Članek
Pojasnilo k članku z naslovom; Papež Francis Bergoglio spoznan za krivega za trgovino z otroki, posi
Objavljeno Jul 28, 2014

Ko državna sodišča namesto, da bi preganjala kriminalce le te ščiti, ljudstvo ustanovi sodišče vesti.

Taka oblika ljudskega sodišča obstaja v nekaterih državah že več kot sto let.

Ne sestavljajo ga neuki državljani, ampak profesionalni advokati, sodniki in tožilci.

Sodbe sodišča vesti imajo lahko daljnosežne posledice saj prisilijo uradne institucije kot policijo in državna sodišča, da raziščejo in uradno začno sodno preganjati obsojene od ljudskega sodišča vesti.

Obsojeni od tega sodišča so prisiljeni prej, ali slej odstopiti s svojih položajev.

Na pobudo žrtev cerkvenega nasilja iz več držav so advokati, sodniki in tožilci pred par leti tudi v Bruslju ustanovili mednarodno sodišče vesti. (v nadaljevanju ITCCS)

Sodišče ITCCS sodeluje z državljani naslednjih držav; Kanada, ZDA, Mehika, Gvatemala, Brazilija, Irska, Anglija, Švedska, Danska, Holandija, Belgija, Francija, Španija, Portugalska, Italija, Poljska, Madžarska, Češka, Slovaška, Slovenija, Grčija, Egipt, Indija, Fidži in Avstralija

V več kot dvanajstih državah so zbirali dokazno gradivo proti papežu Francisu Jorge Bergogliu, jezuitu Adolfo Pachonu in Kanteburiškemu nadškofu Justin Welbyju.

Pred tem sodiščem so vsi bili spoznani za krive glede trgovine z otroci in za umore s soglasno odločitvijo petih sodnikov Sodišča in obsojen na dosmrtno zaporno kazen brez možnosti pogojnega izpusta.

Obsojeni so bili pozvani na zagovor na sodišče in soočenje z žrtvami in pričami in sodnimi dokazi, a so obsojeni trije to zavrnili.

Sodišče ITCCS v Bruslju je policije v državah Anglije in Italije pozvalo, da aretirajo obsojene.

Več informacij v angleščini je na straneh

http://itccs.org/

kontakt;

itccscentral@gmail.com
386-323-5774 (USA)
250-591-4573 (Canada)

Stoyan Svet