Članek
Malteški vitezi pogreb Slovenije
Objavljeno Aug 11, 2014

Ko vidim, kako se v državnem zboru prisrčno po prostozidarsko rokujeta Borut Pahor in kaznjenec Ivan Janša

me spreleti misel: "Pa saj Slovenija res vsebolj postaja en sam pogrebni cirkus države od Malteških vitezov."

Od Kučana preko Šturma do Janše in vmes vsi vplivnejši politiki in gospodarstveniki  so člani te satanistične prostozidarske lože. Med njimi sta recimo tudi Šrot in Bavčar. Sploh ne dvomim, da je Malteški vitez tudi Miro Cerar mlajši, ker kdor ni član te satanistične prostozidarske združbe na visokih položajih v politiki in gospodarstvu sploh nima kaj iskati.

Da bo parodija še večja, vsi ti vrli bivši tovariši komunisti, borci za svobodo, enakost in bratstvo lepo spadajo pod RKC, kajti Malteški vitezi so izpostava Vatikana.

Prvotni namen prostozidarskih lož je bila cehovska medsebojna pomoč in humanitarne zadeve, kar pa se je sprevrglo v totalno nasprotje odkar so vse te satabistične združbe prišle pod upravo Vatikana. Zdaj je tako; Bolj si pohlepen, lažnjiv in koruptiven večjo imaš šanso, da postaneš član te "kvazi" elitne združbe.

Španska nadaljevanka Ivana Janše s katero nas vsi mediji že leta zasipavajo vsakodnevno je načrten konstrukt za zamegljevanje oči ljudstvu, da se v ozadju lažje veselo nekontrolirano prostozidarsko krade, da milijarde evrov davkoplačevalskega denarja skozi državne banke še naprej veselo romajo na privat račune prostozidarjev na eksotična otočja. Vse skupaj je res dobro režirana gledališka predstava, provizije in podkupnine za te predstave pa so seveda velike. 

Za satanistične prostozidarske združbe je značilno, da med njimi obstaja hierarhična lestvica v kateri morajo nižje kategorizirani ubogati ukaze višje kategoriziranih. Navidezni politični sovražniki so v prostozidarskih ložah topli prijatelji.

Vsekakor je najvišje kategoriziran malteški vitez pri nas Milan Kučan. Kako to vem? Tega upokojenca je pred dvema letoma obiskal sam predsednik združenih narodov Ban Ki Moon. Le zakaj bi predsednik Združenih narodov obiskal nekega upokojenega predsednika neke nepomembne bankrotirane žepne države? Evo zato.

Zdaj ti je morda lahko tudi jasno zakaj vsak novoizvoljeni predsednik naše države, ali vlade nemudoma leti v Vatikan na iniciacijo in blagoslov. Tudi Bratuškova je po izvolitvi nemudoma odletela tja.

Ker je vestno izpolnjevala ukaze gospodarjev ima velike šanse, da postane EU komisarka.

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj Miro Cerar zavlačuje z namišljenimi dogovori med strankami, ko pa vsi malo bolje obveščeni vemo, da so za vsemi strankami stojijo isti lobiji in isti malteški vitezi.

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj za bančne velekraje še ni nihče odgovarjal

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj se NATO kar naprej lahko izživlja nad nami v preizkušanju taktik vremenskega vojskovanja od vsakodnevnega kemičnega in biološkega zapraševanja neba, žledenja, potresov, povodenj in bioterorizma. državne institucije pristojne za kontrolo in ukrepanje pa veselo stojijo križem rok in nas prepričujejo, da so vse to naravni pojavi.

Slovenija bi se morala po Palestini že pred leti imenovati že Slovenistina. Tam Izraelci brez posledic že 45 let nekaznovano izvajajo genocid nad Palestinci, ki se ne smejo svobodno sprehajati po svoji zemlji, ampak njihova bivališča postajajo zapori, dokler jim jih ne razrušijo.

Tudi pri nas je 1200 hektarov zemlje med občinami Cerknica, Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica. Lastniki teh travnikov, gozdov in polj so prebivalci teh občin in morajo za svoja zemljišča seveda plačevati davek, nimajo pa večino časa med letom pravice uporabljati svoja zemljišča, ker je tam vojaško vadbišče Poček in Bač do katerega je večino časa dostop žal vsem strogo prepovedan.

Seveda pa morajo lastniki zemljišč državi za svoja zemljišča veselo plačevati davek in za uničevanje njihove lastnine od vojske že vsa ta leta ne dobijo nobenega nadomestila. 

Zdaj ti je seveda lahko tudi jasno zakaj noben od slovenskih medijev ni obsodil izraelskega genocida nad Palestinci, zakaj naša država še naprej veselo prodaja vojaško opremo Izraelu in zakaj vlada v odhodu pod mizo tajno sprejema za ljudstvo pogubne zakone kot dovoljenje za uvedbo gensko spremenjenih semen in zakaj se predstavniki gospodarskega ministrstva tajno pogajajo z EU o uvedbi za ljudstvo pogubnega sporazuma TISA. 

Takole se rokujejo prostozidji malteški vitezi 

Tako kot je prikazano na zadnji sličici sta se v državnem zboru toplo rokovala Pahor in Janša, seveda pa tako rokovanje lahko najdete na veliko fotografijah naših vplivnih politikov in gospodarstvenikov. Oni so prostozidarske lutke katerim bi politično in gospodarsko delovanje v državnih ustanovah moralo biti strogo prepovedano. 

Več o naših prostozidarskih satanističnih združbah na tem naslovu; 

http://www.ujet.si/prostozidarske-loze-v-sloveniji-%E2%80%93-odkrita-tancica-plesa-v-maskah/ 

stopnje in redi;

http://sl.wikipedia.org/wiki/Prostozidarstvo 

Zbudi se,

ne bodi samo volilna ovca

je že skrajni čas ;)

Stoyan Svet 

vseeno tu objavljam še stopnje in rede:

Stopnje in redi oziroma nazivi v prostozidarstvu[uredi | uredi kodo]

Stopnje članov lože so odvisne od tega, v okviru katerega rituala je loža ustanovljena. V Evropi sta poznana dva: Stari in sprejeti prostozidarski škotski ritual (33 stopenj) in Francoski ritual, ki ima polovico manj stopenj. Stopnje po Škotskem ritualu so sledeče:

 1. Učenec/Vajenec
 2. Pomočnik
 3. Mojster
 4. Tajni Mojster
 5. Veliki Mojster
 6. Intimni Sekretar
 7. Starešina ali Sodnik
 8. Dobavitelji-Gradbeni
 9. Mojster Izbranec Deveterice
 10. Slavni Izbranec Petnajsterice
 11. Vzvišeni izbrani Vitez
 12. Veliki Mojster Arhitekt
 13. Vitez Kraljevskega Svoda
 14. Veliki Izbranec Svetega Svoda ali Vzvišeni Zidar
 15. Vitez Orienta ali Meča
 16. Princ Jeruzalema
 17. Vitez Vzhoda in Zahoda
 18. Vitez Rožnega Križa
 19. Veliki Prvosvečenik ali Vzvišeni Škot nebesnega Jeruzalema
 20. Prečastiti Veliki Mojster
 21. Noahit ali pruski Vitez
 22. Libana
 23. Šef Svetosti
 24. Princ Svetosti
 25. Vitez Neusmiljene Kače
 26. Škotsko Trojstvo ali Princ Zahvale
 27. Veliki Poveljnik Hrama/Templja
 28. Vitez Sonca
 29. Veliki Škot Svetega Andreja
 30. Veliki Izbranec Vitez Kadoš
 31. Veliki Inšpektor Inkvizitor Poveljnik
 32. Vzvišeni Princ Kraljevske Skrivnosti
 33. Suvereni Veliki Generalni Inšpektor
 34. Veliki Škotski Tajnik Svete Komunistične Partije Jeruzalema