Malteški vitezi pogreb Slovenije

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-08-11 ob 12:50:42

Ko vidim, kako se v državnem zboru prisrčno po prostozidarsko rokujeta Borut Pahor in kaznjenec Ivan Janša

me spreleti misel: "Pa saj Slovenija res vsebolj postaja en sam pogrebni cirkus države od Malteških vitezov."

Od Kučana preko Šturma do Janše in vmes vsi vplivnejši politiki in gospodarstveniki  so člani te satanistične prostozidarske lože. Med njimi sta recimo tudi Šrot in Bavčar. Sploh ne dvomim, da je Malteški vitez tudi Miro Cerar mlajši, ker kdor ni član te satanistične prostozidarske združbe na visokih položajih v politiki in gospodarstvu sploh nima kaj iskati.

Da bo parodija še večja, vsi ti vrli bivši tovariši komunisti, borci za svobodo, enakost in bratstvo lepo spadajo pod RKC, kajti Malteški vitezi so izpostava Vatikana.

Prvotni namen prostozidarskih lož je bila cehovska medsebojna pomoč in humanitarne zadeve, kar pa se je sprevrglo v totalno nasprotje odkar so vse te satabistične združbe prišle pod upravo Vatikana. Zdaj je tako; Bolj si pohlepen, lažnjiv in koruptiven večjo imaš šanso, da postaneš član te "kvazi" elitne združbe.

Španska nadaljevanka Ivana Janše s katero nas vsi mediji že leta zasipavajo vsakodnevno je načrten konstrukt za zamegljevanje oči ljudstvu, da se v ozadju lažje veselo nekontrolirano prostozidarsko krade, da milijarde evrov davkoplačevalskega denarja skozi državne banke še naprej veselo romajo na privat račune prostozidarjev na eksotična otočja. Vse skupaj je res dobro režirana gledališka predstava, provizije in podkupnine za te predstave pa so seveda velike. 

Za satanistične prostozidarske združbe je značilno, da med njimi obstaja hierarhična lestvica v kateri morajo nižje kategorizirani ubogati ukaze višje kategoriziranih. Navidezni politični sovražniki so v prostozidarskih ložah topli prijatelji.

Vsekakor je najvišje kategoriziran malteški vitez pri nas Milan Kučan. Kako to vem? Tega upokojenca je pred dvema letoma obiskal sam predsednik združenih narodov Ban Ki Moon. Le zakaj bi predsednik Združenih narodov obiskal nekega upokojenega predsednika neke nepomembne bankrotirane žepne države? Evo zato.

Zdaj ti je morda lahko tudi jasno zakaj vsak novoizvoljeni predsednik naše države, ali vlade nemudoma leti v Vatikan na iniciacijo in blagoslov. Tudi Bratuškova je po izvolitvi nemudoma odletela tja.

Ker je vestno izpolnjevala ukaze gospodarjev ima velike šanse, da postane EU komisarka.

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj Miro Cerar zavlačuje z namišljenimi dogovori med strankami, ko pa vsi malo bolje obveščeni vemo, da so za vsemi strankami stojijo isti lobiji in isti malteški vitezi.

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj za bančne velekraje še ni nihče odgovarjal

Zdaj ti je morda tudi jasno zakaj se NATO kar naprej lahko izživlja nad nami v preizkušanju taktik vremenskega vojskovanja od vsakodnevnega kemičnega in biološkega zapraševanja neba, žledenja, potresov, povodenj in bioterorizma. državne institucije pristojne za kontrolo in ukrepanje pa veselo stojijo križem rok in nas prepričujejo, da so vse to naravni pojavi.

Slovenija bi se morala po Palestini že pred leti imenovati že Slovenistina. Tam Izraelci brez posledic že 45 let nekaznovano izvajajo genocid nad Palestinci, ki se ne smejo svobodno sprehajati po svoji zemlji, ampak njihova bivališča postajajo zapori, dokler jim jih ne razrušijo.

Tudi pri nas je 1200 hektarov zemlje med občinami Cerknica, Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica. Lastniki teh travnikov, gozdov in polj so prebivalci teh občin in morajo za svoja zemljišča seveda plačevati davek, nimajo pa večino časa med letom pravice uporabljati svoja zemljišča, ker je tam vojaško vadbišče Poček in Bač do katerega je večino časa dostop žal vsem strogo prepovedan.

Seveda pa morajo lastniki zemljišč državi za svoja zemljišča veselo plačevati davek in za uničevanje njihove lastnine od vojske že vsa ta leta ne dobijo nobenega nadomestila. 

Zdaj ti je seveda lahko tudi jasno zakaj noben od slovenskih medijev ni obsodil izraelskega genocida nad Palestinci, zakaj naša država še naprej veselo prodaja vojaško opremo Izraelu in zakaj vlada v odhodu pod mizo tajno sprejema za ljudstvo pogubne zakone kot dovoljenje za uvedbo gensko spremenjenih semen in zakaj se predstavniki gospodarskega ministrstva tajno pogajajo z EU o uvedbi za ljudstvo pogubnega sporazuma TISA. 

Takole se rokujejo prostozidji malteški vitezi 

Tako kot je prikazano na zadnji sličici sta se v državnem zboru toplo rokovala Pahor in Janša, seveda pa tako rokovanje lahko najdete na veliko fotografijah naših vplivnih politikov in gospodarstvenikov. Oni so prostozidarske lutke katerim bi politično in gospodarsko delovanje v državnih ustanovah moralo biti strogo prepovedano. 

Več o naših prostozidarskih satanističnih združbah na tem naslovu; 

http://www.ujet.si/prostozidarske-loze-v-sloveniji-%E2%80%93-odkrita-tancica-plesa-v-maskah/ 

stopnje in redi;

http://sl.wikipedia.org/wiki/Prostozidarstvo 

Zbudi se,

ne bodi samo volilna ovca

je že skrajni čas ;)

Stoyan Svet 

vseeno tu objavljam še stopnje in rede:

Stopnje in redi oziroma nazivi v prostozidarstvu[uredi | uredi kodo]

Stopnje članov lože so odvisne od tega, v okviru katerega rituala je loža ustanovljena. V Evropi sta poznana dva: Stari in sprejeti prostozidarski škotski ritual (33 stopenj) in Francoski ritual, ki ima polovico manj stopenj. Stopnje po Škotskem ritualu so sledeče:

 1. Učenec/Vajenec
 2. Pomočnik
 3. Mojster
 4. Tajni Mojster
 5. Veliki Mojster
 6. Intimni Sekretar
 7. Starešina ali Sodnik
 8. Dobavitelji-Gradbeni
 9. Mojster Izbranec Deveterice
 10. Slavni Izbranec Petnajsterice
 11. Vzvišeni izbrani Vitez
 12. Veliki Mojster Arhitekt
 13. Vitez Kraljevskega Svoda
 14. Veliki Izbranec Svetega Svoda ali Vzvišeni Zidar
 15. Vitez Orienta ali Meča
 16. Princ Jeruzalema
 17. Vitez Vzhoda in Zahoda
 18. Vitez Rožnega Križa
 19. Veliki Prvosvečenik ali Vzvišeni Škot nebesnega Jeruzalema
 20. Prečastiti Veliki Mojster
 21. Noahit ali pruski Vitez
 22. Libana
 23. Šef Svetosti
 24. Princ Svetosti
 25. Vitez Neusmiljene Kače
 26. Škotsko Trojstvo ali Princ Zahvale
 27. Veliki Poveljnik Hrama/Templja
 28. Vitez Sonca
 29. Veliki Škot Svetega Andreja
 30. Veliki Izbranec Vitez Kadoš
 31. Veliki Inšpektor Inkvizitor Poveljnik
 32. Vzvišeni Princ Kraljevske Skrivnosti
 33. Suvereni Veliki Generalni Inšpektor
 34. Veliki Škotski Tajnik Svete Komunistične Partije Jeruzalema

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal Stoyan Svet
haapy yack
2
Aug 23, 2014
hoj
http://www.batr.org/totalitariancollectivism/092610.html
hojla

The New World Order Feudal Enslavement System

Totalitarian Collectivism from BREAKING ALL THE RULES. SARTRE Commentary on the American TC Saga.
#57
Komentar izbrisal Stoyan Svet
Božo žabjek
7
Aug 20, 2014
Kolikor vem, so naše tablete popustile 1945, ti pa jih od takrat direktno ali preko staršev jemlješ, da preživiš travme, ki jih poraženci nikoli ne prebolijo. Zato jim pamet vedno blokira!
#55
Stoyan Svet
4
Aug 20, 2014
malteški vritolez ne skrbi za nas,
tebi pa tabletke itak niso potrebne, niti ne bi delovale,
saj imaš glavo ves čas ve se kje ;)
#54
Komentar izbrisal Stoyan Svet
Božo žabjek
8
Aug 19, 2014
Ko pride Malteški vitez prvič v življenju do možnosti objaviti svoje puhlice nima jajčk, da bi to opravil z imenom in priimkom. Zato pa je toliko super bedarij v komentarjih. Kot bi bil strankarski lobist!
#52
Dajana Babič
4
Aug 19, 2014
Pilot pozabil ugasniti chemtrailse ob pristajanju.

http://worldtruth.tv/busted-pilot-forgets-to-turn-off-chemtrails-while-landing/
#51
Stoyan Svet
5
Aug 19, 2014
pihajoči vajenec a ti to pišeš malo o sebi?
#50
haapy yack
3
Aug 19, 2014
hojla
Jaz se sploh nimam namena s tabo prerekat. Na blog posredujem informacije. Kaj si me ne zanima. Sploh pa si se sam opredelil ane.
Evo tukaj dobiš vse informacije o Malteških vitezi, Majestiy Twelfe, CIA, NSA, Masoni, Iluminati, skrivnost znotraj skrivnosti, uboj Kennedyja, o zgradbah na Luni in Marsu, podzemnih mestih za izbrance, (si med njimi)
Joshua in Excalibur, manipulacija s Fatimo, Alternativa 1,2 in 3, finaciranje črnih projektov, antigravitacijska plovila, Jason, proces Orion...
Evo tukaj je kar veliko resnic. To da je človeštvo že v hudem zaostanku pa imaš prav.
@Ateist: Ne take najdem, da potem mal pihaš.
hoj

http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2014/05/behold-a-pale-horse-by-milton-william-cooper-1991-download-a-free-pdf-copy-now.html

EXOPOLITICS: Politics, Government, and Law in the Universe: "Behold A Pale Horse" by Milto

VANCOUVER, BC May 6, 2014 - Please feel free to download and freely distribute a pdf of Milton William Cooper's 1991 boo
#49
Mojster_Piha
2
Aug 19, 2014
ha ha .. 70 ljudi pozna resnico, happy yack ni med njimi - je rekel. Kako pa potem lahko rečeš da so tvoje trditve napram mojim ali od koga drugega pravilne? Veselko in Stoyan, vi2 še amaterja nista, sta samo amaterska vajenca z bujno domišljijo ki želita rešit svet. Žal se ne zavedata da sta ca 100 let prepozna :)
#48
Ateist
2
Aug 19, 2014
Ajoj veselko, ti verjameš v pravljice:

http://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-place_artifact

Amater...

Out-of-place artifact - Wikipedia, the free encyclopedia

Out-of-place artifact (OOPArt) is a term coined by American naturalist and cryptozoologist Ivan T. Sanderson for an obje
#47
Mojster_Piha
3
Aug 19, 2014
Razlog zakaj se ne spuščam v besedne dialoge s teboj in ostalimi vsevedniki je ta, da to nima smisla. Čemu ti mene imenuješ prostozidar? Torej, ne verjamem tvojemu bluzenju in sem avtomatsko "njihov", ki v nasprotju s teboj želi vsem okoli sebe le slabo in gleda le na svojo rit? Ti si kaj? Mati Tereza, ene vrste Slovenski konfucij? Res si na ene vrste ego tripu. Predavaš o moralah, vrednotah, v eno pa pljuvaš po celem svetu in želiš vse slabo tistim kateri niso tvoji privrženci. Ne le da si na ego tripu, tudi ene vrste diktatorska duša je v tebi.
#46
haapy yack
3
Aug 19, 2014
hojla

http://blog.world-mysteries.com/science/top-10-unexplained-ancient-artifacts-fact-or-fiction/
hoj

Top 10 unexplained ancient artifacts – Fact or Fiction? — World Mysteries Blog

The Most Puzzling Ancient Artifacts Over the last few hundred years, many perplexing artifacts have been unearthed that
#45
Ateist
2
Aug 19, 2014
Veseli jakec, kaj pa ti veš o evoluciji? Hint - a okostja in fosili so lažni?
#44
Ateist
4
Aug 19, 2014
Tako kot si jo ti videl, a ne Stoyan?!..pametuješ o stvareh, ki jih od daleč nisi videl, kaj šele da bi jih razumel..Si tipični predstavnik slovenskega amaterizma in neprofesionalizma., no, pa saj nisi edini..veselko te mogoče še prekaša.
#43
Stoyan Svet
2
Aug 19, 2014
ateist tebi je itak jasno samo to, da ti nič ni jasno,
megla v glavi in vsepovsod drugje.
Če ne prej, ko boš umrl se ti bo končno zjasnilo. ;)
zagledal boš luč na koncu tunela.
#42
Ateist
4
Aug 18, 2014
Dejansko imata pa taglavna spiritualista (Stoyan, veselko) problem..oz več njih, ker tako suvereno za ostale nebeliverje trdita, da imajo problem(e)..

Pfff, narcizem non plus ultra..
#41
Stoyan Svet
5
Aug 17, 2014
pihajoči vajenec kdo bi tebe lahko razumel, verjetno še ti ne razumeš samega sebe, zato pa pišeš take oslarije. Raje napiši kaj o prostozidarskih ritualih skozi katere sišel in zakaj nisi nič doživel?
#40
haapy yack
4
Aug 17, 2014
hojla
@Mojster_Piha: To je tako kot evolucija. Eni so njeni pristaši in jim manjka vezni člen. Drugi so nasprotniki evolucije in jim prav tako manjka vezni člen o tem, da je bilo življenje prinešeno iz vesolja na naš planet.
Ljudi, ki res poznajo vso resnico na planet jih je mogoče kakih 70. Mene sigurn ni med njimi. Torej še naprej iščite resnico.
hoj
#39
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-08-11 12:50:42 (Aug 11, 2014)
Starejša objava Novejša objava
PROSTOZIDARSKE LOŽE V SLOVENIJI – Odkrita tančica plesa v maskah | Ujet.si

Prostozidarstvo - Wikipedija, prosta enciklopedija

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
CIA
(1)
arso
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
vera
(1)
ecb
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj