravi; Iste sorte ptice letajo skupaj, nek naš pregovor pa pravi; S komer si, takšen si.

Draga Monika lahko, da si poštena, ampak v kaki DL derivatu LDS poštena zagotovo ne boš več dolgo.

Če boš izvoljena v DZ boš postala strankarski avtomat za tipkanje tistih dveh tipk ZA in PROTI.

Še najboljši vtis od DL poslancev je name naredil vaš bivši član Vogrin,
#20
Monika Bračika
1
Jun 23, 2014
Joj, boli me, ko to berem. V EU parlament nikoli ne gre cela stranka in kandidati ne moremo poznati vseh članov strank. Kako? Mogoče so nekateri zares lopovi, ne vem. Ko bom za katerega iz mojih vrst izvedela in imela trdne dokaze, da gre za lopovščino bom to tudi priznala. Ne podpiram lopovov nič bolje kot vi. Najslabše kar lahko naredim je, da zaradi ne vednosti nekomu dam glas in ga ta zlorabi.

Da sem v življenju kdaj kaj ukradla bi verjetno tudi kaj imela, a nimam. Še k konkurenci delati nisem šla, četudi so mi nudili fenomenalne pogoje in me ni vezala nobena konkurenčna klavzula ali podobno. Enostavno mi ni dalo srce, da bi šla v tujino in bila konkurentka kakšni domači firmi, ko pa vem kako težko delajo, da dobijo svoj skromni evrček.

Ni mi niti malo všeč, ko govorimo splošno o politikih - saj priznam, pogosto tudi jaz :-)). Ni res, da vsi kradejo, so lopovi, hočejo le dobre plače, nič ne delajo, izkoriščajo... bla bla bla... Bila sem kandidatka na EU volitvah in nič od naštetega nisem doživela ali bila.

Mogoče boste rekli: joj kaj je ta naivna. Izkoristili so jo. Na take pomisleke lahko hitro odgovorim: "Neumnost!" Reva nisem.

Za pot v politiko nisem šla zaradi svojih političnih načel, temveč zaradi mojega življenja. Zato ker sem imela neko zelo pisano življenjsko zgodbo. V le enem življenju sem doživela in preživela več kot cela skupina drugih ljudi. Šla sem skozi pekel in letela v oblakih. Življenje me je peljalo v tujino in nazaj domov - in sicer večkrat! Lahko bi celo rekli, da se je moje življenje malo poigralo z menoj.

Da sem prišla v EU parlament bi imela kaj povedati! Poznam razlike med državami EU napam Slovenije, govorim 5 tujih jezikov in ne znam sebično razmišljati (kar je verjetno moja največja osebna ovira). Najbrž bi polovico plače dala za kakšne humanitarne zadeve ali razvoj nekih novih projektov s področja turizma, ker na tem segmentu mi domuje srce, čeravno delam na področju branže elektronike in elektrotehnike .-).

Prosim bodite bolj konkretni, ko govorite o politikih. Niso vsi enaki in vsakič, ko berem kaj splošnega imam občutek, da govori ljudstvo tudi o meni in nikoli ne bo dalo šanso nekomu, ki ni "tipičen" slovenski politik, ker ga že v naprej "obsodijo". Posledično bi lahko tudi odstopili, saj bi radi dobrega a smo obsojeni za sodelovanje pri slabemu. To me ne motivira! Bi mogoče vas?
#19
Stoyan Svet
1
Jun 22, 2014
moje odprto pismo Ivanu janši, ko je bil še predsednik vlade
http://www.pozitivke.net/article.php/20121201212948675
#18
Pravi Slovenec
0
Jun 19, 2014
"Dokler boste ovce in volili SDS bomo vedno v dreku...tolk o tem"

in dokler boste volili tudi naslednjike KPS, bomo vse globlje v dreku..

tko pa je, ko rdeče tele pametuje beli ovci..c c c
#17
Stoyan Svet
3
Jun 17, 2014
voliti katerekoli parlamentarne stranke je isto sranje,
vsi so kradli in nakradli, kar se je dalo
#16
Slovenc
5
Jun 17, 2014
Dokler boste ovce in volili SDS bomo vedno v dreku...tolk o tem..
#15
Ernest Artič
1
Jun 17, 2014
Sem za spremembe, še posebej, če so napredne, toda, dokler je v odgovoru če, ni nobenih možnosti za kaj boljšega. Kako povrniti v državo 75 milijard? Nič konkretnega. Žal.
#14
Stoyan Svet
3
Jun 17, 2014
če v parlamentu ne bo lažnivih in goljufivih politikov potem bomo lahko storili marsikaj, kot recimo sprememba ustave, da bo podobna res kaki demokratični ustavi, pa seveda da se povrne v državno blagajno 75 milijard nakradenih evrov, ki zdaj ležijo na privat računih določenih naših politikantov, tajkunov in lobistov nekje na eksotičnih otočjih.
#13
Ernest Artič
1
Jun 17, 2014
Vse napisano vemo, vsaj tisti, ki tu in tam preberamo kakšne novice. Ja kaj pa boste storili VI? Tudi v primeru uspešnega vstopa v politični sistem se boste izgubili v povprečju lažnivih in goljufivih politikov. Pri vsaki navedeni napaki bi morali navesti vaš popravek. Ga podkrepiti in razložiti tako, da mu lahko verjamemo. Samo pisati o napakah nasprotnikov je mnogo premalo.
#12
ponosni
3
Jun 17, 2014
TO, se potrudim jutri tudi sam dati podpis.
#11
Stoyan Svet
4
Jun 16, 2014
Tako je Vid hvala, zato trudimo se vsi,
dajmo najboljše od sebe,
kajti vsak od nas je lahko tista sprememba,
ki smo jo običajno pričakovali od drugih.
#10
Vid Dobnikar
5
Jun 16, 2014
Upam, da uspemo! Predvsem pa, da se slovenceljni prebudijo iz sanj o demokratični Evropi ter prenehajo tako zabudeno gledati prebujene ljudi, ki jim pred nosom kažejo špricanje na nebu.

Zaradi takih ''posebnih'' ljudi bomo najebali vsi. Sedaj ni čas za kolebanje ampak dejanja, da se izkopljemo iz tega sranja!

Zemeljski eko sistem je pred zlomom in če se takoj ta trenutek preneha špricanje je že vprašljivo preživetje človeka na tem planetu, če se ne konča in se nadaljuje, smo preteklost.

Ljudje premalo gledajo okrog sebe, zato so nevedne ovčice v rokah svetovnih Illuminatov.

ONLY LOVE CAN SAVE US, BEFORE NATO & EU KILL US!!!!
#9
Stoyan Svet
4
Jun 16, 2014
Hvala Vid Dobnikar,
če se zbudi ljudstvo lahko prevzamemo oblast in pozovemo strice iz ozadja na odgovornost.
#8
Stoyan Svet
4
Jun 16, 2014
ja seveda ti referndumi so bili s podpisi treh poslancev za delanje megle. Referendum je oblika demokracije, ki se ne sme zlorabljati.
V državnem zboru sem v imenu civilnih združenj pri razgovoru z Jankom Vebrom zahteval e-volitve in e-referendume, ki bi celotno zadevo za 10x pocenile.
Cerar je izjavil, da se politika s tem ne strinja.
Verjetno je mislil na tiste strice iz ozadja,
ki so nas pripeljali do bankrota države
in katerih sluga je tudi on sam.
#7
Vid Dobnikar
4
Jun 16, 2014
Sem šel ravnokar na UE in overovil podpis in ob 14.30h ko se odpre pošta pošljem podpisano podporo. Sem pa poslal po emailu še drugim ljudem, upam da nam uspe!
#6
Aleksander Lipi
0
Jun 16, 2014
Z večino vaših zapisov v rdeči barvi se strinjam, ne strinjam pa se povsem z vašim videnjem tega, da so skoraj ukinili referendum.

V preteklosti se je milijone in milijone evrov zapravilo za raznorazne brezvezne referendume, na katerih je bila volilna udeležba minimalna, od njih pa nobenega učinka, glasovalo pa se je tudi o zadevah, o katerih povprečni državljani nimajo pojma... Edino pravilno se mi zdi, da se je možnost tovrstnih referendumov zajezilo. Po nepotrebnem se je zapravljal in se še zapravlja davkoplačevalski denar (1 referendum = 6 mio EUR - 3 EUR/prebivalca Slovenije.

Kar se pa NATO-a tiče, je pa tako, da smo se sami odločili za vstop v NATO na referendumu...
#5
Stoyan Svet
3
Jun 16, 2014
točno to zlobni, pri 99% njihovih odločitev mi ljudstvo nismo imeli absolutno nobenega vpliva. Celo norca so se delali iz naših predlogov.
#4
Stoyan Svet
5
Jun 16, 2014
tako je Vlado, dovolj nas je, da kandidiramo v vseh volilnih enotah,
držimo se reka mahatme Gandija, ki pravi; " Ti si ta sprememba, ki jo pričakuješ od drugih."
#3
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-06-16 00:04:32 (Jun 16, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
arso
(1)
vera
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
geji
(1)
FED
(1)
MI6
(1)
ecb
(1)
CIA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj