Članek
Stranke, ki se ne boste lotile nakradenih 75 milijard € v državni politiki nimate kaj iskati
Objavljeno Jun 27, 2014

1. Vse parlamentarne stranke ste imele in imate lepe politične programe, ki ste jih prepisovale druga od druge in v katerih volilcem obljubljate med in mleko skratka pravljice za lahko noč otroci, naredile ste pa to, da ste omogočile klepto-zakonodajo, velekrajo in razprodajo države.

Vse parlamentarne stranke ste vodile klepto-mafijsko politiko. Zato dragi volilci ne glejte na njihove programe, glejte na to, kaj so določeni ljudje za davkoplačevalce dobrega že naredili, oziroma česa niso.

***

2. Vsi vemo, da so glavni krivci za razgradnjo države in obupno ekonomsko sranje strici iz ozadja, katerih nesporni vodja je Milan Kučan. Stranke, ki se nimate namena kazensko spraviti na strice iz ozadja v državni politiki nimate kaj iskati.

***

3. Nobena politična stranka se doslej ni spravila na državno bančno mafijo, ki je prala mafijski denar v južnih ekspoziturah in omogočila krajo desetine milijard € davkoplačevalskega denarja. Stranke, ki se nimate namena spraviti na bančno mafijo v državni politiki nimate kaj iskati.

***

4. Vsi vemo, da veliko odgovornost za nastalo sranje nosijo poslanci državnega zbora, ki so v 24 letih države sprejemali kriminalno klepto-mafijsko zakonodajo. Stranke, ki se nimate namena kazensko spraviti na te bivše posčance v državni politki nimate kaj iskati.

***

5. Imamo dvakrat več uslužbencev javnega sektorja, kot Hrvaša in trikrat več, kot Avstrija. Stranke, ki nimate namena zmanjšati število javnih uslužbencev vsaj za polovico v državni politiki nimate kaj iskati.

***

6. Imamo kriminalno ustavo. Politične stranke, ki ne boste za spremembo ustave po meri ljudovlade v državni politiki nimate kaj iskati. Poslanec v državnem zboru je predstavnik ljudstva in kdor je kot poslanec omejeval in omejuje pravice in svoboščine ljudstva v državnem zboru nima kaj iskati.

***

7. NATO je zločinska organizacija ameriških korporacij. Z vremenskim vojskovanjem nam uničujejo naravo in nam delajo nepojmljivo škodo. Politične stranke, ki ne boste podpirale izstop Slovenije iz te zločinske organizacije v parlamentu nimate kaj iskati.

***

8. EU je asociacija pod nadzorom svetovnih korporacij za uničenje malih držav in deluje proti ineteresom ljudi, ki živijo v teh državah. Naj omenim tu samo forsiranje za privatizacijo vodnih virov in pridelavo in prodajo GSO prehrane. Lastnik naše nacionalne banke je Rothschild, s katerim smo podpisali sramotno pogodbo v kateri si kadarkoli lahko od države sposodi milijardo evrov. Politične stranke, ki si ne boste prizadevale za izstop iz te EU zločinske asociacije v državni politiki nimate kaj iskati.

***

9. Politične stranke, ki ne znate drugega kot služiti mafijskim lobijem in nabijati davke v državni politiki nimate kaj iskati. Z davki ste ubili voljo ljudem, da bi sploh kaj delali. Doslej za ljudsvo niste bili nobena dodana vrednost samo kolateralna škoda. Če ne boste znižali davkov in omogočili ljudem, da delajo v državni politki res nimate kaj iskati.

***

10. Dragi tovariši in tovarišice politikanti, če se ne boste lotili vrnitve nakradenih 75 milijard € nazaj v proračun, v državni politiki nimate kaj iskati. 

Stoyan Svet