Članek
Zračna Deratizacija Slovencev
Objavljeno Nov 22, 2014

Danes 22. novembra so celo Slovenijo močno zapraševala vojaška letala, za zapraševanje pa so uporabljali tudi temu namenjene rakete. Še posebej intenzivno se je to dogajalo nad Postojno in Primorsko. Zakaj?

Že spet je tu ameriška vojska s kakih 1000 vojakov, ki so tu že od 20 novembra in se ponovno urijo v veščinah vremenskega vojskovanja

Doslej že videno vedno ob vojaških vajah; 

Žledenje, poplave, potresi, 

Bo tokrat še kaj novega na sporedu vremenskega vojskovanja bomo kmalu videli, oziroma čutili na lastni koži.

Hvala bogu, da nisem oblastnik, ker če bi bil, bi vsi vremenarji iz agencije ARSO takoj izgubili svoje lepe službe. Ti verniki v teorije zarote ne vedo, da so oni sami praksa te zarote.

Glede analiz zraka in deževnice na lahke kovine, polimere, bakterije, viruse, parazite in pesticide so na gaenciji ARSO gluhi in slepi, ne vidijo in slišijo pobud nas prebivalcev. Vse kar jih glede zraka zanima je ogljikov monoksid in dioksid. 

Lepo je živeti še v prejšnjem tisočletju in se ukvarjati samo z vremenskimi kartami iz tujih računalnikov, ki prikazujejo sateltske posnetke vremena.

V Postojni pa kot že ponavadi voda dalj časa ni bila pitna, tudi umivati se z njo ni bilo zdravo, kajti, ko so tu NATO vaje se vedno v pitni vodi pojavijo hudi paraziti, ki ogorožajo zdravje ljudi.

Danes so s KOVOD-a lokalnega skrbnika vodovoda sporočili, da je postojnska voda spet pitna.

Kaj to pomeni?

To pomeni, da spet veselo stresajo v pitno vodo aluminijev prah, ki je hudo rakotvoren saj ga je na liter vode kar 40 miligramov. Oni pravijo, da ga je po evropskih predpisih dovoljeno imeti v litru vode celo 200 miligramov aluminija.

Seveda nekim političnim budalam v Bruslju je nek predstavnik kake korporacije stisnil v žep par evrov, pa so sprejeli predpis, ki dovoljuje počasno rakotvorno ubijanje naših ljudi. Seveda ljudje, ki so polni aluminija so še veliko bolj dovzetni na razna elektromagnetna sevanja, ki jih na nas usmerjajo radarji in stolpi za mobilno telefonijo.

Zdaj po celi Sloveniji ob železnici postavljajo zelo močne mikrovalovne oddajnike, ki bodo lepo skrbeli, da se bodo potnikom med vožnjo z vlakom cvrli možgani. Seveda pa je samo še vprašanje časa in bodo za rakom zboleli tudi vsi, ki imajo svoja stanovanja in hiše v bližini teh mikrovalovnih oddajnikov. 

Na železnici pa doslej niso imeli posluha, da bi ponovno elektrificirali progo od Borovnice do Postojne. Tako nas veselo dan in noč v Postojni morijo s prekoračenim hrupom, ki ga za sabo puščajo zastarele dizelske lokomotive, katerih ropot se razlega po Postojni ponoči in podnevi. S skupino civilne iniciative razmišljamo, da bi zaradi prekoračenega hrupa tožili Slovenske železnice ki so družba z omejeno odgovornostjo.

O problematiki vojaškega vadbišča Poček-bač so pisale tudi primorske novice 

http://www.primorske.si/Novice/Srednja/Okoljevarstveniki--o-Pocku vendar se vladni predstavniki na pobudo in vprašanja niso odzvali. Zaradi intenzivnega streljanja ni samo ogrožena narava, ampak zdravje vseh ljudi, ki pijemo postojnsko vodo.

Namreč, potok Malni iz katerega se oskrbujemo s pitno vodo je zelo blizu vojaškega vadbišča Poček-Bač. Strelivo, ki ga uporabljajo američani pa vsebuje od osiromašenega urana, do hudo strupenih aromatov in živčnega plina. Seveda se vsi ti hudi strupi zlivajo v podtalnico, katere smo skozi pitno vodo deležni prebivalci Postojne.

Obstaja zanimiva stran  

www.pocek.si/index.php/aktualno/vojaske-vaje-na-pocku-2014

 ki pa trenutno ne vem zakaj ne deluje.

Tudi na strani slovenske vojske nič ne piše o tekoči ameriški

vojaški vaji.

Letos smo imeli že zanimivaimena NATO vaj, Februarja

OGENJ, potem ZVITAPODLASICA, pa ADRIATIC STRIKE,

pa NENADNI ODZIV.

Glede na vsa dogajanja bi mogoče bil najbolj

primeren naziv NATO vaje, ki poteka;

ZRAČNA DERATIZACIJA SLOVENCEV.

Stoyan Svet