Članek
NATO združeni ogenj nam ponovno prinaša žled in lomažo
Objavljeno Dec 03, 2014

Že večkrat sem v svojih pisanjih omenil, da se žled, poplave in potresi vedno dogajajo med in po NATO vajah v katerih obvezno sodelujejo ameriške zračne sile. Spet je tu vaja skupnih zračnih ognjenih sil NATO-a v kateri bodo sodelovala ameriška pilotna in brezpilotna letala in seveda veselo zapraševala Slovenijo kot poligon za vremensko vojskovanje. Po vsej verjetnosti, pa bodo preiskusili še kaj novega bolj uničujočega.

Po uradnih podatkih smo izvedeli, da se je obolevnost raka v Sloveniji odkar smo v NATU povečala kar za 30% Največje povečanje je rak na pljučih, rak na črevesju in kožni rak. Seveda pa je še v večjem obsegu narasla obolevnost astem, bronhitisov itd. 

Zanimivo, da je o tekoči NATO vaji ZDRUŽENI OGENJ v kateri sodeluje ponovno  kar 800 pripadnikov ameriških sil poročal le časopis VEČER. Ker bo vaja podobna kot je bila že februarja lahko pričakujemo ponovno močno žledenje. To se bo seveda ponavljalo tako dolgo, dokler bomo imeli še kje kaj dreves. Seveda lahko spet pričakujemo lomljenje električnih drogov in pa lomažo železniške lektrične napeljave, kar je itak lepo opisano v NASINEM dokumentu z naslovom FUTURE WAREFARE, ki je upam, da še dosegljiv na internetu.

Na netu se je pojavil italijanski dokument, ki razkriva, da je Italija podpisala tajno pogodbo z NATOM o dovoljenju za kemično zapraševanje neba in vremensko vojskovanje. Javila se je tudi neka anonimna oseba, ki trdi, da tudi ona poseduje kopijo take pogodbe, ki je bila podpisana med NATOM in slovensko vlado. Če je to res upam, da bo dokument kmalu objavljen v vseh medijih.

Vseveč ljudi ponoči sliši čudne zvoke in se sprašuje od kje prihajajo ti čudni zvoki, ki jim ne dajo spati. Eni domnevajo, da mogoče od ruterjev, ali baznih postaj.  Ne bazne postaje in ruterji delujejo na visokih frekvencah v giga hercih, ki niso v slušnem frekvenčnem razponu. Nizke frekvence imenovane ELF imajo pri nas vsi vojaški in civilni radarji. Vojaški imajo poleg tega še doplerjev efekt (to je hkratno delovanje več radarskih oddajnikov na zemlji in v zraku) Te nizke frekvence od 1do 500HZ so frekvence na katerih delujejo možgani in celotno človeško telo. Te nizke frekvence vseh radarjev z doplerjevim efektom se uporabljajo za sprožanje neviht, strel in za ubijanje žive sile, za usmerjanje kemičnih oblakov in klatenje sovražnih zračnih plovil. Enostavna razlaga doplerjevega efekta je na tej povezavi; https://www.youtube.com/watch?v=h4OnBYrbCjY Ko se nad tabo z radarji vojaki igrajo skozi računalnike, ki imajo povezavo s sateliti, avionskimi radarji in zemeljskimi radarji in povzročajo dopler efekte, v tvojem telesu lahko nastane prava "veselica" utrujenosti in bolečin v kosteh.  Poglej ta video, to je to, kar se dogaja nad nami. https://www.youtube.com/watch?v=gWGLAAYdbbc

Ker je Slovenija poligon za vremensko vojskovanje, lahko eksperimentirajo z nami kot z laboratorijskimi živalmi po mili volji. 
Z laserji in radarskim dopler zvokom lahko sproščajo nevihte točno tam, kjer jim je cilj. Teh neprijetnih zvokov, ki jih še posebej vsak lahko sliši ponoči pa bo žal vedno več.

Ljudje sprašujejo kako se zaščititi? Edina zaščita pred tem sevanjem je faradejeva kletka. Oblepiti vse stene strop in pod z aluminijastimi folijami, na okna namestiti aluminijaste zavese. To je edina rešitev pred temi pogubnimi nizkimi frekvencami radarjev. 

Vojaška korporacija NASA ima en zanimiv citat, ki pravi; 

"Tudi majhne spremembe v številčnosti ali lokaciji oblakov lahko spremenijo ozračje veliko bolj od pričakovane spremembe, ki jih povzročajo toplogredni plini."

Stoyan Svet